2777
2789
سما جان آفرین مخصوصا اون قسمت خرید شیرینی و گل برگای روز دختر👏👏👏👏👏بجای دسته گل کتاب ازهمه نظر ب ...

کتاب هم عالیه اما ممکنه قبلا خونده باشند. 

برای یکی از دوستان ده تا گل رز تو یه دسته گل آورده بودند من که قلبم گرفت 🤣🤣🤣

من دیدم با ده تومنی یه گل درست کرده بودند کلا ۶ تا ده تومنی بود اما خیلی شیک و قشنگ بود . به نظرم این هم قشنگه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی تاپیک نو مبارک باشه 🌺🌺❤️🥰

خیلی خوشحالم که ایندفعه خیلی زود پیداتون کردم 😍😘

منم برای امسالم برنامه نوشتم که هرچی تونستم پس انداز کنم برای خرید اینا استفاده میکنم

اول ساخت یه اتاق  توبالا پشت بوم چون خونم هفتاد متره اثاث زیاد دارم رفت آمد زیاد دارم و خانواده مون قراره چهارنفره بشه نیاز به فضا دارم

دوم خرید یه کم لباس جدید و تعمیرات ونظم دهی کمد دیواری 

سوم خرید یکم ظرف ظروف چون من از اول زندگی تا الان چیزی نخریدم الان یکم ظرف هام شکسته بایدبخرم جاگزین کنم چون میهمون تعداد بالا زیاد دارم 

چهارم خریدتخت برای دخترم وسیسمونی برای پسرم پنجم  هزینه بیمارستان وخرید قربانی ورفتن به مشهد 

اینم بگم که همسرم گفته همه اینارو انجام میدم   این اولین بار در زندگیم که میخام تلاش کنم وکمک حالش بشم هرکدوم خواست تیک بزنم منم کمکش کنم  

دوستان به نظرتون  در خونه دو واحدی شمالی ،واحد پشت ارزش خرید داره  البته بگم خونه شش طبق ...

سلام عزیزم. اگه نور خونه براتون مهمه و مدت طولانی طول روز خونه هستید این واحدهای پشتی نور خوبی ندارن ممکنه بعد از مدتی دلزده بشید

عزیزم این هفته صد بود هفته اینده صدو ده و هفته بعد صدو بیست  ی چک کنید من چن بارم نوشتم برا بق ...

سلام ریحانه بانو

نه حساب شما درست نیست

از سه شنبه یکم اسفند تا سه شنبه پیش یازدهم اردیبهشت، این هفته توی هفته یازدهم هستیم یعنی مبلغ پس‌انداز ۱۱۰هزارتومن میشه و تا این تاریخ کل مبلغ این یازده هفته میشه ۶۶۰ هزار تومن.

هفته بعد هم ۱۸ اردیبهشت برابر با هفته دوازدهم ما میشه.

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام عزیزم  چقدر عالی ک سالم خواری دارین منم خیلی تلاش می‌کنم ک تغذیه ام درست و سالم باشه من ه ...

سبزی رو پاک کردین نشسته بذارین پلاستیک ،بعد کم کم بشورین،عمر بیشتری داره تا اینکه شسته شه

خوب خانمها من چند شب پیش داشتم با داداشم صحبت میکردم که حقوقتو به چند بخش تقسیم کن 

اول کرایه ماشین 

بعد نت و شارژت و قبضت 

بعد هزینه خوراکی و اینجورا چیزا چون مجردن بخش غالب خرجش ایناست 

که گفت نمیرسونم و کم میارم اخرش مجبورمیشم قرض کنم اعصابم بهم میریزه بخوام بدهکارباشم

گفتم توخوبی من چی بگم 

که ۶۵تومن وام گرفتم الان بدهکارم 

۴۰تومنم از قرعه م مونده ۸×۵تومن

۴تومن از قسط لوازم خونگیم مونده 

۳تومن بابت گوشواره جدیده بدهکارم 

۲تومن بابت گوشواره قدیمیه 

اسنپ پی بدهکارم 

یهو به خودم اومدم دیدم اوووووووه چقدر بدهی دارم🤣

۵۴هم شوهرم به مامانم بدهکاره بابت بزرگ کردن خونه

تصمیمم جدی شد که لیست کنم بدهیامو و به ترتیب پرداخت کنم تا آذر ماه دیگه بدهیامو صفر کنم بعدش فقط عیار بخرم نه وام نه قرعه خدا کمک کنه بتونم سربلند بشم 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
قارچ و سیب زمینی رو چه درجه چه تایم و چه نوع پختی میزاری

همینجوری چشمی میذارم

مال من فیلیپس هست 

مثلا میذارم رو گزینه مرغ هی چکش باید بکنی 

رهاش نمیکنم برم

مثلا بعد پنج مین میام یه چک میکنم باز کم بود دو دقیقه زمان میدم

ولی سیب زمینی رو روی ۲۰۰ میگذارم 

سلام عزیزجان.  ممنونم از تبریکتووووون. من اومدم دیدم تاپیک ترکیده خیلی خورد تو ذوقم اومده بود ...

سلام سما جان. من نمیدونستم شما عم معلمی عزیزم روزتون پساپس مبارک😍🥰 اون کار آخری که با گلها انجام دادین خیلی ایده قشنگی بود آفرین به شما خانوم معلم باذوق💚💚

راه پیشرفت اقتصادی، این نیس ارزونترین و بخری نمیدونم خودت فلان چیز و درست کنی... بعضی کامنتا رو اصلا ...

سلام عزیزززم خوش اوندی به جمع دوستان بادرایت 🥰

قشنگممم ☺️

سبک زندگیااا با هم متفاوته

فرض کن من نوعی پنج میلیون پول و بودجه برای خرید لباس یا هر چیز دیگه دارم 

یکی ترجیح میده ارزون و متنوع بپوشه و با اون پنج تومن دو سه دست لباس بگیره  یکی ترجیحش اینه یدونه ولی برند و گرون باشه و اون یدونه رو ممکنه چند سال هم استفاده کنه

این دیگه بسته به نوع انتخاب ماست دلیل بر نداشتن یا قناعت کردن نیست لایف استایل ها متفاوته چه بساااا ممکنه خانواده ای متمول هم باشن ولی از همون دسته ی اول که تنوع براشون ارجح تره باشن و شعارشثن هم تنوع زیاد حالا قیمت هم پایین بود بود و ممکنه  سبک پوشش و خوراکشون هم مورد سلیقه ی من یا شمای نوعی نباشه 😊 

امااا درمورد تهیه ی یه سری اقلام خوراکی و غذایی در منزل ….

با احترام به نظرتون با این مورد  هم اصلاااا و ابداااا موافق نیستم 

بی انصاف نباشیم

کدبانو گری های خانم خونه رو به پای قناعت یا دلیل بر خساست اون خانم نذاریم  این کارهاا هنرهای خانم خونه محسوب میشه 

حالا یکی هنرشو داره و به رخ خانوادش  میکشه  و لذتش رو هم میبره که خب طبعااااا تهیه ی محصولات سالم تر و ارزان تر از آماده هاااو بیرونی ها   هم عایدش میشه و از نتیجه اش بهره میبره   

یکی هم ممکنه اصلا وقتشو نداشته باشه و بگه به جای صرف وقت برای این کارهاا اون وقت رو میذارم برای کارم و پول بیشتر عایدم میشه 

یکی هم ممکنه اصلااا بلد نباشه این کارهارو انجام بده و علاقه هم نداشته باشه و دلیلش هم اینه وقتی هر چی به سهولت و به وفور اطرافم هست چرا وقت و انرژیمو بزارم برای این کاررر هااا 

که باز اینم برمیگرده به سبک زندگی ماهاااا 

همه ی این کارهاااا 

دلیل بر دارا یا ندار بودن

دلیل بر قناعت یا اسراف کاربودن  

دلیل بررر خساسست یا گدا بازی کردن یا دست دلبازی و بذل و بخشش داشتن طرف نیست 

بیاییم به نظرات هم به سبک و روش زندگی هم (حالا هر جور که هست چه باب سلیقه ی ما چه متفاوت از سلیقه ی ماست)احترام بذاریم 

بازم مرسی از اظهار نظرت و همراهیت 🙏🏻🙏🏻☺️🫶🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
قارچ و سیب زمینی رو چه درجه چه تایم و چه نوع پختی میزاری

عزیزان دورهمی لطفاااااا🙏🏻🙏🏻🙏🏻⛔️⛔️⛔️⛔️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810