2777
2789
بله متوجه شدم و اینکه به نظرتون بین صندوق های طلای بورس کدومش بهتره خودم نماد طلا و گنج رو دارم

بورس که اصلا

طلای فیزیکی بهتر از صندوق طلا

توی این مملکت باید آدم مالش زیر بالشش باشه عزیزم

دیدی که با یه خبر جنگ و درگیری چجور اوضاع ملتهب میشه

دیگه گفتن نداره

در چنین اوضاعی مال فیزیکی و در اختیار ، اولویت هست

بازم خیلی چیزا رو نمیشه گفت

برای این تاپیک زحمت زیادی کشیده شده

در حفظ و نگهداریش کوشا باشیم  

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
بله عزیزم سال قبل برای فرزند دوم من 60گرفتم،الان فرزند اول شده 50 و فرزند دوم 80

ممنون عزیزم💜

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من ک رفتم بخرم طلا فروشی ها باز نبودن  اعتصاب کردن    

حیفه

برا چنین مواقعی یا ایام تعطیل یا ساعات سرظهر و یا شب حتما یه طلا فروش مطمعن در شهر خودتون پیدا کنید که تلفنی بتونید معامله کنید

خیلی وقتا تا از خونه برید طلا فروشی قیمت کلی نوسان زده

باید بتونید در لحظه خرید کنید

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
اکتیو رو‌مایع لباسشویی میخرم و تست رو مشکین شوی گاهی اوقات میخوام بدونم کدوم مارکا بصرفه تره

به قیمتشون دقت نمیکنم بو وکیفیت برام مهمه ولی یکی از کاربرا تو تاپیک همین چند روز پیش گفته بود کدوم بصرفه تر هستن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چشم حتما میرم انگیزه باشماها بیشتر میشه برای رفتن میانگین سود هفتگیتون چقدر هست؟شما چی میفروشین؟

حتما برو عزیرم، میانگین سودم بستگی داره یه روز میبینی باد شدیده بارونه نمیتونم برم بازار یه روز میبینی اول ماهه مردم حقوق گرفتن خوب خرید میکنن فصلی هم درامد متغیره ولی هفته ای از یک و نیم تا دو و نیم،، چهار روز درهفته میرم. یا مثلا فروردین ده روز رفتم ده و نیم برام افتاد خدارو شکر. 

سلام عزیز دلم ❤️ وقت شما هم بخیر  آره عزیزم متاسفانه پولامون داره روز به روز بی ارزش تر میش ...

فدات شم مرسی از پاسخگوییت. یه سوال دیگه ۷م براش جمع کردم پول بیمه اش هم این هفته میرم که بهم بدنش . فسخش کنم. علاوه بر اینا یه پلاک ۶۰۰ سوتی و گوشواره نزدیک ۲گرم. و پارسبان ۱گرمی ۹۰۰ سوتی ۵۰۰ سوتی ۲تا ۴۰۰سوتی و یه دونه ۱۰۰ سوتی داره.

اون پول نقد و این طلاهای کوچیک و پارسیان ها رو میخوام بدم که یه تیکه طلا بخرم.

حالا بنظر شما اون پلاک و گوشواره سبک و پارسیان ها رو تعویض کنم خیلی ضررم میشه؟

یا اینا رو بزارم بمونن با همون پول نقدش براش طلا بخرم؟

خب کسی اطرافتون نیست وام رو بگیره بده شما؟مثلا  خانم مجرد بالای ۳۵ سال و آقای مجرد بالای ۴۵ سال ...

به هر کی بگی ، میگه وام برا خودمه 

خدا بزرگه ، راستش خیلی تو فکرم ولی تجربه نشون داده ، خدا بهترین رو رقم میزنه برام   

من دوست داشتم ، برا عید قربان و غدیر که ایران خودرو پیش فروش میذاره ثبت نام کنیم که یه وام ۲۰۰ تومنی کارمونو راه مینداخت ....

تمام تلاشمو میکنم و میسپارم دست خدا ....

خدایا هزار بار شکرت 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
عزیزم برات آرزوی روزی با برکت و سعادت دارم. .. الان شوهرت قرار شد قسط ماشین رو بده به داداشت؟؟؟&nbs ...

فرمالیتش اینه قسط داداشم رو با حقوقش بدم...ولی اصلش اینه کارت داداشم دست منه از پول شوهرم  واریز میکنم به حساب داداشم و من اون پولو دوباره میدم طلا....

همسرم چشماش پر شد که الان شمادتمون میکنن که نون خالی میخوریم 👌 زود برگشتم گفتم خواهر کاش خبر می‌ ...

معصومه جون ميشه در مورد كار قالي باقي هم توضيح بدي

سخته يا اسون

كسي يه دار قالي بهم قراره بده نصفه ست

نميدونم قبول كنم يا نه

ميشه عكس كارات رو بفرستي البته اگه دوست داشتي

😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😘

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810