به نام خدا 💓
سلام به خانوم های عزیز خب اول بگم که تازه رسیدم به این صفحه و بزوررررر تموم کردم ازصبح که ازجام بلندشدم سریع خوندم که عقب نمونده باشم ....
ازاونجا بگم که دیروز تولدم بود 🥳🥳🥳
ازصبح که پاشده بودم همش چشمم به گوشی بود که زنگ بزنن یا پیام بدن حتی شده یه تبریک خشک وخالی بگن که .....هیچکس نگفت که نگفت خلاصه شب که آقاهمسر اومدن همش چشمم به دهنش بود که بگه دیدم خیررررررخبری نیس که نیس منم با لب و لوچه ای آویزون و بی حال و حوصله سریع شام دادم و گفتم من کمی خسته ام میرم میخوابم راستش خیلی دلم گرفت که حتی منو لایق یه تبریک خشک وخالی ندونسته آیا این مردی باوجود تمام سختی و مشکلاتی که طی هشت سال باهم گذروندیم من همیشه براش میگرفتم اون چرا نگرفته چی شده که ؟؟
همینطوری زیرپتو بودم و بغض کرده بودم عین بچه های پنج ساله (خانوما تواینطور روزها آدم از شریک زندگیش توقع داره دیگه)که صدای باز وبسته شدن در اومد فکرکردم همسری رفت خونه باباش که یهووووووو دیدم با یه کیک وایساده بالاسرم منم خدا شاهده همینجوری 🥹🥹🥹🥹🫠🫠 بغضم ترکید و کلی پریدم بالا و پایین وخوشحال شدم و کلی ب و س و ب غ ل ش کردم بهش گفتم این کیک از صدتا سرویس طلا برام باارزشتر بود با اینکه میدونست دلم گوشواره میخواست و با اینکه میدونستم دستش فعلا خالیه و تازه کارش افتاده رو غلطتک دیگه به روش نیاوردم بنده خدا گفت انشالله تا سرماه خوب کار کنم کمی من میذارم و وام ویپادت رو بردار سرماه گوشواره میخرم برات و من کلیییییییی ذوق🤩🤩🤩🥹🥹🥰
.......خانوما شاید بگید الان این حرفا چی بود گفتی ولی ....
خداشاهده برای منی که تامرز طلاق رفتم و برگشتم
برای منی که شوهرم انقدمغروربود که یه تبریک خشک وخالی هم نمیگفت تا دوسال پیش....
برای منی که تمام وجودمو گذاشتم از همه چیم زدم از خونه مادرم رفتن زدم از لج بازی هام زدم این یه کیک کوچیک همسرم و حتی حرفایی که بهم گفت حتی اگه درحد حرفم بود برام خیلی ارزشمند بود چون نتیجه تلاش هامو توی کلمه به کلمه حرفاش دیدم و خداروووووووهزاران بارشاکرم بابتش.
و امروز هم همسرم ۲۰۰دادن که پیشم باشه بابت خیارو گوجه و ...که وانتی میاره جلو در بخرم و منم دریک حرکت انتحاری💥 سریع رفتم از حقانی یه ۵۰ سوتی به مبلغ ۱۷۰تومن سفارش زدم و اینگونه شد که اولین طلای امسالمم خریدم اگرچه کمه ولی خداروشکر که دارم در راستای هدفم حرکت میکنم ۳۰مونده ته کارتم که با اون سه تا خیار و سه تا گوجه میخرم .....🤲🤲🥰