2777
2789
خب جونم براتون بگه که این پس انداز های کوچک عزیزتون رو تا میتونید از همه مخفی کنید.... من شاغلم حدود ...

وووواااای دقیقا داستان طلاهای منم مثل شما

انگار خودمون بلد نبودیم تصمیم بگیریم هر چی تو خانواده ما اتفاق میفتاد که میشد با یه قرض کوچولو یا وام سروسامون داد میگفتن طلاتو بفروش

اینجا هم قبلا گفتم حتی پدر شوهرم سر یه مشکلی گفت طلاهاتو میخوای ببری تو قبرت چرا اسایش رو از پسرم میگیری!!!!اون شب و روز نداره از فکر و خیال بعد تو خوابیدی رو طلاهات!!!!

یا زنای خاله زنک فامیل و جاریا جلسه میگرفتن سر گرم طلاهام!!!!بحث و شرط بندی که طلاهای فلانی چند گرمن

باز یه مدت جلسه میگرفتن چرا طلاهاشو نمیفروشه فلان مشکلشو حل کنه

اصلا به شما چه؟؟؟؟

خیلی عجیبن مردم

اخرش مشکل ما حل شد و من یک گرم نفروختم براش از سر لج اینا

ولی برای زمین همش رفت صفر صفر شدم و راضیم چون هدفم بود

الان دارم طلاهای ریز مصرفی میخرم که باز شروع شد حرف و حدیثا ....یه دستبند بخرم دستم خالی نمونه بعدش دیگه مخفی انشالله

سلام و صد سلام دوستای گلم عزیزای دلم ❤️

صبح همگی بخیر و نیکی باشه ❤️

خب جونم براتون بگه که شب اونقدرررر خسته بودم

که نمی‌دونم کی بیهوش شدم 😊نتونستم بیام گزارش بدم 😍

پری روز که دیدم طلا تا مرز ۳۳۸۰/۰۰۰رفته

یه ذوقی داشتم من که برم شده یه تیکه بگیرم 😍😉

خدا خدا میکردم که پول اجاره ها رو زود بزنن 👌

با اجاره ها و پس انداز مخفی خودم و مدیریت هایی که میکنم

و میگم این پول جایزه به خودم😉۳۴/۵۰۰پول داشتم

فقط مخفی های خودم رو هم گذاشته بودم ویپاد که برام وام پنجاه ملیونی باز بشه 😍

گفتم خوب که خرید پله ای داشته باشم

حیف واقعا تو  این قیمت آدم یه تیکه خرید نزنه 😉

شده حتی چند سوت ولی بگیر دوستم

خلاصه راهی طلا فروشی شدم 😍

اول سراغ النگوی قبلی که گرفتم رفتم

گفتم یه دونه هم بگیرم و بشه شش تا 😍

که عالی عالی میشه

ولی متاسفانه طلا فروش گفت که نداریم 😊

گفتم پس آقای طلافروش یه کاری بدین که زیاد سود و اجرت نداشته باشه من برای پس انداز می‌خوام

از ویترین در آورد و گفت بیا ببر

سه تا النگوی کج و کوله 😁

گفتم اینا که کج

گفت دیگه چی میخوای با دو درصد حساب میکنم برات

حساب کرد گفت ۴۶۸۰۰۰۰۰😉

گفتم نه اونقدری ندارم دارو ندارم سی و چهار خورده ای

گفت دوتاشو بردار

گفتم یه لحظه بذارین فکرامو بکنم

بعد گفتم معصومه به زودی دستت پول میاد یا نه ؟

فکر کردددددم و فکر کردم

اول در آمد همسرم رو در نظر گرفتم

یادم اومد به زودیا پول نخواهد گرفت

اینا هم بدون درصد بودن اصلا امکان نداشت که مدت دار بده

مثل دفعه های قبل با چک بده 👌

که یه دونه چکش هم این نزدیکی هاس 😩

بعد صاحب کارم اومد به ذهنم ...

گفتم نه بابا از اونم چند روز دیگه برای قرعه ای که گذاشتم

پول خواهم گرفت ✅

روم نمیشه تو ماه دوبار ازش اونم nمبلغ بگیرم

چیکار کنم چیکارررر نکنم

یه لحظه به یادم افتاد گفتم معصومه از کاره پاره وقت ( شغل دوم خودم )😍

چند روزی مونده تموم کنی ..فوقش یه هفته ای تموم می‌کنی 😍

در حالیکه از بیرون داشتم ویترین رو نگاه میکردم

داخل شدم گفتم آقای ....سه تاشو بده من واسه پس فردا چک بدم براتون

گفت چقدر کم داری ؟خودم رو یه تکوندم 😁گفتم ده ملیون

گفت باشه بنویس واسه شنبه بذار واسه تو خوب باشه

یعنی یه ذوقی کردم من 😍

گفتم خدا خیرتون بده

اینجا بود که بازم مدیریت زمان حرف اول و آخر رو می زد😍

یه روز هم یه روز بود برای من 😊یه روز یعنی ۲۴ساعت

خلاصه فاکتور رو بیستیم و چک رو نوشتم 😍و معصومه با یه حرکت صاحب تقریبا ۱۴گرم طلا شد 😍

قبل رسیدن همسرم به خونه ..زود خودمو رسوندن به خونه یه دونه از النگو هارو جدا کردم

گذاشتم جای مخصوص 😍مخفی خودم 😉 چون بخشی از پول بابت مدیریت های خودم و مخفی های خودم بودن

که نوش جونم 😁😉

از دیروز نشستم سر کارم که زودی تموم کنم و بتونم جای چک رو پر کنم 😍

بچه ها یه اعتماد بنفسی به آدم میده این پولا

این طلایی که میگیریم 😍

از همههههه مهمترررر میدونی چیه ؟

اونجا که پول اجاره ها به کارت واریز میشه و تویی که نون دستمزد چندین ساله ات رو میبینی 😍😍😍😍😍😍😍

چنان حال دلت خوب میشه 😍چنان کیف می‌کنی که خدا می‌دونه

به وقتش آینده نگری کنی و یکی دوتا ملک بگیری و بدی رهن یا اجاره

چند سال بعد که توان کار کردن رو نداری

میشه حقوقت که سر ماه واریز میشه به حسابت 😍

بیایین شما هم بذارین جزو اهدافتون

ادامه دارد......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبحتون بخیر 

من خواننده خاموش این تاپیک هستم وخیلی وقته در سایت فعالیتی ندارم .ولی چندتا مسئله هست که گفتم بنویسم براتون مخصوصا خانم های خانه دار وغیر شاغل که میگن همسرمون خرجی دست ما نمیده یا با وجود بچه و.....نمیشه پس انداز کرد ...اولین پس انداز مهم شما که به چشم شاید نیاد پس انداز سلامتی هست اینکه هر وعده غذای سالم برای خانواده تدارک ببینین بهترین پس انداز هست .اینکه مواظب وسایل خانه هستین تا خراب نشه بزرگترین پس انداز هست.مثال:من ده ساله از سرویس قابلمه جهازم دارم استفاده میکنم دیروز قیمت کردم یه سرویس قابلمه چدنی ۷ میلیون قیمتش بود ونتونستم بخرم اینکه من مواظب وسایلم هستم یعنی پس انداز.اینکه برای خوردن خوراکی بچه ها زیر انداز کوچیک دوختم وعادت کردن همیشه اونو روی فرش پهن کنن بعد خوراکی بخورن یعنی من مواظب فرش هستم ونیازی به شستن و هزینه کردن چندباره ندارم یعنی پس انداز .وقتی تویخچال من چیزی خراب نمیشه وهمه طبق برنامه مصرف میشه وحتی دور ریز غذام صفره یعنی پس انداز ...اینکه من میتونم چند روز بدون خرید تو خونه آشپزی کنم ونیاز به سوپری رفتن نباشه این یعنی مدیریت ....اینکه به خودم وبچه هام ولباس هاشون برسم مرتب باشم اتو کنم وانباشتگی توخونه نداشته باشم همش مدیریت وپس انداز هست البته از دیدگاه من شاید شاغل نیستم وخانه دارم ولی تونستم بخشی از این زندگی رو مدیریت کنم و پس انداز داشته باشم .کادوی روز دختر وکادوی روز زن عیدی و مناسبتها هم پس انداز مخفی وآشکار من هستن  پس خودمون دست کم نگیریم که درهر حالتی میشه مدیریت کرد ...

من خیلی چیزها از این تاپیک یاد گرفتم وفقط خواستم دیدگاهم رو نسبت به خانم های خونه بگم فکر نکنین فقط درآمد مهم هست عزیزان مهم خود شمایین که موتور این زندگی هستین پس به خودتون افتخار کنین وهمیشه تلاش کنین تا طلاش کنین❤️

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام و صد سلام دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ صبح همگی بخیر و نیکی باشه ❤️ خب جونم براتون بگه ک ...

بیایین شما هم بذارین جزو اهدافتون

اونایی که خونه دارن ...تمرکزشون رو بذارم واسه ملک دوم😍

که هم سرمایه های خورد خوردشون شده ملک ...که همیشه ملک

و ارزشمند

و هم اینکه ماهانه میتونی اجاره بگیری 😍تبدیل کنی

و یا رهن بدی و یه حرکت بزرگ باهاش بکنی 👌

اونایی هم که فعلا مستاجر هستن ...تمرکزشون رو بذارن رو خونه دار شدن 😍😉که اجاره ای رو که به صاحب خونه میدن

رو بذارن برای خودشون 😍

و اینکه بچه ها اعتبار کسب کردن رو فراموش نکنین 👌

ایشون از حساب کتاب من راضی نباشه

چرا میاد قسطی طلا میده بهم

یا مثل دیروز ده ملیون بدهکار موندم براش 👌

هفته ی پیش از سوپری میوه می‌گرفتم

یه خانومی اومد ...از هر میوه جمع کرد

جمع کرد

موقع حساب کتاب

فروشنده گفت شد ۴۲۰

خانم کارتشو داد

فروشنده گفت کم

خانم گفت یه موجودی بگیر

موجودی که گرفته شد

سیصد و بیست تومن تو کارت داشت

دقیق صد تومن کم

خانم در حالیکه پلاستیک میوه ها رو میکرد دستش

گفت ببرم

از اینور رد شدنی میارم پولتون رو

آقاهه میوه ها رو از دستش گرفت

گفت شرمنده اول پولتون رو بیارین بعد میوه هارو ببرین 👌اونم میون اون همه مشتری 🙁

جاش بازم بگم که قدر تک تک هزار تومنتون رو بدونین

میبینین چه دوره زمونه ای شده ؟

نگین این ده تومن

نگین این دو تومنی بنداز دور

یادتون باشه قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود

سلام صبح بخیر خیلی ممنون که نکات خوبی گفتی🌹 چندتا سوال دارم اگر جواب بدی ممنون میشم ۱♦️اول هزی ...

من تازه دیروز درخواست وامم کامل شد...

هزینه اعتبار سنجی رو همون مرحله اول یا دوم باید پرداخت کنین(خودش کسر میشه) و تا دو هفته اعتبار داره... بعد از دو هفته اگه هنوز کارای وامت تموم نشده باشه باید دوباره اعتبار سنجی بشین....

من و خواهرم باغ شریکی گرفتیم بعد کل خرید کود و سم و وسایل باغ دست پسر خاهرمه من نمیخام بدبین ...

خب قربونت برم چه ناراحتی میخواد پیش بیاد 

یه روز تک پا برو خونشون و بگو ماهم می‌خوابیم خونه امون رو عوص کنیم 

اینجا کوچیک و ....

می‌خوایم باغ رو بفروشیم بذاریم رو پول خونه 👌

تا ما بخواییم پول جمع کنیم خونه امون رو بزرگ تر کنیم 

سالها سال تا طول بکشه 

در نظر داریم سهممون رو بفروشیم 

گفتم اول به خودتون بگم خواهر اگه خواستین شما بردارین 

بریم قیمت بذاریم ...ببینید به وسعتون میاد بردارین 

اگه نتونستین امید خودش به املاکی ها بسپاره 

همیشه هم یادت باشه اسم همسرت رو بگو 

بذار حساب ببرن 

بگو امید میگه باغ به چه دردمون میخوره 

اینجا جامون کوچیک و یا مثلا محله امون اینطوری 

یا مثلا از کار امید دور هستیم 

از این جور حرفها 

اصلا هم به روشون نیار که شما دروغ میگین زیاد فروش کردین و فلان 

خودشون مدیون اتون میمونن 

همه چیز که پول نیست 

و اون دنیایی هم هست دیگه بالاخره 

قربونت برم من رویا جون ❤️

سلام

معصومه جون

منطقی و درست هست بخوام یه خونه رو بدیم زمین خوب بخریم که بعدها بسازیمش یا برای بچه ها بمونه؟

آخه اونقدر که روی زمین رفته روی خونمون نرفته...ولی شوهرم میگه اجاره و رهن میگیریم بدم نیستا

مووووندم

ماشالله بهتون خانم پرانرژی😍👌 احسنت به شما که انقدر خالصانه بیان میکنید،واقعا حرف هاتون از جنس طلا ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ لطف داری به من فدات شم 

خیلی خوش اومدی به جمعمون 😍

سلام عزیزان از اداره همسرم خونه ۶۰ متری ثبت نام میکنن چند واحد بیشتر نمونده نسبت به بیرون ۵ میلیون ا ...

سلام عزیز دلم ❤️ عزیزم بهتر بود قیمت خونه رو میگفتی 

و چقدر اولیه و چقدر برای هر چک 

تا بهتر راهنمایی میکردم 

خب قربونت برم چه ناراحتی میخواد پیش بیاد  یه روز تک پا برو خونشون و بگو ماهم می‌خوابیم خونه ام ...

معصومه جان یه مشورت میخواستم باهات بکنم.

بین دو تا موضوع موندم یکی اینکه :

یه زمینی داریم که ۱۵۰۰ فروش میره ، در نظر دارم که تبدیل به خونه کنیم تو محل خودمون . ولی حداقل برای ۵۰ متری ۲۵۰۰ حداقل می‌خواد.  که اگه رهن رو ۴۵۰ در نظر بگیریم تقریبا با جابجایی و بنگاهی و ... ۶۰۰تومن کم میاریم .

حالا بنظرت این کار رو انجام بدیم و مابقی رو که کم داریم رو وام مسکن بگیریم بذاریم روش. 

و یا اینکه

با فروش زمین و خونه فعلی مون یه خونه در متراژ ۱۰۰ تا ۱۱۰ متری بخریم.

خونه مون الان ۸۰ متری ولی شیک و تمیز و دوستش داریم و خیلی الان به فکر تعویضش نبودیم .ولی الان چون تو خرداد قراره دوباره مسکن یه تکون هایی بخوره گفتیم یه حرکتی با زمین بزنیم

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
سلام معصومه پر انرژی بمب امید و انگیزه ی گروه 😍❤️❤️ من به شخصه خيلي دعات میکنم راهنمایی هات از ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ شما به من لطف داری فدات شم

میترسم والله بگم خیلیا بگن مارو ناامید کردی 😉

خب عزیزم من اگه اون مقدار در آمد داشته باشم 

به جرات میگم 👌

یه خونه ی صد متری در جای خوب شهر می‌گرفتم 😍

با یه زمین در جای خوب✅ و کم کم دویست گرم طلا ✅

فقط باید ریسک کنی عزیزم 

حالا شما که مستاجر هستی ...حتمااااااااااااااااااااا

باید تلاش کنی حداقل شده یه خونه ی نقلی ...شده حتی وام دار 

شده حتی جای متوسط شهر ✅

بگیری ...که یه سقفی از خودتون بالا سرتون باشه 

که جیب مردم رو پر نکنی 

یادتون پارسال همش میومدم اینجا میگفتم 

انقدرررر پول اسنپ دادم 😉

انقدرررر پول رفت و آمدم شد 👌

من اینارو دایم تو ذهنم مرور میکردم 

میگفتم چرا باید من نباید بتونم ..یه ماشین بگیرم 

اکه خاطرت بیاد 

گفته بودم شده حتی پیکان 😊

ولی چهار چرخ باشه 

خب خدا همت منو دید تلاش همسرم رو دید 

شکرگزاری های منو دید 

یه دونو خوشگلشو برامون فرستاد 😍

پژو ۲۰۶😍

خب می‌نشستم دست رو دست میذاشتم که هیچ 

دهنم رو هم از جای گرم باز میکردم ...این یه مثال تو ترکی 😉

میگفتم نه من ماشین صفر و ...فلان می‌خوام 🙁

مگه میشه آخه ؟

تلاش نکنم و بیام منتظر فلان ماشین فلان مدل باشم ؟

ولی تلاش کردم 😍تا دلت بخواد 

پس انداز کردم 😍

مدیریت کردم 😉

به ده ماه نکشیده گرفتیم 👌

الان با اون مرحله یه قدم فاصله دارم ..بخوام میتونم با پس انداز چند ماه پیشمون یه ماشین ۲۰۷صفر در بیاریم 

ولی نمیکنم هیچ وقت اینکارو 

با همین کارمون راه میوفته 😉

تا جوون هستیم باید به فکر منبع در آمد باشیم 👌

همسرم فوقش بتونه ده سال دیگه  کار کنه 

چون کارشون سخت 👌

به خاطر همون به فکر منبع باید باشیم 

حالا از مغازه گرفته تا خونه ی نقلی و باغی که میوه های فت و فراووون داره و .....😍

تا ماهانه یه پولی به دستمون برسه 😍

اینطوری عزیزم ♥️

سلام دوست جونیا💞🌹

سلام مخصوص خدمت رویای عزیز ک این تاپیک رو بنا کرده و کلی خیر و برکت نصیب ماها شده ک انشاالله هزار برابر ب زندگی خودش وارد بشه❤

سلام و درود ویژه ب معصومه ی عزیز و باانگیزه خانم باهنر و مقتصد و مدیر 😗❤

معصومه جان از خریدن زمین گفته بودم ک فرمودین بیا بعد بگو چکار کردی ک اومدم ی گزارش بدم ک بدونی باعث چ پیشرفتایی شدی تو زندگی من نوعی ک خیلی صرفه جو بودم و قناعت بلد بودم اما !

اما پس انداز کردنش رو بلد نبودم هدف و انگیزه نداشتم میگفتم با این پولا ک نمیشه کاری کرد تا پول زیاد نداشتم طلا فروشی نمیرفتم نمیدونستم طلای بی اجرت چیه خلاصه معصومه جونم ب قول خودت اینا رو میگم ک...

ک هروقت تو این تاپیک اومدن ی سری رهگذر سنگ پرتاب کردن شما نری شما بدونی ک بودنت و گفتنت و نوشتنات چ ها ک نکرده گلی❤

خب من از وسطای سال قبل اومدم دو سه تا وام اوکی کردم ک همش سر جمع شد ۱۱۰ میلیون ک خوابوندم بانک سپه طرح نگین آتیه.

ممنون از مامان سبحان عزیز ک راهنمای بانکیمون هست خدا خیرش بده🌺

و همینجور ک قسط واما رو میدادم باز هرچی از حقوقم میموند رو میدادم طلای بی اجرت و مقداری طلای مصرفی🍀

گذاشتم پولمم ۶ ماه موند ک قسطاش سبکتر برام دربیاد و ماه پیش ی زمین ک جای از شهره ک راه پیشرفت داره رو زیر سر گذاشتم ک سند هم داشت و قیمتشم خوب گذاشته بود چون صاحب ملک شهر دیگ رفته بود برای زندگی و میخواست این زمین رو زودتر بفروشه و اونجا ملک بخره.

قیمتش خوب بود اما از بودجه من خیلی بیشتر بود قیمت ۹۰۰ تومن بود ک من حدودن ۴۰۰ تومن داشتم ک رو فروش طلاهای مخفیفم حساب کرده بودم 🌹

ک با خواهرم ک صحبت کردم گفت من بات شریک میشم .

و اینجوری شد ک نصف نصف زمین رو قولنامه کردم با پولی ک تو بانک داشتم و مقداری پول خواهرم و ی چک یک ماه دادم ک وامو اوکی کنم و طلاها رو بفروشم.

ک امروز ب امید خدا کارای وامو تقریبا تمام کردم و بگم ک رو ۱۱۰ تومن ۲۰۰ وام برام نوشتن با اقساط ۴ ساله ۲۱ درصد.

من زبان گفتارم بهتر از نوشتارم هست ببخشید کم و کسری این گزارش رو 😗🌺

فقط از خدا میخوام کمکم کنه ک بتونم هدفام رو همینجور زود زود تیک بزنم و این زمین رو تبدیل ب ی خونه کنم.

@masumehjoon    

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام معصومه جون منطقی و درست هست بخوام یه خونه رو بدیم زمین خوب بخریم که بعدها بسازیمش یا برای بچه ...

سلام عزیزم ❤️ خونه آپارتمانی ؟

زمین جای خوبه ؟

اگه هر دوتاش آره...صد درصد زمین بهتر 

هدف میذارین ...به زودی میسازنیش 

چند طبقه دلتون خواست می زنین 

راستی ی سوال دارم ازتون .

مادرشوهرجان مبلغ ۲۰۰ میلیون گذاشته بود بانک و سود رو میگرفت ک برادرشوهرم گفته بود بده بخوابونم وام بگیرم همون سود بانک رو بهت میدم.

حالا اون مدت تمام شده و مادرشوهرم میگه اگر میخواید تا قبل اینکه دوباره بخوابونم بانک ک سودشو بگیرم شما بزارید روش وام بگیرید اینم بگم برا ۲۰۰ تومن ماهی ۴ تومن سود بانک بود ک همونو از مامیخواد حالا ب نظر شما می ارزه بهش ک طلا بفروشم و ۶ ماه این پولو ازش بگیرم و اینم بگم ک سود ۶ ماه رو یجا میخواد ک میشه ۲۴ میلیون.

@masumehjoon    

و بقیه دوستان لطفا راهنماییم کنید.ممنونم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
2810