2777
2789
من که کلا زندگیم شده ویپاد چون ضامن ندارم

عزیزم من ۴۵روز ۲۰تومن بزارم .بانک ۲۰تومنم ویپاد میده قسطش چقدره؟هرماه.وچند میلیون میگیره بجای ۲۰تومن

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
خب من که هرچی میخونم به اخر تاپیک نمیرسم همش سی چهل صفحه عقبم  گفتم بیام یه گزارشی بدم  ...

واقعا مرسی❤️چه ایده خوبی بودکه گفتی پس اندازوازاخرین مبلغ شروع کردی👌منم هی میخاستم شروع کنم میگفتم شاید آخراش کم بیارم ولی  الان دستم پرتره بهتره این کاروبکنم🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانه جان ❤️ سلام. اوقات خوش و خوب انشالله ❤️ امروزتان و هر روزتان خوش و خوب انشالله 🙏❤️ ...

پوران دخت جان، میدونستی خیلی دوستتون دارم. اصلا با نوشته هاتون صفا میکنم . عشق خالص توشه‌. ادب ، لطافت و شعور.

از اون آدم هایی که دلم میخواد تکثیرشون کنم، دلم میخواد بشینم و برام ساعت ها حرف بزنند.

دوست دارم بدونم مثل شما با فرزند آینده ام رفتار کنم .

خیلی منش و کردارتون را می پسندم ، لطفا از عادت ها و روزمرگی هاتون بیشتر بگید و 

امیدوارم لا به لای این پیام ها گم نشه و من بتونم بخونمشمون.

فن کوچک شما 

سما ❤️🌹

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
منم اشک پر چشمام شد. افرین به شما .دعا کن برا منم پس انداز مخفی هامو با قرعه‌کشی اگه برام درآد تابست ...

انشاالله مطمئن باش که میشه

پدرم همیشه میگفت وقتی چیزی به دلتون افتاده یعنی خدا دیده تواناییشو دارید حالا یا خودتونم به خودتون اعتماد میکنید و میرسید بهش یا اینکه خودتون رو دست کم میگیرید و هزارتا بهانه واسه نشدنش میارید و از دستش میدین

بهمن سال ۱۴۰۱ من بابت همون شغل سوممون کار گرفتم که تهران بود، خب خیلی اذیت شدیم یه پامون اونور بود ز ...

خیلب خیلی خیلی مبارک 

انشالله تولد و جشن های زیادی را زیر سایه درخت هاش برای دخترگل بگیرید 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
ممنون گلم  یه کیلو ، حدودا چقدر دون میده ؟  کیلو چند خریدین؟

والا وزن نکردم ولی  هفتصد گرم و‌قشنگ‌دون میده اگر رسیده بخری 

من پارسال خریدم هنوز۳۰۰ گرمی مونده  امسال هنوز نخریدم 

بهمن سال ۱۴۰۱ من بابت همون شغل سوممون کار گرفتم که تهران بود، خب خیلی اذیت شدیم یه پامون اونور بود ز ...

عزیزم آفرین به عزم و اراده ی فوق العادتون😍

ماشاالله به سیاست و درایتتون😍

لذت بردم از خوندن پستتون. من مهرماه 1401 عروسی کردم و حدود یکسال کلا بی خیال و خوش گذرون زندگی کردم و همسرم مدام در حال تلاش و کار و بیشتر کردن سرمایه (برخلاف اکثر مردها) . وقتی با اینجا بیشتر آشنا شدم شروع کردم به پس انداز اولش سخت بودچون خودم درآمدی نداشتم و شغل مرتبط با درسم رو هم دوست نداشتم. 

حرفه ای رو که عاشقش بودم رو با حمایت همسرم شروع به یاد گیری کردم. 

از اون موقع حدود 2 گرم پارسیان خریدم یه پلاک M و یه قرعه خونگی نوشتم که مبلغش ۸ میلیونه خرداد برام واریز میشه میزارم ویپاد برای وام 10 میلیونی. 

انشاالله امسال مبلغ پس اندازم بیشتر میشه با توجه به درآمدی که دارم. هدف اولم خرید آیفون 13 پرومکس هست چون خیلی وقته گوشیمو عوض نکردم گفتم یه دفعه یه گوشی خوب بخرم😁

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
چند روز پیش خونه ی ما بود گفت فروردین سود خالصم 41م بوده  خدا رو شکر زندگیش خیلی تغییر کرد&nbs ...

سلام عزیزم

ممنون که وقت گذاشتی و تایپ کردی

حرفات نمونه ی بارز خواستن توانستنه

اگر کار خاصی بلد نیستیم میتونیم از همین چیزا شروع کنیم

نگیم زشته بده برامون خوب نیست

کار عار نیست به بعدش فکر کنیم به آینده ای که با دستای خودمون تغییرش میدیم و میسازیمش

بچه ها اگه دوس دارین من تو بازار طلای آب شده کار میکنم بدا کار خانگی عالیه داخل ایتا پیام بزارین راهنمایی کنم باید آموزش ببینید Nafas4556 

ولی سود روزانه و خوبه برا خانما اونایی که شاغل نیستن 

ببینید مثلا این سود امروزم 

انشاالله مطمئن باش که میشه پدرم همیشه میگفت وقتی چیزی به دلتون افتاده یعنی خدا دیده تواناییشو دارید ...

خیلی ممنون دلگرم شدم. یه زمین هست که خیلی وقته میخوا بگیریمش خیلی مناسب کار شوهرمه خودمم میتونم داخلش گلخانه بزنم ،مرغ خروس پرورش بدم دام پرورش بدم.اما صاحبش خیلی گرونتر از اون قیمتی که هست میگه. ۳۰۰ میلیون گرونتر میگه. خیلی پولدار هم هست .به هیچ‌وجه قیمتشون نمیاره پایین .خیلی هم دوست داره بخریمش چون لازمش نیست. خیلی به درد ما میخوره. 

هرکی این پست و خوند دعا کنه اون آقا به دلش بیوفته قیمت زمین و کمتر بگه بتونیم بخریمش. 

عزیزم آفرین به عزم و اراده ی فوق العادتون😍 ماشاالله به سیاست و درایتتون😍 لذت بردم از خوندن پستتو ...

ممنون عزیزم

آفرین از الان شروع کن

اول زندگی هستی هنوز خیلی راه داری خیلی آرزوها داری

واسه تک تک پولات برنامه داشته باش

اصلا منظورم این نیست فقط پس انداز کنی نه

سفرتو برو لباستو‌ بخر بخودت برس ولی مدیریت شده

والا وزن نکردم ولی  هفتصد گرم و‌قشنگ‌دون میده اگر رسیده بخری  من پارسال خریدم هنوز۳۰۰ گرم ...

مرسی عزیزم 

۷۰۰ گرم که خیلی عالیه  

یه کنسرو نخودفرنگی با آب ، ۴۰۰ گرمش حدود ۵۰ تومنه   

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
2810