2777
2789
بچه ها من این موفقیت خیلی بزرگ رو مدیون شما مخصوصا معصومه جون هستم ...من تو ۱۵ سال زندگی خیلی پول او ...

عزیزم این مقدار طلایی که خریدین قسطی برداشتن؟؟ یعنی میشه قسطی هم خرید؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم چشماش پر شد که الان شمادتمون میکنن که نون خالی میخوریم 👌 زود برگشتم گفتم خواهر کاش خبر می‌ ...

معصومه جانم...چقدر سختی کشیدی و الان داری مزد زحماتت رو میبینی،،،نوش جونتون باشه زحماتتون.خداروشکر...چقدر چشمای من پر از اشک شد،چقدر قلب منم شکست،،،ولی خداروشکرررررر بخاطر این روحیه بخاطر این همه پشت همسرتون بودن👏👏👏👏👏

سلام به همگی  من کارت ویپاد و بل.و بانکم هر دوتاش رسیدن دستم  حالا با کدوم کار کنم؟  ...

گلم چجوری کارت ویپاد درخواست دادی من هرکاری میکنم نمیشه یعنی اصلا تو برنامه درخواست کارت فیزیکی نیست

سلام خانوما من تازه این تاپیک ودیدم... راستش مشغله ی ذهنی من الان مدرسه ی دخترمه... ازیه طرف میگم ...

من توی این موقعیتم انتخابم مدرسه خوب دخترمه اینم به نظرم یه جور سرمایه گذاریه خیلیم مهمه برای آینده بچه که فقط خونه و ماشین مهم نیست 

تربیت و محیط مناسبم مهمه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سپه حساب نگین آتیه اگر دو ماه پول بخوابه نمیدونم ۲۱ یا ۲۳  ما ۱۹۵ گرفتیم ۳۶ ماهه قسطش ۷۳۰۰ ...

چقدر پول گذاشتین که ۱۹۵ تومن بهتون وام دادن؟

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
معصومه جانم...چقدر سختی کشیدی و الان داری مزد زحماتت رو میبینی،،،نوش جونتون باشه زحماتتون.خداروشکر.. ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ممنونم 

ببخش فدات شم ❤️

منظور از گذاشتن ااین نوع  پست ها اینکه 

چون می گزرد غمی نیست ❤️بهترین هارو می‌خوام برای تک به تکتون ❤️

میشه لطفا شرایط وام ویپاد واس منم توضیح بدین

اگه نصب نکردین ممنون میشم کد منو بزنی LDCTCH

عزیزم دو مدل وام داره که یه مدل پله ای از یک میلیون تا ۳۰ میلیون ولی مثلا باید ۱ تومن و بگیری تسویه کنی دو تومن فعال بشه 

یه مدل هم داره تو حسابت که پول باشه به ازای هر ۱۰۰ هزار تومن ۱ سکه میگه که الان عکس میدم برای ده میلیون ۶ ماهه ۴۵۰۰ تا سکه ۱۲ ماهه ۹۰۰۰ تا 

یه وام پیش درامد هم داره امتیاز داشته باشی مثلا یک هفته ای دو میلیون میده بدون سود 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها امروز زمان خوبیه برا خرید طلا یا نه پایین میاد؟؟؟

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
سلام خانوما من تازه این تاپیک ودیدم... راستش مشغله ی ذهنی من الان مدرسه ی دخترمه... ازیه طرف میگم ...

سلام دوست عزیز  

راستش با شهریه ۴۰ تومن من دخترمو گذاشتم دبیرستان اون هم یازدهم که گفتم از نظر روحی آرومتر باشه 

راستش من باشم این شهریه رو واسه مدرسه ابتدایی نمیدم 

البته خودم سر بچه اول همینقدر حساس بودم 

آره من جفتشونو گذاشتم غیر انتفاعی ولی با شهریه مناسب 

کلاس اول و دوم خیلی مهمه خودمون هم کنارشون باشیم 

کتاب کمک درسی خوب بگیریم راه مییفتن 

من بچه دومم رو امسال گذاشتم دولتی که ببینم وضعیتش چه جوری یه تو ۳۸ نفر دیدم جزو سه تای اوله 

باباش میگه برش گردونم غیر انتفاعی خودم میگم نه وقتی درسش خوبه چرا شهریه بدم 

البته معلم کلاس اولش عالی بود 

همراهی پدر و مادر و رسیدگی به تکلیف بچه،برنامه ریزی خوب مثل زمان خواب و تماشای تی وی ،کتاب کمک درسی ،معلم خوب همه تاثیر داره 

من خودم دو سال اول ابتدایی رو مدرسه غیر انتفاعی خوب با شهریه معقول قطعا میزارم  

ولی شهریه نجومی واسه ابتدایی نه اصلا 

2810