2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم قبلا که سرکار میرفتم گاهی سه تومن می‌گرفتم 

یه حساب باز کردم رمز کارت رو هم از قصد غلط زدم که نتونم مدتی برداشت کنم بعدش از حقوق نصفش یعنی یک و نیم رو میزدم به اون حساب بقیه رو هم خرج خودم و شارژ و خرید و اینا دیگه خلاصه بعد مدتی حدودا چهل تومن شد که بردم یه رو لباسی طلا ونکلیف و یه گردنبند دو نیم گرمی گرفتم پارسال گرمی دو سیصد گرفتم امسال شدن حدودا پنجاه و خردی

امسال هم سرکار برم این رویه رو پیش میرم که ایشالله بتونم ماشین بگیرم یا بازم طلا 

ببخشید که میپرسم کدوم شهر زندگی میکنی؟ ای نکته برا خوزستانیای عزیز برا خرید لباس حتما به فروشگا ...

شهرستانهای شمال غربم فعلا،😍

من امروز کلی نعناع خریدم خشک کنم،🤗

باقالی هم کیلو۲۵بود اما دیروز جایی۲۰تومن دیدم ،،،دیگه گذاشتم یکشنبع برم همونجا بخرم،،،البته ما باقالی پلو دوست نداریم میخرم ابپز میکنم میخوریم

سلام دوستان میشه منم تو جمع خوبتون باشم 🌱 من شرایطم رو مینویسم لطفا منو راهنمایی کنید  من ...

بنظرم خرجتون خیلی زیاده من بنظرم افرادی مثل شما که سابقه پس انداز ندارن باید اول خودشونو زیر فشار بزارن یعنی چی همون اول ماه ببرید و با نصف پولتون طلا بخرید 😄و بعد هر چقدر که موند اونرو خرج کنید 

بنظر من حتی پول باقی مانده هم زیاده بازم چون من تاپیکو از آخر میخوندم و دیدم نوشتید ۵ تومن هم حقوقتونه

برای خودتون چالش ۵۰ روزه بگذارید و مبلغ تعیین کنید هر روز که خراب کردید چالش و رو از اول شروع کنید  این باعث میشه حتی ریزترین خرجتون رو هم داشته باشید بنظرم برای تفریح مثلا بجای پاساژ و خرید غیر حضوری به پارک برید (این فقط یک مثاله) 

ارزوهاتونو لیست کنید این بهتون کمک میکنه مثلا سفر به یک کشور دیگه مثل دبی 

خرید ۴۰۰ گرم طلا 

خرید ماشین (اینها مثال هستند) 

اونوقت هر روز برای رسیدن به هدفتون حریص تر میشید 

بنظرم اینطوری حتی همسرتون هم بهتون بیشتر کمک میکنه

پس خیلی خوبه حتی اگه یک میلیونم داشته باشیم میتونی سکه بگیریم درحالی ک یه تومن طلا نمیکنه

دقیقا، خیلی خوبه👌🏻

وقتی کم کم جمع کردی به خودت میای میبینی چند گرم داری با همین 400-500 تومن ها😁

به قولی قطره قطره جمع کردد وانگهی دریا شود

....💖!
بچه‌ها یه سوال! اگه کسی برای مهاجرت داره پس انداز میکنه.. به نظرتون از اول همون دلار پس انداز کنه یا ...

بستگی به زمان مهاجرت داره ، اگه مثلا یک سال دیگه هست طلا بهتره و اگه زمان رفتنتون نزدیکه دلار بهتره

سلام ممنونم از شما، رویا جون و بقیه دوستان مخصوصا دوستان بامحبت قدیمی و دوست داشتنی انشالله که سال ...

سلام عزیزم

چقد خوشحال شدم پیامتون رو دیدم اینجا

ان شالله هرجا هستید شاد و سلامت باشید❤❤

سلام عزیزم  چقدر عالی ک سالم خواری دارین منم خیلی تلاش می‌کنم ک تغذیه ام درست و سالم باشه من ه ...

احتمالا دمای یخچال تون بالا باشه

همیشه سبزی رو در طبقات پایین یخچال نگهداری کنید

و اینکه شاهی خیلی زود سبزی رو خراب و پلاسیده میکنه

من سبزی رو تا 10 روز هم نگهداری کردم البته نشسته

2810