2777
2789
خانوما کسی جواب سوالمو نداد لطفا اگ تجربه خرید از سایت احسانی گلدو دارین بگین کد ملی براچی میخاد ؟

عزیز دلم من چندین سال از احسان گلد خرید داشتم تقریبا سال ۹۹/۴۰۰

اقساطی می‌گرفتم اون زمون هم کد ملی میخواستن 

میگفتن تو سیستم خودمون برات حساب باز میکنیم 

و اقساطت رو اونجا یادداشت میکنیم 

و خریدت رو اونجا می‌نویسم 

ولی الان دیگه نمیدونم شرایطشون چه طوری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣🤣 اتفاقا خواستم بهت بگم گویا این تاپیک برات تاثیری نداره هاااا. بسی خرج میکنی خواهرجان کمی ...

من و شوهرم گولم میزنه میگه خرج کن تا جاش پر بشه،😂😂کلا شعار زندگیش شده نترس خرج کن زود پر بشه منم سااااااده،😊

بعد عزیزم من ده روز اول ماه پر قدرت خرج میکنم از دهم تا بیستم با برنامه از بیستم تا سی ام گشنگی و قحطی،😎

دلی خدایی خودمم فهمیدم نه خودم نه شوهرم حد وسط نداریم اصلا ،🤐کلیم اتفاقاً واسه لباس برنامه دارم دیگ ...

اره یه روح در دو بدنید، خدا برکت بده به مالتون،مهم دل خوش و زندگی در لحظه ولذت بردن هست دراولویت درکنارشم پس انداز،تا جوونی و بچه هات کوچیکن لذت ببر،روحیه عوض بشه دوباره بیاین به جنگ مشکلات وپیش بردن اهداف.

خوب می‌کنی یه دست سوغاتی ،عیدی،کادویی بفرستی بد نمیشه ها وزیر لباس داخلی  

اره یه روح در دو بدنید، خدا برکت بده به مالتون،مهم دل خوش و زندگی در لحظه ولذت بردن هست دراولویت درک ...

قربونت بابا خوشگله،😍😍😍

حالا دعا کن برم تایلند واسه همتون لباسای زیر و روی خوشگل سوغاتی میارم تولید داخل که به درد نمیخوره ،😎

واسه معصومم میارم به شرط اینکه بپوشه عکس بندازه البت واسه معصوم پابندم میارم خودش که نمیخره عکس بفرسته ایده بگیریم،🤬

من و شوهرم گولم میزنه میگه خرج کن تا جاش پر بشه،😂😂کلا شعار زندگیش شده نترس خرج کن زود پر بشه منم س ...

تبسم ❤️

چه خوشبختند آنها که در جوارت هستن. چه شاداب می‌شوند با وجودت. چه مادر دل شادی هستی. چه همسر طنازی هستی.

خداوند نگهدار روی خوشت و زبان بذله گویت باشد که ما که تو را میخوانیم، پر انرژی میشویم و خندان. خوشا به حال آنانکه از نزدیک هم نشین تو هستن بانو ❤️🥰

من و شوهرم گولم میزنه میگه خرج کن تا جاش پر بشه،😂😂کلا شعار زندگیش شده نترس خرج کن زود پر بشه منم س ...

یعنی سه تا تاپیک زده شد ،نتونستن به عمیقی این جمله و با این هدفمندی برنامه ای که گذاشتی ،مفهوم رو برسونن، به احترامت بلند میشم این موقع شب از زیر پتو ازشدت تاثیروشگفتی      

تبسم ❤️ چه خوشبختند آنها که در جوارت هستن. چه شاداب می‌شوند با وجودت. چه مادر دل شادی هستی. چه ه ...

ای نننننننه من ذوووووقیدم،😍😍😍😍

به خدا من برم تایلند حتما واسه پوران دخت جونم حتما حتما علاوه بر لباس زیر و رو پابندم میارم ،،،نمیدونم چرا احساس میکنم پاهای شمام مثل معصوم با پابند خیلی زیبا و جیگر میشه،😘😘😘

قربونت بابا خوشگله،😍😍😍 حالا دعا کن برم تایلند واسه همتون لباسای زیر و روی خوشگل سوغاتی میارم تول ...

حالا شما برو مشهد انشالله فرجی بشه بعدش میری تایلند اره گفتی لباساشون عالیه ،مدل ماساژاشونم خاص ومعروفه.  

استغفرالله چرا پابند، هنوز کراشی روی پاهای معصومه  

یعنی سه تا تاپیک زده شد ،نتونستن به عمیقی این جمله و با این هدفمندی برنامه ای که گذاشتی ،مفهوم رو بر ...

خدایی دیدی؟؟؟؟نزدیک ۵۰۰۰صفحه نتونستن مفهوم و برسونن همشم پز این معصومه رو میدن،،،نمیدونن استاد اصلی منم،🤬

2810