2777
2789
راه پیشرفت اقتصادی، این نیس ارزونترین و بخری نمیدونم خودت فلان چیز و درست کنی... بعضی کامنتا رو اصلا ...

منم تا حدی با شما موافقم اما شرایط خانواده ها خیلی متفاوته .

مثلا خانواده خود من ، همیشه سعی کردم تو بحث خوراک اصلی، از با کیفیت ترین ها بخرم .به جاش از تنقلات کم کنم.

اما الان قسط هامون تقریبا ۵ ۶ تومن از درآمد ماهیانمون بیشتره .دیگه مخارج عادی زندگی هم حساب کنید.ماشینمون هم فروختیم... برای اینکه خیلی قسط ها روی همدیگه انبار نشن،مجبورم بیام سراغ خوراکی هایی که همیشه با کیفیت میخریدم. مثلا دخترم همیشه توت فرنگی و موزش فراهم بود. الان یه هفته براش هندونه و طالبی میخرم ،یه هفته موز 

یا برنج محلی که همیشه میخوردیم رو مجبور شدم یکم با برنج دانه بلند مخلوط کنم که برکت کنه. 

واااقعا شاید اونایی که دنبال جنس ارزون تو فروشگاها هستن توانایی خرید گرون تر و بهتر رو ندارن 

اگه دارید که از کیفیت خوراکی هاتون کم نکنید دوستان

پیدا نکردم پست وعزیزم ماشالله صفحه ها خیلی زیادن😅 رو پستم ریپلای کنید وسوالتون بپرسید خوشحال میشم ...

عب نداره بقیه جواب دادن ممنون

میگم الان 6.7ماهه که شوهرم دیگه بیمه نیستش 

کارش خوب نبود اومد بیرون.

الان خودش مجبوره مارو باهزینه خودش بیمه کنه اطلاعی راجعبه بیمه ها داری که کدوم ارزون تره بهتره و .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه تصمیم گرفتم پس انداز کنم حسابم هم بلوبانکه و تو خود برنامه بانک میشه باکس ساخت برای پس ان ...

راستش من پولمو میدم طلا دستم که خالی باشه ناچارا با همون مبلغ کم میسازم😁 ولی اگه پول زیاد تو دست و بالم باشه خیلی الکی خرج میشه

شما توی همین تایپیک بمون و ببین چجوری خانوما با پنج تومن خرج کلی یه زندگی چندنفره رو میدن خودتون کم کن یادمیگیرین

راستش من پولمو میدم طلا دستم که خالی باشه ناچارا با همون مبلغ کم میسازم😁 ولی اگه پول زیاد تو دست و ...

اره درسته منم داشتم فکر میکردم اون پولی که میخوام تو باکس بزارم و پس اندازش کنم همون اول ماه برم طلا بخرم بهتره نه ؟ اینجوری دیگه مجبورم برنامه رو برای  اون پولی که مونده بچینم 

اتفاقا اومدم تاپیک که یاد بگیرم از برنامه ریزی بعضی کاربرا خوشم اومد 👍

فقط طلای دست دوم بهتره یا سکه امامی ؟ 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
خودمم میترسم ولی واقعا نمیدونم  بنظرتون با وکیل بریم واسه قرارداد بازم میتونن دبه کنن؟شوهرم شد ...

حتما اگرم میخواین با وکیل پیش برین که اگر به تعهداتش عمل نکرد سفت و سخت بگیرین بهش

یه خانمی که همسرش دو ساله فوت شدن بنده خدا فقط ۲ تومن داشت و موکل همسرمه رفت زمین خرید دو سه ماه قبل 

ده دست زمین معامله شده 

جالبه این خانم دست اخر معاملس

ولی دست اول و دستهای وسطی اصلا وجود خارجی ندارن!!! یکیشون فوت شده

یکیشون اومده دادگاه گفته من تا به عمرم چنین زمینی تو این شهر نخریدم

تمام فروشنامه ها جعلی!!! این خانم باید اونقدر دوندگی کنه پول وکیل و کارشناس و تمبر … بده تا بتونه دو تومنشو بگیره

کلا حتی معامله نقدی هم حتی با  سند قابل باطل شدنه !!!این یه ضعف قانونیه و خیلی مهمه فقط از افراد درست و مطمئن خرید کنین حتی معاملات با سند… چون میتونن افرادی نامه بیارن که فرضا فروشنده ای که ملک رو به شما داده قبل فروش به من صلح کرده!!!! 

این خانم هم اگر قبلش با وکیل مشورت میکرد و با اون پیش میرفت اینهمه داستان براش درست نمیشد…

سلام دوستان میشه منم تو جمع خوبتون باشم 🌱 من شرایطم رو مینویسم لطفا منو راهنمایی کنید  من ...

من اگه جای شما باشم ،برای محک زدن خودم ماه اول ۵ میلیون تو کارت نگه میدارم و مابقی رو طلا میخرم. اگه طلایی به دلتون هیت برای استفاده خب زینتی و نو بخرید.اگه هدف پس اندازه و نمیخواید استفاده کنید چون مبلغ بالا هست،طلای بدون اجرت بخرید که دلتون خواست استفاده هم بتونید بکنید.سکه ها بیشتر برای مبالغ پایین خریداری میشن.

ماه اول با ۵ تومن ،دستتون میاد چقدر خرج غیر ضروری داشتید هر ماه

جگر مرغ ضرر نداره؟

نمی دونم شاید هورمون داشته باشه ما بچه که بودیم می گفتن برا سرماخوردگی کبابش خوبه واقعا موندم

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
راه پیشرفت اقتصادی، این نیس ارزونترین و بخری نمیدونم خودت فلان چیز و درست کنی... بعضی کامنتا رو اصلا ...

ببین عزیزم من خودم درآمد دارم یه آپارتمان تو تهرانپارس دارم و خیلی چیزهای دیگه،همسرم هم دوتا درآمد داره،گاهی کیک وشیرینی خونگی هم برای مشتری درست میکنم از نظر لباس و خوراک و تفریح هم چیزی کم نمیزارم ولی مادرم خدا رحمتش کنه میگفت کم اگر باشه قناعت کردن نداره،کمه،دیگه،ولی اگر تو دستت پول داشتی خیلی درست و به جا استفاده کنی و با برنامه بری جلو درست مصرف کنی تو زندگیت برد کردی،مثلا خودمن که مثال لوبیا چیتی رو زدم،میرم فروشگاه میبینم برند گلستان یه قیمت داره،برند مثلا آذوقه یه قیمت هردو هم خوبن خوب چرا ۱۰ تومن اضافه بدم،مثلا اینکه از کاغذهای اضافه استفاده میکنم،یعنی محیط زیست برام مهمه،اگر اجازه نمیدم مواد غذایی اصراف بشه یا بزارم چیزی دور ریز بشه،کار بزرگی از نطر من هست

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
خیلی ممنون که روش های خودتون رو میگید .اینجا همه فقط از پس اندازهاشون میگن .کسی راه پس انداز رو نمیگ ...

عزیزم راه های  پس اندازم گفته میشه مثلا من خرید سوپری نمیکنم از اوکالا و فروشگاه همیشه تخفیف استفاده میکنم 

چون قبلا سوپر مارکت محل بارها جنسی اگر ۲۷۵۰۰ بده ۲۸ کشیده و یا بد رفتاری داشتن 

میوه و سبزیجات و تره بار خریی میکنم 

شوینده هارو وزنشونو کیفیت شستشو رو میسنجدم با تقسیم بر  قیمت میکنم مثلا یه شوینده ۲و نیم لیتری اگر ۱۲۰ تومنه ۳۷۵۰ لیتریش  باید ۱۸۰ باشه وقتی میبینم از این قیمت پایین تر میوفته همین ۳.۷۵۰ لیتریشو میخرم  

سیب زمینی خیار گوجه بادمجان به تعداد میخرم میوه هم‌همینطور 

لیست غذایی هفتگی دارم ک مشخصه چنتا  صیفی حات میخوام 

کره و پنیر از لبنیاتی میخرم به صرفه تر سالم تر و‌خوشمزه تره 

لباس و تعارف ندارم حسابی میگردم تا با مبلغ و‌کیفیت بهتری بخرم 

وقتی خراب میشن یا دستمال میشن یا میذارم کنار وقتایی ک با مواد اسیدی.  وایتکس. و یا وقتی میخوام موهامو خونه رنگ کنم استفاده میکنم ازشون

اب جوشید ک میمونه میریزم تو یه ظرف یا به گلام‌اب میدم یا میذارم یخچال بزای اب خنک 

یا میریزم تو اتو ک اهک نبنده 

شمعای نصفه نیمه تولد و یا اپنایی ک  فتیلش نمیسوزه   و یا خراب شده و رو حمع میکنم اب میکنم. دوباره با فیتیله نو درست میکنم  و استقاده میکنم ( شیشه سس_. شکلات صبحانه _و یا خود ظرفای شمع قبلی )

تفاله ابلیمو دارم وقتایی ک میخوام ظروف مسیمو تمیز کنم از اون استفاده میکنم یکم نمک میریزم و حسابی برق میوفته 

قرص ماشین ظرفشویی و با چاقو اره ای نصف میکنم بزای وقتایی ک برنامه تایم کم میذارم میندازم کف ظرفشویی  چون دمای اب بیشتره حسابیم ظرفام تمیز میشه 

کفش و کیفامو واکس روغنی میزنم سالی دوبار ک سالم و تمیز براق باشن  و کفشونو با یه اسکاج و الکل تمیز میکنم ک  استفاده کردنی نو باشن و واقعا هر بار میبنیم  نو به نظر میرسن 

فعلا همینا یادم بود اینا راه های پس اندازه پولی ک ازش میمونه تبدیل میشه به سکه طلا و‌یا مایحتاج 

[QUOTE=337686086]راه پیشرفت اقتصادی، این نیس ارزونترین و بخری نمیدونم خودت فلان چیز و درست کنی... بعضی کامنتا رو اصلا 

عزیزم اینجا ما حداقل ها رو بیان میکنیم

وگرنه خرجهای زیادی هم داریم

که اینجا بیان نمی‌کنیم 

چون مبحث این تاپیک مدیریت  هزینه هاست

شاید اگر عنوانش چه خرجی هایی میکنید بود اونجا میگفتیم

اینجا خیلی ها باید با حداقل درآمد  مدیریت کنن امکان شغل دوم ندارن

خب چی کار کنن؟

گلم چاره چیه

حالا هر کسی به دلیلی 

وگرنه خودم شاغل بودم الانم درآمد دارم به همه هم توصیه میکنم یه شغلی برای خودتون دست و پا کنید

ولی گاهی شرایط طوری که نمیشه

ولی در مورد درست کردن خیلی چیزها در خونه

شاید خیلی ها مثل من عاشق این کارا هستن

من حتی زمانی که شاغل بودم همیشه خودم ترشی و خیار شور میزاشتم

انواع کیک و شیرینی و فست فودها رو خودم میپزم

فقط یدونه قورمه سبزی همیشه آماده میخریدم الانم آماده میخرم

من درست کردن شربت و مربا و کمپوت رو نه به خاطر پول به خاطر اون لبخندی که بر لب شوهرم میاد درست میکنم

وگرنه اراده کنی همه مدل کمپوت تو مغازه هست

خدا رو هزاران بار شکر وضعیت مالی خوبیم داریم میتونیم بخریم

مثلا پارسال کمپوت آلبالو و زرد آلو گذاشتم

اینقدر همسرم و بچه هام از خوردنش لذت بردن من کیف کردم

و همین باعث میشه بیشتر به فکرشون باشم

هر دفعه پسرم خورد گفت مامان دمت گرم بیسته بیسته

بعضی کارا عشقه عشق❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عیار هر چیزی رو نمیشه با پول سنجید

ولی خب در کنارش کمکی هم به اقتصاد خانواده میشه کرد

ما خانمهای ایرانی توانمندیم گاهی میتونیم از کمترین ها  بهترین ها رو بسازیم

😉😉😉😉😉☺️😉😉

خانوما بنظرتون طلای شکسته بهتره برا پس انداز یا سکه امامی میشه علتشم بگین؟

سکه سودش از طلا بیشتره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

دوستان من یه سوال داشتم 

من 30 میلیون پول دارم یه نفر از اشناهامون که مورد اعتمادم هست گفت پولت رو بده به من ماهی 2/500 بهت سود میدم ـ

طرف وضعش خوبه،با پول همه کار میکنه و سودشون رو میده 

از یه طرف میگم من که هیچ کاری بلد نیستم بکنم که اینقدر بهم سود بده 

از یه طرف میگم نکنه گناه داشته باشه

میشه راهنماییم کنید 

طرف خودش راضی هست خودش درخواست داده، گناه داره این کار؟

2810