2777
2789

@masumehjoon

معصومه جون ما هشت ساله ازدواج کردیم یه خونه حاشیه شهر داریم که یک میلیارد میارزه فک کنم یه ماشین داریم۷۵۰ یه پراید ۱۰۰ تومنی هم داریم 

همسرم میگه ماشین۷۵۰ تومنی رو بفروشیم خونه رو عوض کنیم ولی من دلم راضی نمیشه اخه پرایدمون هم مدل پایینه بعد راحت نمیشه باهاش جایی رفت ممکنه وسط راه خراب بشه خونه هم که گفتم دست مستاجره من طبقه بالای خونه پدرشوهرمم، میخوام نظرتو بگی که ماشینو بفروشیم خونه رو عوض کنیم یا نع ماشین بمونه چن سال که تونستیم پولامون رو جمع کنیم عوض کنیم ؟

دوستان شما هم نظرتونو بگین

ببین کی اومده 😍😍😍خوبی رکین جان  خیلی خوشحالم عزیزم ❤️ که یکی از گره های زندگیت باز شده& ...

عزیزم شرمنده

اگه تو بودی چیکار میکردی؟

۷میلیون وام ویپاد بگیری  چیکارش میکنی؟

۱) میدیش دوگرم طلای دست دوم 

یا یدونه سکه پارسیان ۱گرمی ک توی گرونی خریدی ۳۸۰۰ رو هم میزاری روش و 

ی طلای ۳ گرمی میخری

فک کنم اگه پارسیان رو بفروشم ضرر باشه

ولی از طرفیم از تقلبی بودن میترسم

@masumehjoon    

بچه ها شمام اگه بلدید ممنون میشم راهنماییم کنید عشقا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رویا خانوم عزیز و معصومه جان و خانومای گل تاپیک کمک میخاستم ازتون من میخام برم بیمه عمر ایران ب ...

عزیز جان در مورد بیمه عمر بارها تو تاپیک صحبت شده با توجه به ابرتورم جامعه بیمه عمر هیچ توجیه اقتصادی نداره عزیزم شما هر ماه اگه همین پولو پارسیان بگیری خیلی به نفعت خواهد بود چون با تورم داری پیش میری و پولت بی ارزش نمیشه اگه دنبال نفس بیمه و نهایتا بازنشستگی هستی و خانه داری خودت رو بیمه زنان خانه دار کن که چند مدل داره یه مدل فقط از خدمات درمانی استفاده میکنی یه مدلش بازنشستگی هم داره علاوه بر خدمات درمانی اگه اینکارو انجام بدی خیلی خیلی بهتره کلا سمت بیمه عمر نرو که ۱۰۰ درصد پشیمون میشی

سلام عزیزانم خوبین اومدم یه گزارش بدم و برم😁

من ۷م داشتم که مثلا قرار بود پس انداز کنم ۵م رو که متاسفانه نشد دیگه ۲م پول دارو و دکتر و سونو کوچولومون شد و رفت 

گفتم دایی ام بهمون ۸۰م بدهکار بود و ۴۰ مال من بود و ۴۰ برای مادرم که اون روز زنگ زدم ۶۰م برامون واریز کرد که خواستم ۲۰ بردارم که قبلش پدر بنده خدام داره دنبال خونه میگرده،منطقه ای که ما هستیم سمت کرج هست یعنی اونقدر ارزش نداره ملک ها یهویی قیمت ها رفت بالا و رهن ۴۰م شده ۹۰۰م ماهی ۵ کرایه یعنی یه چیز بی رویه رفته بالا خونه ها و واقعا دیدم پدرم شرمنده شده خودمم برج ۴ باید بلند شم به همسرم گفتم من ۶۰ رو میدم پدرم کامل گفت ۲۰ بهت بعد برمیگردونم که همسرم اول گفت خودمون چی گفتم یکساله پول من دست پدرت بی ارزش شد و نداد الان پدرم لازم داره که گفت حق با توئه ،دایی ام(پدرهمسر) گفت یکم وضع رستورانم اوکی نیست شد ۶۰م دیگه میفرستم برای پدرم میفرسته چون وسیله خریده برای گسترش رستورانش ،الان من به همسر گفتم بریم خونه سمت پدرم بگیریم بچه ام ۳ ماه دیگه دنیا اومد برم بژارم پیش مادرم خودمم دوباره سرکارم و میرم الان مرخصی بارداری هستم تا دنیا بیاد ،مادرم نگه داری کنه و من هم بتونم کار کنم و اجاره بدیم به نفعمون هست پولا رو سریع بتونم تبدیل کنم به طلا یا دلار بیشتر هدفم دلار هست سال دیگه تصمیم گرفتیم بریم از ایران واقعا شرایط هر روز بحرانی تر میشه و خوش به حال اونایی که خونه دارن و مستاجر نیستن ،۵م برام موند که ۶ م دوباره پول از حقوق همسر میاد که این ۵م رو میدم بیمه تا برج ۷ تصفیه کنم بیمه ام رو و ۶ رو ۱م بزارم برای خرجی ۵م هم بردارم برای هزینه اثاث کشی ،اگه بتونم تو یه سال ۵۰۰۰ دلار هم جمع کنم عالی میشه 🙃و اینکه باید زبان انگلیسی رو ول کردن شروع کنم و تنبلی ام میاد و همسرم دوباره درسش رو بخونه تا بره دانشگاهش رو ادامه بده لطفآ برامون دعا کنید 

ممنون عزیزم انشاالله صدبرابرش قسمت شما❤ درمورد اون سوالمم راهنمایی کنیدلطفا.  صرف میکنه طلا ب ...

عزیزم به جای طلا فروختن وقتی مادرشوهرتون ۲۰۰تومن رو داد از همون۲۴بهش بدین بعد وقتی که وامتون جور شد از رو وام ۲۴بذارین جاش.اینجوری طلاتون هم حفظ میشه

سلام من تازه با این تاپیک آشنا شدم خیلی خوشحال شدم اینجارو دیدم 😍 و دلم میخواد همراهتون باشم چون به شدت بی سیاست بود م و هستم .من بخوام از خودم براتون بگم من ۱۳ ساله ازدواج کردم سنم خیلی کم بود الان ۲۷ سالمه .همسرم شغل آزاد و مغازه داره درآمدمون ۴۰ و خورده ایه که شاگرد داریم ۵ برای شاگرد و خرج خونه و جنس جدید برای مغازه و هزینه برق وسیله جدید برای مغازه خلاصه ما هیچ پس اندازی نمی تونیم بکنیم و هیچی نمی مونه از در امدمون.ما در حال حاضر یه مغازه داریم که ۳ سال پیش ماشین و فروختیم و یه مغازه ته پاساژ خریدیم .بعد یه پارس برامون دراومد که با قرض در آوردیم و فروختیم و یه ساینا خریدیم .در حال حاضر یه مغازه و یه ساینا داریم.خونه هم پدر شوهر م از اول داده و ما اجاره خونه نداریم.ولی خونه اول داغون بود الان بعد ده سال یه خونه دیگ.ه به ما دادن که این یه خونه معمولیه.و البته با یکم منت.همسرم آدم ولخرجی هستن از اول همش مسافرت با دوستاش بیرون بادوستاش .و یه ورزشی هم انجام میده که خیلی خرج داره شاید ۷۰۰ میلیون یا بیشتر خرج وسیله هاش باشه.من از اول سعی می‌کردم کم خرج کنم و قانع باشم لباس خیلی کم میگرفتم.آرایشگاه نمیرم خودم تو خونه انجام میدم.خیلی مراعات کردم و اصلاپولی اضافی تر از خرجی که داشتم نمی گرفتم برای دکتر لباس یاهرچی همونقدر که لازم داشتم میگرفتم.فقط از دوسال پیش تصمیم گرفتم طلا بخرم که با کم کم خریدن سکه پارسیان و پول های عیدی پسرم و تولدش ۹ گرم طلا تونستم بخرم.بعد حالا همسرم بهم میگه تو هرچی پول بهت میدم خرج می کنی و نمی تونی پول جمع کنی.راستی طلاهای عروسیم و همرو همسرم اوایل فروخت چون بدهی بالا آورد و یه سال مغازه رو جمع کرد و بیکار شد.منم خانه دارم و هیچ در آمدی از خودم ندارم .

قربونت برم ندیدم فدات شم ♥️ الان برات اسکرین اشو می اندازم  منتها باید همسرتون اول حساب رو ...

سلام من تازه با این تاپیک آشنا شدم خیلی خوشحال شدم اینجارو دیدم 😍 و دلم میخواد همراهتون باشم چون به شدت بی سیاست بود م و هستم .من بخوام از خودم براتون بگم من ۱۳ ساله ازدواج کردم سنم خیلی کم بود الان ۲۷ سالمه .همسرم شغل آزاد و مغازه داره درآمدمون ۴۰ و خورده ایه که شاگرد داریم ۵ برای شاگرد و خرج خونه و جنس جدید برای مغازه و هزینه برق وسیله جدید برای مغازه خلاصه ما هیچ پس اندازی نمی تونیم بکنیم و هیچی نمی مونه از در امدمون.ما در حال حاضر یه مغازه داریم که ۳ سال پیش ماشین و فروختیم و یه مغازه ته پاساژ خریدیم .بعد یه پارس برامون دراومد که با قرض در آوردیم و فروختیم و یه ساینا خریدیم .در حال حاضر یه مغازه و یه ساینا داریم.خونه هم پدر شوهر م از اول داده و ما اجاره خونه نداریم.ولی خونه اول داغون بود الان بعد ده سال یه خونه دیگ.ه به ما دادن که این یه خونه معمولیه.و البته با یکم منت.همسرم آدم ولخرجی هستن از اول همش مسافرت با دوستاش بیرون بادوستاش .و یه ورزشی هم انجام میده که خیلی خرج داره شاید ۷۰۰ میلیون یا بیشتر خرج وسیله هاش باشه.من از اول سعی می‌کردم کم خرج کنم و قانع باشم لباس خیلی کم میگرفتم.آرایشگاه نمیرم خودم تو خونهانجام میدم.خیلی مراعات کردم و اصلاپولی اضافی تر از خرجی که داشتم نمی گرفتم برای دکتر لباس یاهرچی همونقدر که لازم داشتم میگرفتم.فقط از دوسال پیش تصمیم گرفتم طلا بخرم که با کم کم خریدن سکه پارسیان و پول های عیدی پسرم و تولدش ۹ گرم طلا تونستم بخرم.بعد حالا همسرم بهم میگه تو هرچی پول بهت میدم خرج می کنی و نمی تونی پول جمع کنی.راستی طلاهای عروسیم و همرو همسرم اوایل فروخت چون بدهی بالا آورد و یه سال مغازه رو جمع کرد و بیکار شد.منم خانه دارم و هیچ در آمدی از خودم ندارم .

سلام عزیزم من بلد نیستم تو چ سایتی باید ثبت نام کنم چجوری باید برم بخرم میشه لطفا بهم یاد بدید خیلی ...

سلام جانم ...سایت حقانی رو گوگل کنید وقتی وارد شدید صفحه اول نوشته گلدان طلا گرم گرم جمع کن و‌‌.....

وقتی وارد شدید طلای خام از ۵۰سوت به بالا با قیمت نوشته خرید میکنید .و وارد سبد خرید و بعد تسویه حساب میشید اونجا شماره کارت که رمز پویا داشته باشه میخواد و کد ملی و ادرس 

وارد که بشید مرحله به مرحله اش مشخصه

عزیز جان در مورد بیمه عمر بارها تو تاپیک صحبت شده با توجه به ابرتورم جامعه بیمه عمر هیچ توجیه اقتصاد ...

ممنون عزیزم لطف کردی.. سپاسگزارم خداروشکر این تاپیک  هست راهنمایی میکنین آدمو 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
ببخشید ویپاد چیه

سلام عزیزم

ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاده

ک انلاین میتونی حساب باز کنی و کارتش رو برات میفرستن

دو نوع وام داره

برایند و پشتوانه ک بدون ضامن میتونی وام بگیری

اگر خواستی نصب کنی کد دعوت من رو بزن بی زحمت

NMDTZF

2810