2777
2789
دوستان ایده ای برای رشد آنلاین شاپ سراغ ندارید؟ من یه کانال فروش محصولات غذایی ارگانیک دارم مثل ...

همینکه همه ب هم معرفی کنن خیلی عالیه رو این موضوع حتما تاکید کنید 

پیج بزنید 

ب مناسبت ها ده درصد مثلا تخفیف بزارید 

مثلا رو ی عسل ی بسته کوچیک کره بادوم زمینی هدیه بزارید مثال میگما ک ترغیب بشن  تو خرید بعدیشون اون هم بخرن 

تعامل کنید با بقیه پیج ها ک ب فالور هاشون معرفی اتون کنن شماهم اونا رو معرفی کنید ک معمولا پیج های تازه کار اینکارو رایگان انجام میدن 

مثلا مسابقه بزارید از همینا ک تو اینستا زیاده و ویو پیجتون رو بالا میبره 

محصولاتتون رو ب سوپری و فروشگاه های اطراف معرفی کنید 

قیمتاتون رو مثلا نزنید 400 بزنید 398 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم  بله اولی سندش اماده هست  ولی همسرم راضی نیست چون خیلی کوچیکه و طرف یهو ز ...

ان شالله به زودی مورد دلخواهتونو پیدا میکنید عزیزم. 

ممکنه خونه مناسب در شرایط فعلی کم پیدا بشه ولی جوینده یابنده است. کفش آهنی به پا کنید و زود دلسرد یا راضی به خونه مورد دار نشید.

دوستان من حدود ۲۰ ت دارم اما می خوام طلا مخفی بخرم 

اولا که خیلی ترس دارم 

بعد هم نمی دونم طلا نو بخرم یا بدون اجرت 

دوست دارم نو بخرم برای طولانی مدت اما دلم نمیاد پول اجرت بدم 

شما پیشنهادی دارید 

خانوما بنظرتون معقول خرج ماهیانه یه خانواده چهار نفری چقدره؟ من شوهرم  پسر ۹سالع دختر ده ماهه ...

عزیزم بستگی به سبک زندگی،شهر محل سکونت،خونه دارید یا اجاره میدید و ... داره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوستان امروز شرایط وام کارگشایی رو از بانک پرسیدیم به ازای هر ۶۰ گرم طلا، ۲۰ میلیون وام میدن که بع ...

واقعا خیلی زیاده.چه‌خبره.با سود ۲۹ درصد حساب میشه😐

پارسال من طلا گذاشتم شرایطش بهتر بود به ازای ۵۰ گرم ..۲۰ تومان و سود ۲۴ درصد

اینجاست که میگن سال به سال قربون پارسال

سلام دوستان ممنونم از رویای عزیز که اینجا رو دوباره زدید، سه‌شنبه توی تاپیک قبلی که تعطیل هست، تا برای مشورت سوالمو ارسال کردم تاپیک تعطیل شد اصلا نفهمیدم چی شد مطمینم یه سری محبت داشتن و جواب داده بودن، در مورد رنگ آمیزی دیوار بود که دیدم توی اولین راهنماییتون یه دوستی نوشته بود زود به مستاجر برای تمدید اعلام کردم و همونجا تعطیل شد و بقیه رو متاسفانه از شانس بدم نشد بخونم، در حال حاضر اینقدر مشغولیت ذهنی دارم دیگه نمیخوام بهش فکر کنم تا همون آخرای تابستون، برای بالا بردن انگیزه دوستان، خواهرم که کارت پس‌انداز مخفیش رو کمتر از یکساله به من داده و کم کم توش پول میریزه، پنجشنبه براش رفتم بازار و متاسفانه طلافروشی‌هایی که همیشه میرفتم پیششون بسته بودن اما توی یکی از پاساژها خیلی گشتم یه جا گفت 5% میده، اون تایم طلا گرمی 3/465 بود براش سه تا النگوی ساده برای بار دوم خریدم، چقدر بابت نتیجه پس انداز کردنش راضی و خوشحال شد. راستی مغازه‌دار طلا شکسته کمی داشت (النگوی شکسته و زنجیر طنابی پاره زیر ویترینش بود گفت 3 درصد میده، من که تجربه ای از طلاشکسته نداشتم، ازش سوال کردم، که اینارو ازت بخرم بعد بیارم برات، قیمت تابلو میخری ازم؟ گفت حدود چهل هزار کمتر از عدد تابلو میخرم باز بستگی به طلا داره). 

میخوام لینک عکس بذارم اما پیام میاد که شما مجوز گذاشتن لینک در پست رو ندارید قبلا اینجوری نبود

دوستان من حدود ۲۰ ت دارم اما می خوام طلا مخفی بخرم  اولا که خیلی ترس دارم  بعد هم نمی دو ...

دست دوم بخر بگرد طلای خوشگل که به دلت بشینه پیدا میشه..

یا سکه پارسیان بخر..

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
عزیزم‌چای اسبی رو دادی ۵۵!!!!!!مگه قیمت رو چک نکردی تو نت؟؟؟درسته بابتش پول پرداخت نکردید ولی همسرتو ...

عزیزم چای ۱۰۰ گرمی بود از این کوچیکا اونا که ۲۵۰ ت هس نیم کیلویی هس ۲۵۰ ۱ کیلویی هم ۳۵۰ هس

دقیقا‌.خیلی مارو عقب انداخت خیلی ها تازه از عید پارسال جوون گرفتیم تونستم طلابخرم؛ولی یه دونه قسطمون ...

پاییز جان اون دستگاه ک گفتی واسه تهران ب درد نمیخوره درسته؟

چون تهران آب و هواش گرم نمیشه برنج کاشت 🥴🥴🥴

پاییز جان اون دستگاه ک گفتی واسه تهران ب درد نمیخوره درسته؟ چون تهران آب و هواش گرم نمیشه برنج کاشت ...

نه برا تهران بدرد نمیخوره برا مازندران خوبه‌.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
@masumehjoon     سلام عزیزم وقت بخیر. پسر من بیمه عمر پاسارگاد داره. از سال ۹۶ شروع کرد ...

سلام عزیز دلم ❤️ وقت شما هم بخیر 

آره عزیزم متاسفانه پولامون داره روز به روز بی ارزش تر میشه 

اکه حتما میتونی و خودت رو موظف می‌کنی 

هر ماه یه تیکه براش پارسیان بگیری 

اینطوری بهتر 

من خودم هم دخترم رو بیمه ی عمر کردم از سه سالگی اش 

منم تو فکر باز خریدش هستم ..

یک سال و نیم پیش یخچال دو قلو گرفتم مارک ایرانی 

اون موقع ۲۹/۵ملیون گرفته بودم 

دیروز پرسیدم همون اندازه همون مارک دو قلو ...۶۵ملیون تومن 🤦

اونم نقدی 

سلام دوستان ممنونم از رویای عزیز که اینجا رو دوباره زدید، سه‌شنبه توی تاپیک قبلی که تعطیل هست، تا بر ...

فکر کنم طلا شکسته سود نداره 

بعدا هم چرا زیر قیمت تابلو بخره؟

به نظر من ادم یا باید طلایی بگیره که استفاده کنه

یا سکه پارسیان بخره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810