2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم😍 

@royayezendegi    

تاپیک نو مبارک🌹

انشالله به یمن تاپیک نو همه به منزل نو ، اتومبیل نو و حتی رخت و لباس نو و در کل زندگی نو و زیباتری برسیم.

دوستان عزیزم هر آنچه در دل دارید را روی کاغذ بنویسید و به زبان حال بنویسید برای تاریخی که میخواهید(مثال: من در یک سال دیگر ۱۴۰۴ در منزل زیبایم در منطقه .... با متراژ... تعداد اتاقها.... دیزاین منزل.... و با تمام جزئیات بنویسید.) و این نامه را در جایی نگهداری کنید و هرازگاهی آنرا با حال دل خوش بخوانید.

انشالله برآورده به خیر میشود.

دعا در حق همدیگر فراموشمان نشود❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
نیلو ❤️ سلام، خوش آمدی بانو  به لطف خداوند و با مهر و محبت دوستان این محفل،  برکت و ...

سلام عزیزم فدای مهربونیات انشالله نصیب شما و همه ی خانومای گل این تاپیک . من تاپیک مخارج و حرفای معصومه خانم که دیدم دنیای تازه ای به روم باز شده. 

حسرت گذشته ای بدون پس انداز.

مادرشوهرم یه مثال خوب زد یه روز گفت شکم بگیری یه مشته ولش کنی یه دشته. 

بنظر من پس انداز فوق العاده ترین کاری که هر زنی تو زندگیش میتونه انجام بده و خوش بسعادت کسانی که از اول ازدواج هوشیار هستن 🌹🌹🌹🌹

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
سلام دوستان همسرم ب بریز و بپاش و خرج عادت کرده از عید تصمیم گرفته حقوقشو بده دست من چون اصلا نمیرسو ...

عزیزم بهتر نیس حقوقتو خرج خونه نکنی؟قبلا اینجاگفتن بهتره خانم حقوقشوجمع کنه برای چیزایی که به چشم میان خرج کنه👌

مثلا اینکه خرج خونه رو باهمون حقوقی که همسرتون میدن ببندین بعد حقوق خودتونو به شرطی که چند دونگ هم بنام شما باشه خرج ساختن خونه باغتون بکنین👌چون میگی همسرم قدرشناس نیس😐

والا برای کسایی که همسرشون قدر میدونه هم میگن بهتره پس انداز داشته باشن قضیه شما یکم متفاوته پس حتمااااپس انداز کن💪👌

چون خرجی روتازه گرفتی دستت ممکنه یکم سردرگم بشی ولی جانزن خرجی دست خانم باشه بهتره

🔸نوشتن خیلی به ادم کمک میکنه..

🔸بالیست خرید کن👌حتما برایک هفته برنامه غذایی داشته باش از اسراف جلوگیری میشه چون میدونی چی نیاز داری برای غذای یک هفته👌

🔸از خریدای غیرضروری صرف نظر کن 

🔸باکس بندی داشته باش

🔸برای مبادا پولی کنار بزار

🔸ومهمترینش حتما برای همسرت هم پولی کنار بزار چون مردا بدشون میاد بخاطر پولی که خودشون برا دراوردنش زحمت کشیدن دستشون جلوی همسرشون دراز باشه👌🌹

اگه برنامه ریزی ریز تر هم میخای میتونی از معصومه جون کمک بخای کامل ورودی وخرجاتونو بگی باکس بندی کنه برات بااون پیش بری🌹❤️

والا چند روز پیش دویست سوتی خریدم ۱۰۰ گرفت  ک بچه ها میکن منصفانه بوده  تقریبا رو یک گرمی ...

فکرکنم هرکی یه نرخی داره برای خودش بازم بایدبگردم شایدمنصف ترپیدابشه...اخه ۷درصدهمشون میگفتن..

عزیزم بهتر نیس حقوقتو خرج خونه نکنی؟قبلا اینجاگفتن بهتره خانم حقوقشوجمع کنه برای چیزایی که به چشم می ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی و انقد تایپ کردی همسرم جوگیر که میشه خیلی کارا ممکنه بکنه ولی در حال حاضر حتی یک دنگ هم ب اسمم نمیکنه

قبلا خرجا جدا بود من واسه خودم اون واسه خودش زندگی مون خیلی بد شده بود الانم خرجایی ک میکنم ی جور باج دادنه که همسرم منو در جریان کاراش قرار بده و ب قولی منم تو زندگی حساب کنه 

چند سال پیش ماشین خریده برام و تازگیا اندازه پنجاه تومن طلا ولی واقعا وقتی جوگیر میشه اینکارا رو. میکنه بعدا پشیمون میشه

درود بر شما تاپیک جدید مبارک و چراغش روشن

من این مدتی که تاپیک همش رفت و آمد بود کمتر سر زدم و متاسفانه یه لغزش هایی هم داشتم اما این یه شروع جدیده و میخوااااام که ادامه بدم💪🏻

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️
ممنون جآااان  تاپیک جدید شده

سلام رکین جان خوبی عزیزم؟

کجایی دختر...بیاازخودت بگو...ما دوستای روزای سخت همدیگه ایم...هرچی تودلت سنگینی میکنه بگو بفکرانرژی منفی واینانباش...شاید کمکی ازدستمون براومد برات....

اگرصلاح دونستی بگو...

سلام خوشگلا من رفتم سیسمونی بگیرم بعد موقع برگشت همسرم با دوستش رفت ۳۰۰ داد به من همراهم باشه منم رف ...

مامان نی نی مبارکت باشه انشالله ۷۰ گرمی بشه برات 

عزیزم تقریبا ۶۰هزار اجرت گرفته 

چیا خریدی برای نی نی بگو منم ذوق کنم 

@برف28146    

@ایلیاودلسا    

@مامان_مهربان۱۳۷۰

بیاین تاپیک جدید 

یه خانمی هم بود اسمشون گلشیفته بود خواستم تگ کنم چند تا اسم اومد بالا

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
2810