2777
2789
سلام خوبي معصومه جون وأم زوجين چيه ؟؟؟ وامي كه هموم اول عقد ميگيرن اونو ميگيد ؟؟؟؟ راستش معصومه جون ...

عزیز دلم نه ربطی به عقد نداره 

میری بانک مسکن میگی من وام زوجین می‌خوام 

یه وامی که برای خونه خریدن بهتون میدن ولی باید نصف نصف بخوره به نامتون

نصف شما نصف همسرتون 

ما واسه دوسال پیش ۴۰۰ملیون گرفتیم و هفت و نیم اقساطش رو میدیم 

الان فکر کنم تا هشتصد ملیون هست ...اقساطش هم هفده ملیون 

کم هم خواستین میتونین بگیرین مثلا همون چهار صد تومن بردارین 

بری از نزدیک شرایط رو بپرسی بهتر متوجه میشی عزیزم از شرایط اش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کسی روشی برای بچه پوشکی نداره ک یه کم اقتصادی تر بشه ؟؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

[QUOTE=337622175]سلام خانما.راه طولانی کردن عمر دستکش آشپزخونه چیه؟؟خیلی سریع یا پاره میشن یا انگار چسبناک میشن و ناز ...[/QUOTوقتی استفاده نمیکنی بزار یخچال

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام خانما.راه طولانی کردن عمر دستکش آشپزخونه چیه؟؟خیلی سریع یا پاره میشن یا انگار چسبناک میشن و ناز ...

فقط دستکش استاد کار بگیر.اون عالیه.مادرشوهرم چندساله استفاده میکنه منم تصمیم دارم بگیرم مال من از این معمولیاست با مادر شوهرم که تو یه تایم می‌خریم مال اون ۲ ماه دیر تر از مال من پاره یا خراب میشه

سلااام به خانومای خوشگل و مقتصد😍 ظاهرا چالش دوماهه دارین درسته؟ موعد بعدی کی هستش؟ @masomejooon ...

😍😍😍😍

سلام عزیز دلم نسرین جان 😍😘😘😘

به به خانوم 🤩

قربونت برم من عزیزم  ❤️❤️

دلمون برات تنگ شده بود ❤️

شما به من لطف داری قربونت برم  ❤️

شرمنده ام کردی عزیزم ❤️

منم شاغلم عزیزم یکی دوروز بیکار شدم تو استراحت هستم زیادتر میام 🥰😊

و علا روزی فقط سر ظهر ها که موقع تایم استراحتم هست نیم ساعت ...یه ساعت 

و شب ها بعد خوابیدن خانواده 😊

دوست دارم بیشتر بیام ...بیشتر کنار بچه ها باشم ولی به قول شما عزیزم از وقت کم میارم ♥️امورات خانه هم بیشتر 

و دست تنها 😉😊

خیلی خوشحال شدم عزیزم از اومدنت ♥️

برامون مثل سابق حرف بزن که ما سراپا به گوشیم عزیزم 😘❤️

❤️❤️❤️❤️خوش اومدی عزیزم 😘

معصومه جون.من پستات و که میخونم خیلی انگیزه میگیرم.خدا خیرت بده.

۲ ماهه شوهرم حقوق نگرفته

۲ ماهه تمام قسط ها و کرایه خونه عقب افتاده

اجازه نمیده فعلا خودم کارکنم

تو این شرایط دقیقا یاد شما میوفتم که یکبار گفتی یخچال و از برق کشیدی.

با خودم میگم منم میتونم.

امروز نشستم حساب کردم ببینم تو خونه چیا دارم.

فریزر که چیزی درست و درمون بکارم بیاد ۱ بسته ماهی یک بسته گوشت چرخی و یک بسته گوشت خورشتی هست.

ماکارونی هم ۱ بسته دارم.لپه هم دارم .لوازم فلافل هم تو فریزراندازه ی ۳ وعده برنج دارم رب و روغن  و عدس هم دارم.

باید اینارو تا ۱۰ روز آینده برسونم.

تا خدا مثل همیشه یاری کنه سربلند بشیم دستمون رو جلو کسی دراز نکنیم.

حقوقش رو بدن باید ۱۷ تومن قسط و کرایه این ۲ ماه رو بدیم درحالیکه حقوق شوهرم ۱۴ تومنه و فقط قراره حقوق اسفند رو بدن😂😂😂😂😂😂😂

روزی ۱۰۰ تومن هم با ماشین آخر شب که میاد خونه کار میکنه.

😂😂😂😂😂

شرایط خنده داریه بخدا😂😂

2810