😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨
بالاخره خوندم و تمومش کردم هووووووووف
دوستان اگر سوالی پرسیده بودین یا جایی تگم کرده بودین که جوابی ندادم حمل بر بی ادبی یا بی اعتنایی نباشه
همونطور که میدونین چند روزه رو نبودم و ماشالله بهتون که اینقدر فعالید کلی صفحات رو عقب افتاده بودمووووو نخونده بودم
دیشب نشستم به خوندن و بالاخره ساعت تمومتون کردم 🤪🤪
و واقعااا فرصت اینکه تک به تک سوالا رو بخونم یا تو پرسش ها شرکت کنم نبود
در ضمن خواستم تبریک بگم به همه ی اونایی که اینمدت خونه،زمین ،ویلا ،آپارتمان،باغ یا باغچه خریدین
دخترا مبارکتون باشه و صدای خنده ها و شادیهاتون توشون بپیچه
@نسرین66   جون باغ شماهم خیلی خیلی مبارک خانممممم🤩🤩
همینطور یه تبریک کلی مخصوص جمع دوستانی که طلا اعم از گوشواره و مدال و پلاک و زنجیر و دستبند و ….سکه حالا هر نوعش خریدین کلی مبارکتون باشه صندوقچه ی طلا و سکه هاتون پر و لبریززززز💰💰💰دخترا دونه دونه اسم نبردم عزیزی از قلم نیفته
عشقاییم که وسیله مسیله ی منزل گرفتن لوازم آرایشی بهداشتی گرفتن لباس و خلاصه اینکه نو نوار شدن هم نوش جون و روحتون به دل خوش استفادشون کنین
@masumehjoon  
تلویزیون شما هم خیلی خیلی مبارکاااا خانمممم😍😍انشالله شاهد لحظات خوش زندگیتون باشه
خلاصه اینکه دخترا ماشالله به این مشارکت و پویاییتون دمتون چیززززز
فقط مثل همیشه ازتون خواهش میکنم از پست های غیر ضرور و غیر مرتبط پرهیز بشه (البته یه سری پستای غیر مرتبط هم هست که نکات نوع دیگه ای مهم داره که اونارو هم انتقال دادم اونور)ولی همشون اینطور نیستن
از خوش و بش های معمول تیکه پاره کردن تعارفات روز مره جداااا جدااا پرهیز بشه
توجه داشته باشین با پارازیت هایی که گاهاااا بین پست ها میندازن نه ریپلای کنید نه در صدد جواب دادن بر بیایید حتی اگر رو پست شما ریپ شده بود کلااا جوری ازش عبور کنید و بی پاسخ بگذارید که طرف به خودش شک کنه که آیا اصلااا پست منو دیدن ؟؟؟😉🤔🤔
در کل مراقب خودتون و خوبیهاتون باشید
مرسی از تک تکتون که با اشتراک گذاری نکات مهمی که میدونید دینتون رو در حق بقیه ادا مبکنید