2777
2789
عزیزم ب علاقه بچه خیلی بستگی داره  پسر منم 4 سالشه من کلاس ای مت ثبت نامش کردم خیلی دوس داره و ...

سپاس🙏آي مت هم تو فكرش هستم نزديكمونه ببينم اينارو كدوم رو علاقه نشون نميده جايگزين ميكنم ... حتما پيش يك و دو رو بفرست.....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اجبار ندارم گلم ولي من مادر بايد استعداد بچمو كشف كنم بايد كلاس ببرم دوست داشت بره نداشت نره ا ...

ولی به نظرم راه کشف استعداد کلاس گذاشتن نیست اول کشف کن بچت کدوم بعدش فعاله بعد تو همون حیطه آموزشش هم بده و آموزش مستقیم بعد هفت سال مناسبه قبل اون باید غیر مستقیم و در قالب بازی باشه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام دوستان گل .به نظرتون کارت بلو بگیرم یا ویپاد؟ یا هر دو ؟؟🤔 برای وام کدوم بهتره؟

هر دو بل.و برای پس انداز خوبه و باکس بندی  ویپاد هم برای وام

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
وای من فکر میکردم سنتون بیشتر باشه اخه گفتین دختر بزرگ دارین؛ جوونید کههه😍 من صحفات رو میگردم و حرف ...

تاپیک برگزیده حرف های ایشونه عزیزم

سلام دوستان گل .به نظرتون کارت بلو بگیرم یا ویپاد؟ یا هر دو ؟؟🤔 برای وام کدوم بهتره؟

سلام عزیزم بلو بان ک سه ماه ده تومن میزاری بعد بهت وام میده کارتش قشنگه و برنامه اش باکس بندی داره 

ویپاد اما سه مدل وام داره یکیش پلکانی تاسقف 30 میلیونه یکیش تا سقف 50 میلیونه بر اساس موجودیت و اخری هم براساس موجودی هس 

خیلی کامله برا وام 

اگر خاسی نصب کنی کد منو بزن ممنون میشم R23QFA 

سوالی هم داشتی بیا خصوصی بپرس ک اینجا صفحات جلو نره

سلام دوستای خوبم 

میخوام در کنار نکات اقتصادی و مدیریت زمان و برنامه ریزی و همه چیزایی که اینجا گفته میشه یه نکته معنوی هم یاداوری کنم انشالله که رعایت کنیم و ازش فیض ببریم 

مواظب نماز اول وقتتون باشید که بسیااااار بر رزق و برکت مال و زمان تاثیر گذار هست....حتی روایت هم در این مورد هست(امام صادق(ع) همچنین فرمودند: "شیعیان ما را در سه چیز بیازمایید: در اوقات نمازشان، که چگونه بر آنها مواظبت می‏‌کنند؛ در اسرارشان، که چگونه آنها را از دشمنان ما حفظ می‏‌کنند و در اموالشان، که چگونه با آن به برادران خود کمک می‏‌کنند4".)

روزهایی که در اقامه نماز سهل انگاری و تنبلی میکنم وقتم خیلی بیخود هدر میره و به هیچ کاری نمیرسم ..

چون هی میگم بذار اول نمازمو بخونم‌بعد به کارام برسم اگه همون موقع نخونم نه به کارم رسیدم نه به دینم و تا ساعتها بی نظم میمونم

در مورد غسل واجب کسایی که مذهبی و مقید هستن حتما به موقع غسلتون رو انجام بدید با تن نجس اشپزی نکنید به مواد غذایی دست نزید که برکتش رو میبره

غروبها حمام نرید و جارو نزنید

اسفند دود کردن موقع صبح باعث جلب رزق و غروب باعث دفع شیاطین میشه 

دیدید کاسبها صبح وقتی مغازشون رو باز میکنن داخلش اسفند میچرخونن  .....چندتا دونه کندر هم باهاش قاطی کنید 

اشغال رو شب تو خونه نگه ندارید و ظرف نشسته تو سینک نذارید نمونه

من ادم مذهبی نیستم.... شاید اینجا جاش نبود اینارو بگم  ولی اینارو از بزرگان و اهل دین شنیدم و تا جایی که ممکنه بهش عمل میکنم تاثیرش رو هم دیدم ....انشالله در کنار هم همه جوانب اخلاقی و معنویمون رو تقویت کنیم و باعث رشد و تکامل همدیگه بشیم ....دوستتون دارم خواهرای مهربونم❤️❤️❤️ 

خانما من این گوشواره ۲گرم و ۵۰۰صوت رو الان گرفتم ۹میلیونو ۲۵۰ 

انشالله بهترشو بخرین همگی

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
سلام عزیزم خیلی عالی لذت بردم انشالله خدا کمک کنه و شما هم بزودی زود طعم مادر شدن رو بچشید❤ از تجار ...

سلام گلم.خیلی ممنون بابت راهنمایی هات‌

راستش خودمم چندروزه دارم بهش فکر میکنم که ارتقای ماشین هم بد نیست.با این روش همسرم کمتر ولخرجی میکنه چون باید وام بیشتر بگیریم و قسط بدیم و من بهش گفتم برای ارتقای ماشین طلا نمیفروشم و فقط وام و پس انداز.

اینجوری مجبور میشه جلوی ولخرجی های اضافی رو بگیره.

بازم ایده ای داشتید بگید خوشحال میشم😘

سلام عزیزم خیلی عالی لذت بردم انشالله خدا کمک کنه و شما هم بزودی زود طعم مادر شدن رو بچشید❤ از تجار ...

راستی عزیزدلم ممنون بابت دعای قشنگت.

خدا از دهنتون بشنوه.

آرزوی چندین ساله منه که مادر بشم.

توی این مقطع مال دنیا اصلا برام ارزش نداره و فقط دلم یه چیز میخاد اونم شنیدن صدای یه بچه توی خونم.

لطفا برام دعا کنید 🙏

دوست جونا يه مشورت ميخوام  من پسرم ٤سالشه نميخوام مهد بفرستم ميخوام كلاس نقاشي و موسيقي و زبان ...

من از روی تحقیقات خودم میگم و تصمیم نهایی رو خودت بهتر میگیری

من کلاس زبان رفتم. اموزشش ۳ ۴ سال بیشتر طول نمیکشه. بذار اول دبیرستان قدیم که رسید فکر کنم الان میشه نهم. بفرستش که برای کنکور قوی بشه. الان فایده زیادی براش نداره 

ورزش هم در سن پایین باعث بسته شدن صفحات رشد میتونه بشه. ورزشش رو از ۹ ۱۰ سالگی بفرست.

البته که تمرینات بدنی خیلی خوبه. اما اینکه مرتب و مداوم ورزش کنه من شتیدم که برای بچه خوب نیست

اما موسیقی قبل مدرسه خیلی خوبه. هوشش رو زیاد میکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
تجربه ثابت كرده ما خانمها بايد با كله ي خودمون كار كنيم همين ديروز براي خريد طلا گفتم ميخام برم بيرو ...

😁😁😁مرد است دیگر 

چ کنیم  من میدونم چیزی به نامم نخواهد خورد پس اندازم اگر ۲ میلیون از پول خودم باشه یه تومن از خرج‌خونس نهایتا اونم جدیدا 

قبلا دوست نداشتن پولش قاطی پولم بشه ولی بعد‌گفتم گمجوووووو بابا زنشی دوس دخترش نیستی ک😂😂😂 

الان به هر دلیلی پول قاطی پس اندازم میکنم ناراحتم کنن🥲  بیرون نتونیم😡 بریم غذای بیرون و کنسل کنم🤔 رند بل و 

تخفیف خرید 😎😎😎😁

بدون خرج گزروندن روز 🤗🤗🤗

همسر نصف در امدشو بیشتر ماه ها سرمایه کارش میکنه 

هر چی بیشتر بهتر

ولی خوب بدهی داره به من و به اسم مامانم و داداشم   سر همین از خرج خونه میزنیم ک مثلا بدهی و پس بدیم 🤪🤪🤪

خدای مام بزرگه 🤗

من به این‌نتیجه رسیدم ک بخوام میتونم همین طلایی ک من تو دوسال خریدم ۲۵گرم حدودا ک یه مقداریشو قرض دادم همسرم 

کسی ک شاغله و‌۱۵ در امدشه نتونسته پس مدیریتم خوب بوده همون خانم به من میگفت این مقدار طلا رو‌با این حقوق ۲ تومنی نمیشه خرید گفتم آفررررین شبا میرم دزدی روزا گدایی 

من‌هدیه. هدیه تولد. سهام عدالت .یارانه . پس انداز خونه .رو همرو جم میکنم یا ماهیانه یا دو ماه یه بار تبدیل میکنم 

تو ک ۱۵ حقوقته چرا سیصد از این پونصد از اون میگیری ته ماه  البته این موضوع واسه دو سال پیشه و با این خانم مثلا دوست رابطمو خیییییلی کم کردم 

سلام عزیز دلم ❤️ اتفاقا به نظر من کار خوبی کردی  همه چی قشنگ تکمیل میشه 👌 و همه چی تو ...

معصومه جان عزیز دلم ،میخوام ویپاد شوهرم و رو گوشی خودم نصب کنم .

یبار گفتی یه برنامه ای نصب میکنی که این امکان روداره دوتا اپلیکیشن و تو یه گوشی داشته باشی

2810