2777
2789
ایشون هم حرف حساب زد باید آگاهی داد چون معمولا آقایون به اسم کادو میبخشن به خانمشون نکته اشاره به فر ...

بنظرم شما یبار دیگه پست اون خانم رو بخونید شاید متوجه شدید!!! 

بعضیا فقد یه چیزی میشنون و هرجور که دلشون میخواد نقل قول میکنن حتی به غلط ! این اسمش آگاهی نیس اسمش یه چیز دیگه س…اما حالا شما هرجور دلتون میخواد میتونین بقول خودتون کسب آگاهی کنید موفق باشین 😶در ضمن خوبه ادم وقتی متوجه اشتباهش میشه قبول کنه نه این که بخواد توجیه الکی کنه و البته که من فک میکنم ایشون متوجه شدن و هیچ جوابی روی ریپ من نداشتن اما خب شما دلتون خواس زبون ایشون باشی و توجیه کنی و من دیگه حرفی ندارم خوش باشین.

@masumehjoon    

عزیزم امشب با همسر گرسنه 😂که البته بسیار کار سختیه رفتم خرید 

چون کلی غر میزد چرا دقیقا زمان حساب کردن مغازه دار سوال میپرسی از صاحب سوپری قاطی میکنه😂

منم نمیدونم چرا رندوم اون موقع کلی سوال برام پیش میاد اینو دارین ..... کدوم به صرفه تره.... و..... 

امشب اینا رو خریدم ببین لطفا چه چیزی رو میشد نخرید یا.... 😘

یک بسته خرما

دوازده عدد تخم مرغ رسمی چند عدد هم ماشینی برای کیک و... 

دو عدد کره

نیم کیلو شیرینی

یک بسته ماکارونی

یک عدد مایع ظرفشویی 

دوعدد پودرلباسشویی

یک بسته حلواارده

یک عدد شامپو خانواده

یک بسته دستمال کاغذی

حدود هفتصد و خورده ای ۳۳۰گیگ مبین نت ۳ماهه که البته به سه ماه نمیرسه

میدونی عزیزم من روغن زیتون خیلی مصرف دارم یا اینکه مثلا امروز از یک سایت بسیار معتبر حدود ۲۵۰۰سرکه انگبین خربدم که حاوی عسل اصلو سرکه خمری اصل و عرق نعناست برای پاکی کل بدن

یا مثلا عسل خوب یک دفعه سه، چهارمیلیون میخرم از کوههای اطراف تهران(سمت دیزین) 

علیرغم اینکه برای سلامتی و قوت جسم هست ولی گاهی احساس میکنم همین هزینه ها باعث میشه نتونم خوب پس انداز کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان لطفاً بهم جواب بدین کسی از گالری نبی گلد طلا خریده؟فاکتور میده؟ مشکلی نداره؟چون نماد اعتماد ا ...

بله کاملا معتبره برا من کادو گرفته بود یکی از نزدیکان،سفارش آنلاین

همراه فاکتور و سالم و سلامت تحویل دادن

تاریخ عضویتم😅😅
میلی گلد رو امروز نصب کردمچ خوشم اومد ازشپولای خورد و زیر یک ملیون رو از این به بعد توی میلی تبدیل م ...

عالی عزیزم ❤️ منم دارمش 

حالم باهاش خیلی خوبه 😍

خیلی راحت کار باهاش 

از همه مهمتر پول های ریز وقتی تبدیل به سوت طلا میشه 

آدم کیف می‌کنه 😍

از یه سوت بگیر تا یک کیلوگرم 😍

بذارین یه چی  رو تعریف کنم تا شاید برای یکی انگیزه ای بشه 

اون روز که رفته بودم طلا فروشی 

از صاحب کارهای همسرم هستن  ❤️که چندین سال پیش مغازه اشون رو گج کاری کرده بودن 

به همسرم گفته بود که هر وقت طلا خواستی برای همسرت بگیری بیاین پیش خودم که زیاد دستمزد ندین 👌

خلاصه چندین ساله که می شناسم اشون و هر از گاهی ازشون خرید میکنم 👌

اون روز که گزرم از اونور افتاده بود گفتم برم یه سلام و احوالپرسی کنم باهاشون ...و یه نگاه به طلاهاشون بندازم 

داخل که شدم یه خانمی یه جفت گوشواره آورده بود برای فروش

اینا وزن کردن گفتن ۳۷۵۰

با خودم گفتم چه خوب قیمتش خوب ...کاش پول داشتم بر میداشتم 😊

یه نگاه به حسابم انداختم دیدم حدود یه تومن فقط ته کارتم دارم 

منصرف شدم ....بعد یه لحظه به یادم اومد که معصومه دوتومن از ویپاد(  طرح پیش در آمد ) 

رو  یه هفته گی داری که گذاشتی تو ویپاد سکه جمع کنی 

به جای سکه بیا اینو بردار که دست خالی از اینجا بیرون نیای 

مجبور بشی پول ویپاد رو برگردونی و این طلا ها بمونه برات 😍👌

یه تومن ...به اضافه ی دو تومن ویپاد  رو برداشتم 

خدا ازشون راضی باشه گفتن پنجاه فقط میکشیم روش 👌

منم چون دیدم کم کشیدن روش گفتم یکی دوروز هشتصد رو میریزم به حسابتون 

بعد درحالیکه میذاشتم داخل قوطی ...گفتم یکم سبکه انشالله دفعه ی بعد سنگین ترش رو بیام بگیرم 😊😉

تو این لحظه طلا فروش برگشت گفت ...سعی کن فقط بگیری چه سبک چه سنگین،،، پولت به چند سوت هم رسید درنگ نکن 

بگیر که طلا خیلی خوبه 👌یه سرمایه با نقد شوندگی بالا 

هستش که آدم در هر لحظه از روز می‌تونه آب کنه 👌

بعد در حالیکه به در و دیوار مغازه نگاه میکرد 

گفت اینجارو میبینی ؟؟؟

ما سال ۹۶...هفت کیلو تکمیل برای خرید این مغازه طلا فروختیم 😍

از تعمیر کاری ..گرفته تا کیف بری ...و خرده فروشی و بنکداری گرفته تا هر چی که فکرشو بکنی 👌

پونوزده سال طول کشیده تا دو برادر این هفت کیلو طلا رو جمع کنیم و مغازه رو بگیریم 😍😉

بعد برگشت گفت بعد خرید مغازه سه سال دادیم به رهن بالا 

و با رهن مغازه... ما کار کردیم 

تا اینکه بعد سه سال تونستیم علاوه بر جور کردن رهن مستاجر 

یه چیزی بذاریم ویترین که یواش یواش شروع کردیم کارمون رو 👌

الان که میبینی اینقدر طلا تو ویترین هست 

و صاحب مغازه در این منطقه از شهر هستیم 

همون با  اندک اندک طلا رسیدیم به این نقطه 👌

پس تو هم نگو سبک شد ....نگو نازک ....اندازه ی پر مگس هم شده بگیر 👌 یه زمونی میبینی بله تو هم دو کیلو طلا داری 

و خونه ی دلخواهت رو داری سند میزنی 😍😉

راستی گوشواره ها رو نه همسرم دیده نه بچه ها 

نگه داشتم برای دختر بزرگم هدیه بدم ...چند ماهه که شب و روز نداره و مدام سرش تو کتاب بوده ♥️

منتظرم کارنامه اش رو بگیرم و بهش کادو بدم  😉

بهونه نبود واقعا شرایطم اینطوریه...بلاخره برای شروع یه کسبو کاری باید تموم شرایط رو سنجید دیگه،منم ش ...

سلام عزیزدلم نکته ی اول اینکه هرکاری سختی خودشو داره پس با پذیرش این شرایط باید یه کاری برای خودمون پیدا کنیم. من خودم مهندسی خوندم و در دوره دانشگاه خیلی رشتمو دوست داشتم اما وقتی وارد بازار کارش شدم خیلی بی رغبت و بدون علاقه صبح ها میرفتم کارخونه و عصر میومدم خونه تا اینکه فکر کردم من به چی علاقه دارم دیدم من دلم میخواد همیشه عروسی باشم پس رفتم کلاس عکاسی و فیلمبرداری و الان هرشب عروسی هستم 😂😂😂😂 ( البته الان چون قبل از محرمه بازار مراسم داغه بعدش کمتر میشه) 

و کمک ها و حمایت های همسرم هم بی تاثیر نبود. این از تجربه من امیدوارم شما هم بهترین راه و برای خودتون پیدا کنین

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام دوستان ببخشید ۲۸ گرم و ۶۵ سوت یه سرویسه ۱۰ درصد چند درمباد؟۵ گرم و ۱۲۰ سوت چی؟ اونم ده درصد

اولی حدودا ۱۰۳میلیون و ۷۰۰ هزار طلا رو ۳۳۶۰ درنظر گرفتم و اگه ۲۸و۶۵ سوت باشه ۶۵۰ سوت نباشه

مورد دوم حدود ۱۸میلیون و ۹۰۰ت

تاریخ عضویتم😅😅
@masumehjoon عزیزم امشب با همسر گرسنه 😂که البته بسیار کار سختیه رفتم خرید چون کلی غر میزد چرا دقیق ...

در مورد قسمت اخر پستتون باید بگم که متاسفانه اینجا خوراکی اورگانیک گرونِ و سلامتی هم با ارزشترین دارایی هست

نه فقط شما هر کسی که بخواد تمام اقلام خوراکی اعم از گوشت و مرغ و روغن و خشکبار و...رو اصل و ارگانیک و سالم بخره کلی هزینش میشه

پس باید مدیریت شده خرید و مصرف کنید که بتونید یه پس انداز کوچیک در کنارش داشته باشید 

من خودم موافق خرید عمده هستم ولی نه با این مبلغ!!! 

به جای اینکه ۷_۸تومن به عسل و سرکه بدید با نهایت ۳_۴تومن جمعش کنید و با بقیش طلا بخرید که مزه پس انداز بهتون بچسبه 

معصومه جون سلام عزیزم چقدر خوب که انلاینیدامروز مثل همیشه تو دیوار اگهی استخدامی میگشتم که یکی زده ب ...

سلام عزیزم ❤️ منظور میخوای آموزش ببینی ؟

یعنی ازشون آموزش میبینی و ازشون و دار قالی و مصالحش رو میگیری به مبلغ سه تومن ؟

سلام عزیزم ❤️ منظور میخوای آموزش ببینی ؟یعنی ازشون آموزش میبینی و ازشون و دار قالی و مصالحش رو میگیر ...

بله عزیز دلم ،گفت اگه خودت بلدی که چه بهتر اگه بلد نیستی هزینه ی اموزش یک میلیون وسیصد هست.

گفت خرید تضمینی صد درصد  هم داریم.

سلام خانما و خواهرای عزیزم که ازتون درس میگیرم....من قبلا هم گفتم که ۱۰ ساله ازدواج کردم و ۱۰۰ هزار ...

بدون اجرت بگرد حتما یه چیزی پیدا میکنی

بچها چرا من اینقد خسیس شدم دلم نمیاد پول به طلای نو بدم؟؟؟

حدود ۲۰۰گرم طلای مجلسی شیک فروختم با نو مو نمیزد 

از ترس دزد استفاده نمیکردم 

حتی میذاشتم لای دستمال کاغذی بعد میذاشتم تو جعبه اش که خط و خش نیفته 

ازون به بعد دست دوم خریدم ولی اگه نمیگفتم کسی متوجه نمیشد...همشون قشنگ و سالم 

اینم از دستبند ورساج که اونوروز گفتم با وام ویپاد و قرض از باکس ها گرفتم جهت انگیزه برای شما عزیزان ...

عزیزدلم مبارکت باشه لذت میبرم وقتی میبینم پولاتو این کاسه اون کاسه میکنی، خودتو به چالش میکشی و بیشتر از حد انتظارت طلا میخری. من پولامو خورد خورد جمع میکنم و در بهترین حالت هر دوماه یه دونه پارسیان یه گرمی بتونم بگیرم امیدوارم در مسیر شغلی که انتخاب کردم زودتر پیشرفت کنم و درآمدم رو افزایش بدم تا پس اندازم بیشتر بشه

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
2810