2777
2789
بچها من تازه تاپیکتون رو دیدم دقیقا چکار باید کنیم؟ و سکه پارسیان چیه اصلا؟ سود داره؟ براحتی ازمون ...

سکه پارسیان، سکه طلا هست که بعضی از برند های به خصوص میان با وزن کم میسازن از 0.05 داره تا 2 گرم👌🏻

این وزن ها وزن طلایی هست که داخل اون بسته گذاشته شده، و خب قیمتشون بر اساس وزنشون هست😅 یجورایی انگار شما طلا میخری ولی کم وزن👌🏻

و قیمتش هم از 200ت شروع میشه، و قیمت این سکه ها بر اساس قیمت طلا بالا پایین میشه. 

شما میتونین مثلا وقتی 10 سکه 400 تومنی یعنی 10 تا سکه 100 سوتی جمع کردین برین پول یک گرم طلایی که جمع کردین رو بگیرین یا با یه چیزی تعویض کنین

....💖!
عزیزم اگه بخام وام برایند 50 میلیونی بگیرم از همون اول افتتاح حساب میشه؟  باید چکار کنم؟  ...

نه عزیزم وام برایند باید ۴۵۰۰۰ تا سکه جمع کنی یعنی اگه ۵۰میلیون پول داشته باشی تقریبا ۳ ماه بعد 

و بله برای صاحب حساب بدون ضامن میدن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم 🤐🤐

امیدوار جان ناراحت نشو اگه کاربری با مدل پس انداز خیلی ها مشکل داره نباید بیان کنه چون اول تاپیک رویا جون اعلام کرده حتی خودشم بعضی روش ها رو انجام نمیده سازگار با زندگی اش نیست 

پس وقتی کاربری بیان میکنه قانون تاپیک و نقض کرده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نه عزیزم وام برایند باید ۴۵۰۰۰ تا سکه جمع کنی یعنی اگه ۵۰میلیون پول داشته باشی تقریبا ۳ ماه بعد  ...

بله عزیزم منظورم اینه که از اول پول بیشتر بزارم تا وام بیشتری بگیرم یا حتماً باس پلکانی پیش رفت؟ 

بله عزیزم منظورم اینه که از اول پول بیشتر بزارم تا وام بیشتری بگیرم یا حتماً باس پلکانی پیش رفت؟&nbs ...

نه از اول پول بذار پلکانی برای،پشتوانه است البته اونم تا سه ماه باز میتونی فک کنم تا ۴ تومن پیش بری خوبه

منم کلی از این شیشه ها دارم موقع خرید دقت میکنم شیشه هام هم سایز هم باشن براشون درهای فانتزی یه شک ...

مبارکت باشه کدبانو جان🥰

منم میخواستم در بخرم براشون دیدم خودشون ی رنگ هستن فقط نوشتشون رو پاک کردم🌹

سلام عزیزم  چقدر عالی ک سالم خواری دارین منم خیلی تلاش می‌کنم ک تغذیه ام درست و سالم باشه من ه ...

عزیزم من سبزی رو وقتی میخرم قشنگ پاک میکنم بعد میشورم انقدی که هیچ شنی ته لگن نباشه...بعد میذارم توآبکش آبش که کاملا گرفته شد میذارم تو ظرف غذای دربسته ومیذارم تو یخچال اصلا هم زرد نمیشه سر۴-۵روز خورده میشه.بنظرم اندازه ی نیازت بخر تازه باشه نه که بمونه تو یخچال بمونه و بعدا پاک کنی یه موقع میبینی جایی میری چند روز پشت هم وخورده نمیشه....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم سرسال مبلغ  این قلکمون چندخواهد شد؟یکم ذوق کنیم😁😁

سلام عزیزم

تا هفته پایانی بهمن امسال که ۵۲ هفته تموم میشه

مبلغش میشه ۱۳ میلیون و ۷۸۰هزار تومن🤩☺️

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
ما اتفاقا جمع شدیم همگی یه مبلغی رو گذاشتیم روی هم و من گفتم یه پارسیان بگیریم و باقیمانده از مخارج ...

خیلی کاری خوبی کردید به خدا ، خدا خیرتون بدهد 

آخه دیگه زیر ۵۰ تومن که کادو پیدا نمیشه اما روی هم میشه یه چیزی خرید که حداقل استفاده بشه‌. اگه بدونید من چقدر کادو های بدون استفاده توی کمد هام دارم ، البته اصلا راضی به زحمتشون نیستم ولی خوب لطف دارند و همیشه زحمت می کشند . 

تا سه سال کادو برای بردن جاهای مختلف دارم آخه برای تولدم هم دوستان کادو ریز زیاد آوردند 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810