سلام به همه ی دوستای خوشگل پولدارم🤑🤑🤑
اومدم یکم گزارش کار بدم😁
دیشب که معصومه جون گفتن ۴۴ روز از سال گذشته باخودم فک کردم خب من چه کارهایی کردم توی این مدت؛
هدف من برای امسال ۱۰۰ گرم طلا هست فعلا خرید آنچنانی نزدم اما ۵۰ وام ویپاد آماده س،پنجاه هم دارم میخام تا اخر اردبهشت ۳۰ تومنی بزارم روش و برم یه تیکه آبشده خوشگل موشگل بگیرم(حدود ۳۵ گرم)😍
من پارسال توی بانک طلا شرکت کردم و خورد خورد واریزی زدم شد ۲ گرم یه گوشواره سفارش دادم و یکم دیگه جمع کرده بودم و مونده بود که دیروز دیدم یه انگشتر خوشگل به وزن ۲/۵۸۰ استوری کردن سریع اونو خرید زدم و باقی مبلغش ۲/۸۷۵/۰۰۰رو واریز کردم😍🤑 انشالله انگشتر خوشگلم برسه دستم عکسشو میزارم
۱۸۰ صوت هم توی یه پیج دیگه بانک طلا دارم😅 اونم بعدا پول میزارم روش یه چیز مصرفی سفارش میدم باهاش انشالله
از جهت تفریح :
امسال تصمیم گرفتم از لحظه به لحظه زندگیم استفاده کنم ،چون عمر همین روزایی هست که داره میگذره🩷
۳-۴ باری بیرون و تفریح در حد نصف روز رفتیم که خیییلی خوش گذشته(قبلا چون باهمسری خیلی مشکل داشتیم اصلا دوس نداشتم باهاش جایی برم تا که تراپیست گفت برای بهبود رابطه باااید باهم وقت بگذرونین و تفریحات مشترک داشته باشید)
اگر عمری باشه و وقت کنیم یه تفریح ۳-۴ روزه شیراز هم بریم انشالله
از جهت رسیدگی به خود:
موهام ۱۴ فروردین رفتم کراتین کردم چون اونموقع آرایشگرا سرشون خلوته قیمتا مناسبتره از قبل عید و ۵۰۰ تومن کمتر شد ، چون اینجا میدونم همه عدد و ارقام رودوس دارن مبلغشم بگم😁 موهام بالای شونمه با ماسک و شامپو ۱۹۰۰
البته قیمت خدمات زیبایی این منطقه ما هستیم مناسبه
اها اینم بگم که برای عید لباس خونگی و لباس زیر از بهمن ماه خریده بودم و دم عید فقط یه مانتو یه شومیز و دوتا شال خریدم
،کفش و شلوار وکیفم برا قبل بود چون سالم و درحدنو بودن دیگه نخریدم- پولش رو خرج مرتب کردن موهام کردم که خیلی راضیم
ادامه داره