2777
2789
سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه و سر سلامت باشید. روز معلم رو هم به معلم ها و هم به شما دوستان عزیز ...

عزیزم اگر برات مقدوره کار و شغل اون آشنایی که با پول شما کار میکنه هم بگو شاید کسی تونست به عنوان ایده ازش استفاده کنه

چه خوب شد تاپیک گذاشتی لایکم کن لطفا فردا بخونم الان خوابم میاد😅❤️

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیو سود بیشتر برای نوسانگیرها هس اگ دیدت بلند مدته نیاز نیس هی باهاش بازی کنی.. هر وقت توی منفی بو ...

سلام عزیزم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

اول از همه چطور توی این سایت عضو بشیم برای خریدو فروش سهام طلا و...؟

سلام دوستای خوبم 

میشه یه حرف یه نصیحت به من بزنید 

مدتی هست اینقدرررررررررر با بچم بد رفتار میکنم 

هر دقیقه دعوا اصن انگار محبت فراموش کردم 

اونم لجباز شده 

کلافه شدم از دستش 

روانی شدم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

سلام بچه ها ما ۲۷۰ ملیون سرمایه داریم

هرکاریم میکنم شوهرم ماشینمون عوض نمیکنه باهاش

توروخدا بگیر بااین پول چی بخریم یا چکارکنیم سودکنیم

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 
اره قبلا با قرعه مجبور بود هرماه قسط بده چون پولا دستم نبود مدیریت دستم نبود تو خوراک ولخرج بوداما ا ...

پس اگه پول دسته خودته هرماه تبدیل کن❤️

عزیزم پدرت راس میگن ماشینه کهنه واقعا پرخرجه وبه صلاح نیس👌

اگه از بی ماشینی خیلی اذیت نمیشین میتونی هدف بلندمدت بزاری چندسال طلابخری ارزش پولت حفظ شه بعد تبدیل کنی به ماشینه خوب یاخونه دوم..

انشالله دوستان دیگه هم نظر میدن قشنگ فکر کن ببین چی به صلاحته🌹

دوستان گل که قصد خرید طلا دارین احتمالا فردا و پس فردا کاهش قیمت داریم این میتونه فرصت‌های آخر خرید ، در قیمت پایین باشه

کسانی که نقد هستن این فرصت رو دریابن

بخصوص روز یکشنبه

چون فردا شنبه تعطیل هست قیمت اگر هم کاهشی باشه،  پشت خطی هست و رسمی نیست

ولی یکشنبه با باز شدن بازار و رویت روند کاهشی اگر قصد خرید دارین فرصت خوبی هست

به امید خیر و برکت روز افزون برای همگی دوستان نازنین و مقتصد

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

بچه ها عادت نوشتن رو اصلا دست کم نگیرین

همه چیزو مکتوب کنین بهش راحت تر میرسین

اهدافتون رو‌ حتما و حتما مکتوب کنین

اهداف رو‌ با جزییات بنویسین و براش پلن داشته باشین

مثلا نگین ماشین بخرم تا اخر سال

بگین ماشین مثلا پژو سفید مدل ۱۴۰۰ رنگ فرضا سفید بخرم

قیمتشو بدونین 

مثلا بگین تا اخر سال پونصد باید براش کنار بگذارم

وقتی شما ریز بشین ذهن هم میره به اون سمت

شاید باورتون نشه من تو دفتر سالهای قبلم نوشتم  اینو دقیقا از اول سال ۱۴۰۲  نوشتم من ۱۵۰ گرم تا پایان ۱۴۰۲ باید طلا بخرم و دقیقا ۱۷۰ گرم داشتم برای اون سال و حتی سالهای قبلم نوشته بودم

الان مثلا هدفم خرید ۲۰۷ هست که خب هشتصد تومنه

که ۳۰۰ داریم و ۵۰۰ باید بگذاریم روش

باید براش حدودا ۱۲ سکه داشته باشیم 

با خودم میگم تا این زمان باید ما ۱۲ سکه داشته باشیم

حالا هر کسی بسته به درامدش

مثلا من میگفتم ماهی یک گرم طلا فرضا 

و بقیه اهداف به همین شکل

حتما ریز بشین و حتما دفتر یادداشت و کلا دفتر برای مدیریت کارهاتون و پس اندازهاتون داشته باشین.

موفق باشین قشنگا و برسین به تک تک ارزوهاتون 

درهمین حین کار شوهرم باز شد از دوجا بهش زنگ زدن خیلی خوشحال شدم چون واقعا دستمون خالیه خالی شده بود ...

مبارکه همیشه به جشن و خوشی 

یادمه گفتین تو دورهمی عکس لباستونو میزارین گذاشتین یا من ندیدم؟

نظرتون راجع به این پست چیه ؟؟؟

یه طلافروش گذاشته

حباب انواع سکه ها😊

❌نکته:قابل توجه مشتریانی که سکه خریداری میکنید برای سرمایه گذاری ولی طلا کم اجرت پیشنهاد میدیم نمیخرید😂

سکه برای بانک مرکزی هست و به زرگر ربطی ندارد ولی شما حاضر هستید برای

یک ربع سکه ۴۴ درصد اجرت بدید

برای نیم سکه۳۰درصد اجرت

و سکه تمام۱۹درصد

اجرت کار ساخته میره داخل جیب کارگاه دار و کارگری که در اون محیط مشغول به کار است

ولی اجرت ربع و نیم میره داخل جیب بانک مرکزی😊

حالا خود دانید....

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ای جانممم عزیزم 😍😉 باریکلا بهت که در هر لحظه از زندگیت دنبال تغییری 😍🥰 خودت رو شده یه کوچلو تغ ...

معصومه جان لطفا اینم بهمون با جزئیات تعریف کن که چطور مثل شما جوری پس انداز کنیم که شوهرمون روحشم خبر نداشته باشه؟

با جزئیات بگین،چطور و چراشو بگین قشنگ قانع بشیم

من جمع میکنما اما درست یه جایی که نباید لو میدم و دیگه نمیشه سر حرکتای بزرگ رو کرد.مثلا اون موقع خودمو قانع میکنم که من اینارو جمع کردم یه جایی به دردمون بخوره الانم لازم داریم بعد چند وقت میبینم زیادم لازم نبود میشد به روش دیگه موضوع رو حل کرد و اینجا پس اندازای ریز ریز من بود که رفت و به چشم هم نمیاد

موضوع:چگونه دهنمان چفت و بست داشته باشد؟

2810