2777
2789
گلم نمیدونم کسی جوابتون رو داده یا نه ...سفارش من معمولا ۳ یا نهایت ۴روزه میرسه ...از نظر ارسال و پش ...

عزیزم من حقانی رو مقایسه کردم با احسان گلد بالاتر از بعضی جاها حتی از احسان هم بالاتر میگه، البته خودم مشتری هیچکدوم نیستم چون از بازار توی شهر میگیرم از احسان هم پایینتر میگیرم،دیگه هزینه پست هم نمیدم.

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان

و اما اومدم بایه داستان ازخودم و تجربیاتم ازعروسی خواهرشوهر که چه ها گذشت ......‌.‌

همونطور که قبلا تعریف کردم عروسی ۶اردیبهشت بود و دوسه روز قبل ازعروسی خواهربزرگه و مادر و خواهرکوچیکه آقای همسرم برای شب نشینی اومده بودن منزل ما البته اینم بگم خواهربزرگه امسال نیومدن عیددیدنی منزل ما بیشتربرای عید دیدنی سوم اردیبهشت اومده بودن منم کمی ازنیومدنشون دلخوربودم به اقای همسرگفتم سال بعد حواسش باشه،قرارگذاشتیم سال بعد دیگه نریم.........

خلاصه طبق معمول سریع رفتم لباس قشنگ هامو پوشیدم عطرزدم و یه آرایش ملیح مادرشوهرکش کردم و رفتم به استقبالشون .....یه ساعتی ازنشستنشون گذشت بحث درمورد این بودکه چه لباسی میپوشید یامیخریدبرای عروسی ....آقای همسر برگشتن گفتن :کت وشلوار دامادیم نونو مونده وخیلی هم شیک و قشنگه همونو میپوشم که یهو خواهربزرگه :آنچنان باحرص گفت:دلت برای کی میسوزه چرانمیخری عروسی خواهرته جلو فامیل های داماد خیلی بدمیشه میگن داداش بزرگه عروسو ...توتوچشمی برو بخر........

یهو دیدم اقاهمسرسرشو انداخت پایین و خجالت کشید منم یه نفس عمیق کشیدم و با اعتمادبه نفس تمام توچشمای خواهربزرگه نگاه کردم وگفتم:عزیزم آقا...انقد خوش استایل و خوش اندام هست که گونی هم بپوشه بهش میادانقد با سلیقه هست که اون چیزی که ۸سال پیش انتخاب کرده الانم بهش میادو هنوزم بروز و مده ...لازم به خرید باشه شکرخدا دستش به دهنش میرسه دوست داشته باشه میخره دیگه بچه نیس شما راهنماییشون کنید (اینجا کمی دستام میلرزید ولی محکم وقاطع از همسرم و قانون های خونمون دفاع کردم)  دیگه هیچی نگفت دهنشو بست و سریع همسرم بحثو عوض کرد  و... هدفم ازنوشتن این داستان این بود که حرف های هیچکس براتون مهم نباشه وقتی برای زندگیتون هدف میذارید محکم و قاطع روی هدفتون وایسید و ازشون دفاع کنید دراخر همسرم برای عروسی همون کت و شلوارشو پوشید و خییلیم خوش درخشید😘🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من حقانی رو مقایسه کردم با احسان گلد بالاتر از بعضی جاها حتی از احسان هم بالاتر میگه، البته خو ...

احسان گلد هزینه ارسالش ۲۰۰تومنه ولی حقانی ۳۹...برای همین ترجیحم حقانی

تو شهر ماهم حضوری برم جای مناسبتر از حقانی و احسان گیرم میاد ...چندباری گرفتم اما من هر بار ۵۰ سوت میگیرم ارزش نداره پول کرایه و وکیم جدا بدم تو قلک طلاش جمع میکنم که در حد پرسیان  ۱و نیم گرمی بشه ....

احسان گلد هزینه ارسالش ۲۰۰تومنه ولی حقانی ۳۹...برای همین ترجیحم حقانی تو شهر ماهم حضوری برم جای منا ...

اووووه چه خبره؟! دویست تومن! 

مبارکت باشه

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
عزیزم نمی‌خوام بحث به بیراهه بره ولی کشور عراق واقعا اقتصاد قوی ای نداره ، درسته پولشون با ارزش تر ه ...

بله درست میگید ...خودم تو مرز عراقم و هم زبونشون هستم از نزدیک دیدم 

در کل بخوام با قبلشون مقایسه کنم و با حکومت قبلشون خیلی بهتر شدن ....هنوزم خیلیییی جا مونده 

انشالله که کسی دغدغه پول نداشته باشه

مستانه جان قدم نی نی مبارک😘😍 واقعااااا بعضی حرفا و تجربه ها بسیار کارامد و راه گشا برای امثال من ...

ممنون از تبریکت عزیزم 😍🥰

منتظر چی هستی دوست خوبم؟ 😍 براش پلن بریز، با نیروی ماهر و متخصصش مشورت کن، کارتو شروع کن

از تو حرکت از خدا برکت 🥰

چرا بزاری خاک خوب ، اونم تو آب و هوای شمال که کوچه و خیابونشم درخت میوه رشد میکنه بلا استفاده بشه؟ آبادش کن😇

براش زحمت بکش، حتما نباید قناعت کنین تا طلا به دست بیاریم، طلاتو از دلِ همین خاک خوبت دربیار ♥️🥰

بله درست میگید ...خودم تو مرز عراقم و هم زبونشون هستم از نزدیک دیدم  در کل بخوام با قبلشون مقا ...

ولی ما تو خود کشور عراق هستیم و مخصوصا تو شهر بغداد .شوهرم تو کار ساختمون هستن . 

اون چیزی که میبینم رو گفتم 

ولی به قول شما از قبل خیلی بهتر شدن ولی سطح رفاه و معیشت همچنان از ایران پایینتر هست .ولی اینجا همدلی مردم بهتر از ایران هست .

عزیزم برای منم میگی🥲۳ گرم طلا۱۲ ملیون و ۵۰۰ شد طلا نو هست خودشون گفتن ۷ درصد حساب کردن طلا هم گرمی ...

دوست عزیز نمیدونم به چه علت توی فاکتور قیمت طلا رو بیشتر نوشته..و فکر نمیکنم که کارشون درست باشهههههه
و اینکه من با همون
گرمی سه میلیون ششصد حساب کردم که 15درصد حساب کردن براتون.

@عشقم_محمدم   👇
عزیزم برای شما اگه اشتباه حساب نکرده باشم 6درصد خورده ایی حساب کرده..

فر مول محاسبه اش هم اینطوره @مهرنازیییی    
عزیزان
قیمتی که طلافروش  میگه تقسیم بر قیمت روز طلا تقسیم بر وزن طلا میکنید،،اون عدد بعد از اعشار درصد طلا رو نشون میده،

ی چندبار تمرین کنید دستتون میاد خیلی راحته..منم بعد اینکه طلا با 22درصد گرفتم😶بعد فرمولش رو‌پیدا کردم و یاد گرفتم

همه پیام هارو تو یه پست جواب دادم که صفحات تاپیک الکی جلو نره

دوست عزیز نمیدونم به چه علت توی فاکتور قیمت طلا رو بیشتر نوشته..و فکر نمیکنم که کارشون درست باشههههه ...

مرسی عزیزم‌گفت ۷ودرصد شاید چون یه کم تخفیف داده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810