سلام عزیزززم خوش اوندی به جمع دوستان بادرایت 🥰
قشنگممم ☺️
سبک زندگیااا با هم متفاوته
فرض کن من نوعی پنج میلیون پول و بودجه برای خرید لباس یا هر چیز دیگه دارم
یکی ترجیح میده ارزون و متنوع بپوشه و با اون پنج تومن دو سه دست لباس بگیره یکی ترجیحش اینه یدونه ولی برند و گرون باشه و اون یدونه رو ممکنه چند سال هم استفاده کنه
این دیگه بسته به نوع انتخاب ماست دلیل بر نداشتن یا قناعت کردن نیست لایف استایل ها متفاوته چه بساااا ممکنه خانواده ای متمول هم باشن ولی از همون دسته ی اول که تنوع براشون ارجح تره باشن و شعارشثن هم تنوع زیاد حالا قیمت هم پایین بود بود و ممکنه سبک پوشش و خوراکشون هم مورد سلیقه ی من یا شمای نوعی نباشه 😊
امااا درمورد تهیه ی یه سری اقلام خوراکی و غذایی در منزل ….
با احترام به نظرتون با این مورد هم اصلاااا و ابداااا موافق نیستم
بی انصاف نباشیم
کدبانو گری های خانم خونه رو به پای قناعت یا دلیل بر خساست اون خانم نذاریم این کارهاا هنرهای خانم خونه محسوب میشه
حالا یکی هنرشو داره و به رخ خانوادش میکشه و لذتش رو هم میبره که خب طبعااااا تهیه ی محصولات سالم تر و ارزان تر از آماده هاااو بیرونی ها هم عایدش میشه و از نتیجه اش بهره میبره
یکی هم ممکنه اصلا وقتشو نداشته باشه و بگه به جای صرف وقت برای این کارهاا اون وقت رو میذارم برای کارم و پول بیشتر عایدم میشه
یکی هم ممکنه اصلااا بلد نباشه این کارهارو انجام بده و علاقه هم نداشته باشه و دلیلش هم اینه وقتی هر چی به سهولت و به وفور اطرافم هست چرا وقت و انرژیمو بزارم برای این کاررر هااا
که باز اینم برمیگرده به سبک زندگی ماهاااا
همه ی این کارهاااا
دلیل بر دارا یا ندار بودن
دلیل بر قناعت یا اسراف کاربودن
دلیل بررر خساسست یا گدا بازی کردن یا دست دلبازی و بذل و بخشش داشتن طرف نیست
بیاییم به نظرات هم به سبک و روش زندگی هم (حالا هر جور که هست چه باب سلیقه ی ما چه متفاوت از سلیقه ی ماست)احترام بذاریم
بازم مرسی از اظهار نظرت و همراهیت 🙏🏻🙏🏻☺️🫶🏻