2777
2789
قبل عید پارسیان 500سوتی چند جا سوال کردم  100بالای تابلو یک گرمی ۱۵۰بالای تابلو  ولی طلا ...

نه عزیز اینجا زیر یک گرم پونصد  تا یک میلیون طلای نو رو اجرت میگیرن حسابی میچرخم سعی میکنم اجرت پایین بگیرم ولی نقد هم نگه نمیدارم چون بمونه  احتکال کولباشش هست 😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم فدای مهربونیات انشالله نصیب شما و همه ی خانومای گل این تاپیک . من تاپیک مخارج و حرفای معص ...

سلام دوست عزیز واقعا حرفتون طلاس 👌بقول قدیمازنی که خرج نداده ارج هم نداره 😔منم اوایل ازدواج اصلا بلد نبود پس انداز کنم انگاری واجب بود هرچی پول داشتم میبایست بزارم داخل کیف پولم روزهای بود تو خونه پول یدونه 🍞 نبود خواهرشوهرم گفت وقتی رفتی خرید پولی که اضافه اومد بزار زیر قالی بزار فلان جا اینقدر دستت خالی نکن وبقول دوستان ومعصومه جان ماها باید برای خودمون پس انداز مخفی داشته باشیم 💪آخ آخ یاد یه خاطره ای اولین سال ازدواجمون افتادم 😅من توخونه یه جعبه بیسکویت داشتم وقتی تموم شده بود گرفتم اونو کادو پیچ کردم مثلاً کسی ندونه🤭چیه داشتم براخودم پول مینداختم توش مثلن پس انداز کنم،،😅رفتم سریعی به آقا گفتم دارم پس انداز میکنم اونم گفت آفرین فلان بهمان بیا من هرشب پول بهت میدم بزار خوبه جمع میشه می‌زنیم زخم کاری😍من خوشحال خلاصه به دو سه روز نرسید تمام پولا تموم شد هرصبح می‌گفت بده باید بدم کارگرم  😡شب دوباره برات میارم دیگه یادش می‌رفت روز آخری گفتم بی زحمت داری میری این جعبه رو هم ببر همرات بنداز سطل اشغال سرکوچه 😏نگاهی کرد گفت پس انداز پس چی گفتم ول کن بابا ازبس جمع کردم نمی‌دونم کدوم بانک بزارم😁این شد پس انداز ما😅ولی خدایی خانما تامیتونید براخودت پس انداز مخفی داشته باشید........🤗

من چند روز پیش حدود صدو بیست گرم طلا فروختم برای تکمیل خونه مون تو این حدود نه سال زندگی مشترک این اولین بار بود که طلا میفروختم یکسری تجربه ها بدست آوردم که مینویسم براتون 

۱. حتما حتما حتما از طلافروشی های معتبر طلا بخرین طلافروشی هایی که سالها کار کردن و احتمال زیاد سالهای بعد هم کار خواهند کرد ( اینطوری اگرررر طلاشونم مشکلی داشته باشه شما نهایتا با فاکتور به خودشون میفروشین 😊 و اونها هم نمیتونن اعتبار کار خودشون رو زیر سوال ببرن) 

من سرویس عروسیم و یه پلاک سفارشی رو به اسم و با فاکتور هیجده عیار از یه طلا فروشی تو شهرمون خریدم که حالا بعد نه سال که بردم جاهای دیگه بفروشم گفتن هفده عیاره اما بدون اینکه به روی خودم بیارم رفتم همون طلافروشی که خریده بودم و فروختم به خودشون

۲. حتما فاکتور طلاهاتون رو نگهدارید ( اگر فاکتور نداشتم بعد نه سال تمیتونستم ثابت کنم که از اونا خریدم و میزدن زیرش)

۳. حتما دقت کنید روی طلا عدد ۷۵۰ حک شده باشه 

۴. ترجیحا طلا ندید براتون بسازن ( اگر میسازن حتما بخواید کد کارگاه رو بزنن و همچنین همین ۷۵۰ رو )

۵. طلای نگین دار ترجیحا نگیرید برای سرمایه گذاری مگر اینکه داخل فاکتور بنویسن طلای بدون نگین دقیقا چقدره و یا وزن نگین ها دقیقا چقدره 

۶. پارسیان رو خیلی دقت کنید من حدود چهار گرم داشتم همه هم هولوگرام دار و کد و وزن و عیار و... همه چی درست بود ولی بعضی طلافروشی ها گفتن ما بازش میکنیم و محکش میزنیم ممکنه تقلبی باشه و اگه طلا باشه به نرخ طلا شکسته برمیداریم که من قبول نکردم و چند جا گشتم و پلمپ فروختمشون

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️
@هم_قدم     @2019susu     @ساراگل20    

وای وای خدا خیرت بده قشنگمممم 

تک و تنها تو تاپیک دورهمی بودم یعالمه عقب بودم داشتم میخوندم

حالا برم اینو بخونم  

مبارک تاپیک جدیدمون  

مامانِ نامی🙍‍♂️

دوستان عزیزی که تازه خونه خریدن یا که اطلاع دارن

هزینه دفترخونه و بنگاه چقدر میشه حدودا؟

ربطی به قیمت ملک داره؟

من قصد دارم ملکم رو بفروشم و یکی بهتر بخرم 

هرکدوم جدا این هزینه ها رو داره؟  

مامانِ نامی🙍‍♂️
@nefernefero     @دخترخیال     @shiva959700     @lena1122 &n ...

ممنون رویای عزیز،😍😍😍

خیلی خوشحال شدم،🙏🌺🙏🌺🙏

تاپیک جدید مبارکه،الهی که همگی کلی خبرهای خوب و شیرین و از موفقیت ها و پیشرفت هامون توش بهمدیگه بدیم،

کلی خبره خونه خریدن،ماشین خریدن طلا خریدن،با سلامتی و دل خوش❤❤❤الهی آمین

مامان نی نی مبارکت باشه انشالله ۷۰ گرمی بشه برات  عزیزم تقریبا ۶۰هزار اجرت گرفته  چیا خر ...

مرسی عزیزم بیشترش برای شما 😘😘

ساک و شیشه شیر سرویس بهداشتی ست بیمارستانی سرویس وان برس و شونه مسواک انگشتی خشک کن و زیرانداز تعویض شیردوش 

اینم برای روز دخترش گرفتم پیشاپیش 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ممنون عزیزم وقت گذاشتی و انقد تایپ کردی همسرم جوگیر که میشه خیلی کارا ممکنه بکنه ولی در حال حاضر حتی ...

عزیزم اخلاقای همسرتون مثل شوهر منه.😢

زمان هایی که جو گیر میشه سریع به قولی (تا تنور داغه بچسبون) و سعی کن یکی دو دونگ به نامت بشه.

در مورد بقیه ی گفته هاتون قلق شوهرتون چیه؟

یعنی بیشتر پولش رو برای چی خرج میکرد ؟؟

خورد و خوراک

تفریح

سفر

لباس و عطر

یا ...

همسر من برای غذا و رستوران کل کل پولاش رو میداد به همین خاطر رستوران از برنامه ام حذف کامل نمیشه (چون افسرده میشه)‌.

حالا شما هم اون علاقه اش رو پیدا کنید و یه بودجه براش در نظر بگیرید.

و یه سوال که اگر دوست داشتی جواب بده (خواهشاً از سوالم ناراحت نشو)همسرتون بیماری دو قطبی ندارن؟؟

چون همسر من این بیماری رو دارن و این رفتارها برای بیماریش هست.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

@zahra1994    

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810