2777
2789
دختراا یکی منو راهنمایی کنههه ما چهار نفریم خودم همسرم پسر ۴ سالم دختر ۱۵ ماهم خرج خونرو در ماه با چ ...

عزیزم برای دختر کوچکت می توتی یارانه یسنا بگیری ماهی ۱۵۰۰ یارانه میدن پول پوشک و شیرش درمیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روز بخیر 🌹 🌹 اره عزیزم شوهرم تقریبا بیست تومن میگیرن(بدون اضافه کاری)چهار نفریم ، خودم خانه دارم ...

سلام عزیزم اگ دوست داشتی شغل خانگیتو بگو شاید به درد ما هم خورد ممنون

سلامم قشنگ💚ممنونم که وقت گذاشتی برام نوشتی قربونت برم چقد قشنگ توضیح دادیییییی مرسی گلم چشام اکلیل ...

فدای شما عزیزم😍😘

یه چیزی بگم :

من قبلا نحوه مدیریتم خییلی افتضاح بود ، از پارسال که تواین گروه هستم خیلی بهتر شده ،به لطف دوستان که از تجربه هاشون میگن و صد البته راهنمایی های معصومه عزیز ❤️🙏😍

خیلی جاها کم کاری کردم ،خودم رو نمیبخشم چون در حق بچه ها م کم لطفی کردم 

اونا حقشون الان تو خونه ای زندگی کنند که خودمون مالکش بودیم ،

هیچ وقت شرایط مثل قبل نمیشه

لا اقل سالهای که رفت برنمیگرده، ۲۲سال از یه زندگی مشترک داره میگذره

من ۴۵ ساله هستم ،ولی امیدم از دست نمیدم 

تنها دارایی ما یک ملک تو شهرستان هست و یه آپارتمان که هنوز اماده نیست و داریم قسطش میدیم

اینم بگم خدمتتون برای همین اپارتمان پارسال تمام طلا هام و ماشین رو فروختیم.

سلام خانوما شما چقدر برای هرباکستون میذارید کنار؟ من ۵تا باکس دارمهدیه ها(کادو تولدا و عروسی و عیدی) ...

مگه میشهههه

وقتی نه خرج کرایه داری نه خورد خوراک، پس این پولا رو چیکار کردی توی این چهار پنج روز

فدای شما عزیزم😍😘یه چیزی بگم :من قبلا نحوه مدیریتم خییلی افتضاح بود ، از پارسال که تواین گروه هستم ...

هنوزم دیر نشده قربونت برم ایشالا هر چی صلاحتون اول تنتون سلامت باشه بعد لبتون خندون ایشالا بسلامتیییی برید تو خونتون ❤️

متأسفانه ما زنا گاهی خیلی شل میگیریم و همین همه چیو عوض میکنه چون مردا زیاد اهل پس انداز و این چیزا نیستن بفکر امروزن و ولخرجن 

منم الان دارم فکر میکنم اگر این پنج شش سال درست حسابی پس انداز میکردم تیکه تیکه طلا می‌گرفتم الان خونمونو داشتیم راحت بودیم ولی چاره چیه نمیشه که به عقب برگشت از الانت لذت ببر با بچهاتون خوش بگذرونید قربونت برم براتون آرزو شادی میکنم 💚موفق باشیدد

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

سلام دخترا من امروز رفتم برای میکرو ابروم خیلی وقته قصدشو داشتم که امروز انجام شد هزینش هم 3تومن شد ...

مبارک باشه عزیزم  شمش گرمی ۹/۲۸۰/۰۰۰ دراومده چرا اخه ؟ یا من اشتباه میکنم ؟ چون شمش اجرت انچنانی نداره که چرا اینقدر گرون بهت داده!

سلاممم سلاممم دختراییی گل چطوریددد ؟!

بچها میخوام داستان زندگی مادرشوهرم تعریف کنممم 

مادر شوهرم حدودا ۵۴/۵۵ سالشه همسن پدر شوهرم هستن 

کلا دوتا بچه دارن یه دختر و یکیش همسرم که هر دو ۲۹/۳۰ سالشونه مادرشوهرم حدود ۳۵/۳۶ سال ازدواج کرده 

تنها دارایی ایشون ت این ۳۶ سال یه خونه ۵۰ متری با وسایل قدیمی داغون + یه پراید بود که با کلی قرض امسال عوضش کردن تیبا ۲ گرفتن 

و یه زمین که برای زمان قدیم تو شهرستان داخل روستاشون 

پدر شوهرم حقوقش ۲۰ تومن 

اصلا از همون اول عقیدش این بوده که بخورم بخوابم ن به فکر بچه بوده ن چیزی اعتقاد داره همه میمیرن برای چی ثروت جمع کنه برای اولاد / اولاد میخواد چیکار به اون چه ربطی داره اولاد چجوری میگذرونه 😐اصلا هیچ مسئولیتی در برابر بچه پسر ندارن 

اما برای دختر کم نمیزارن اصلا 

مادرشوهرمم زنی اصلا اهل پس انداز اینا نبوده و نیست بشینی پیشش میگه مثلا ۵۰ ملیون خب ۵۰ ملیون که پولی نیست 😐😂

جفتشون زن و شوهر بیفکرین نه برای خودشون زندگی درست حسابی درست کردن ن برای تک پسرشون اصلا هیچی ب هیچی 

تمام این سالها بدون برنامه ریزی خریدن خوردن خوابیدن 

ن مسافرت انچنانی رفتن نه چیزی شاید باورتون نشه ولی همسرم ۳۰ سالشه تا همین دو سال پیش نمیدونست شمال چه شکلی مشهد چجوریه اصلا تو عمرش نرفته بود صبح میرفته شب میومده میداده مادرش ایشونم جا اینکه مدیریت کنن بگن پس فردا آینده داره بچم جمع کنه اینا بلد نبوده اصلا بیخیال بوده 

خواستم بگم بزرگترین پس انداز ما همین بچهامونن لااقل آیندشون نمی‌تونیم تضمین کنیم الانشون تضمین کنیم کم نداریم براشون لااقل سالی یکبار که میتونیم یه مسافرت خوب بریم لااقل خودمون بفکرشون نیستیم با پولای خودشون براشون یه چاره ای پیدا کنیم پس انداز کردن یادشون بدیم پس فردا تو زندگی بچه ننه بار نیان ندونن پس انداز چیه فلان چیه زندگی چیه این چیزای کوچیک حسرت دلشون نشه ما مسئولیم در برابر بچه ای به دنیا میاریم در برابر آینده اون بچه دربرابر روحیات و رفاه و آسایش اون بچه  اگه ما مدیریت میکنیم اگه منه خانوم خونه مدیریت میکنم دو دوتا میکنم بخاطر زندگیمه بخاطر بچهامه پس فردا بتونم دستشون بگیرم کمک کنم زندگی بسازن برای خودشون بتونم دانشگاه بفرستمشون مدرسه خوب تحصیل کنن بتونم فردا برای دخترم خاستگار اومد جلوش دربیام بخاطر خونه و وسایل قدیمی بخاطر بیفکری من دخترم سرافکنده نشه 

ولی نمی‌دونم چرا بعضیا میان اسم خسیس بودن رو این موضوع میزارن:/ اعصابم گاهی واقعا خورد میشه خودشون که بفکر هیچی نیستن ماهایی هم که بفکریم یه زندگی بسازیم سرمون ت زندگی خودمونه میگن طرف خسیسه فلانه ولا ما خسیس نیستیم هم خوب میپوشیم هم خوب میخوریم میگردیم اما با مدیریت این درسته من بخورم بگردم بپوشم ولخرجی کنم پس فردا به بچم بگم میتونی خونه بگیر نمیتونی تو مستأجری بپوس بمیر دقیقا حرفی که مادرشوهرم جلو من به شوهرم زد 😐💔 در راستای اقتصادی بودن پستم میخواستم بگم کلی بال و کتف و کباب جوجه ای تو فریز بود گفتم بمونه کهنه میشه مزه دار کردم برنج کته گذاشتم + گوجه برداشتم + تو یخچال خیار داشتیم دیگه داشت پلاسیده میشد گفتم چیکار کنم چیکار نکنم از اونجایی که دخترم شیر گاو میخوره اومدم یکم ماست زدم در عرض دو نیم ساعت اینا حدودا گرفت ماست خیار کردم جاتون خالی اومدیم بیرون 😍تو خونه هم تخمه و خوراکی این چیزا داشتیم و اینکه میوه خشک داشتم زمستون خشک کرده بودم برداشتم برای بچها تنقلات بشه 😍😍

روزتون بخیر باشه 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

چرا زودتر مگه بده ؟؟؟

بد نیست، امتیازتون برای وام بیشتر میشه اما وام جدید تا از موعدی که از قبل برای اقساط وام تعیین شده نگذره بهتون تعلق نمیگیره. یعنی وام بعدی زودتر باز نمیشه اگه زودتر قسط بدی. 

عزیزم درامدمون کارمندی هست مدیریت خاصی نمیشه کرد فقط تنها کاری که می کنم به هیچ وامی نه نمیگم تا میت ...

ماهم درآمدشون کارمندی هست خاستم کمک بگیرم ازتون خیلی ممنونم عزیزم

عزیزممم سلاممم 🙂💚گفتید کل حقوق همسرتون ۲۰ م هستش میشه یکم بیشتر راجب خورد خوراک و پوشاک اینا برامو ...

سلام عزیزم درسته گرونی هست

اما به خودت استرس نده 

حقوق ما باور کن همین حدود

شما تنها نیستی 

بهترین راه این که لیست طبق نیاز ها بنویسی 

اگر قصد قناعت یا پس انداز داری 

مثلا برای فریزر نیاز نیست ماهی مرغ قلم میگو چرخی تیکه خورشتی باهم بگیری

از ماهی و میگو که میتونی به چند بار به سال برسونی

و ضروری ها میشه گوشت تیکه و مرغ 

من همین ماه چون خودمون به چالش انداختیم و طلا برداشتیم 

قسط توی دو ماه باید پرداخت کنیم 

گوشت نخریدم فقط دو مرغ یکی کبابی یکی هشت تیکه خریدم

مثلا یکی مواد حاضری مرغ داشتم مزه دار کردم فریزر انداختم 

چند تا فیله ای کردم ریز برای سرخ کردن 

چند تا درشت تر برای خورشت 

فیله گذاشتم 

چلومرغ چند بسته خوب رفت 

برای طبع مرغ که سرد من ادویه گرم میزنم گلم 

مثلا برای سرخ کردن مرغ بجای پیاز من پودر سیر و پاپریکا و تخم گشنیز توی روغن داغ میریزم فیله اضافه میکنم

خیلییییی بهتر با پیازه

در مصرف پیاز صرفه جویی میشه😁

خب خب 

چون موقت یکی دو ماه گوشت مصرف شاید نکنیم 

من شربت آهن به بچم میدم سالی یکبار شروع کردم 

خودم سی روز قرص آهن میخورم 

اینا که میگم نخریدم داشتم تاریخ داشتن تنبلی کردم شروع کنیم😕

بقیه ضروری جات یخچال بنویس گلم 

شیر پنیر ماست 

باز یک نکته دیگه 

سر سفره همه چیز نزار

مثلا ماست نداری عیب نداره 

بدو بدو نرو سوپری 

چند مدل ترشی داشتی اون بزار

ترشی ها من اغلب پودر سیر و سیر میزارم با آب نمک یکم سرکه 

بخاطر طبع سرد 

ادویه گرم

فلافل همینطور خودم یک کیلو نخود خریدم 

شیش بسته شدن دو نفر هستیم 

پسرم بسیار کم خوراک 

ماهی دوبار سه بار فلافل

من فلافل با نخود و پودر سیر و پاپریکا و بگین پودر و ادویه مخصوص میزارم نصف نون باگت میزارم لیوان آب میزارم سرش 

کامل پف کنه خیس آب بشه 

اضافه میکنم 

حجم زیاد میشه 

سفت نمیشه 

طعم بیرونی ها میگیره 

وا نمیره 

خلاصه عالیه 

خب خب 

نکته دیگه لباس به اندازه نیاز بگیر 

چشم هم چشمی نداشته باش 

فصلی یکی دو تا خوب بگیر 

بچها قضیه شوت فرق داره بیشتر نیاز دارن 

اول ماه خرید کلی طبق لیست کن

قیمت حوصله داشتی بنویس 

جلو هزینه اضافه میگیره 

مطمئن باش عالی پیش میری 

ممنون از راهنماییت.الان که وزن کم کردی چند کالری مصرف میکنی ؟

الان دیگه کالریشماری نمی کنم یعنی وارد برنامه نمی کنم

خودم چشمی رعایت می کنم و اینکه ترازو دارم هرصبح خودم وزن میکنم حواسم هست وزنم بالا نره

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
بد نیست، امتیازتون برای وام بیشتر میشه اما وام جدید تا از موعدی که از قبل برای اقساط وام تعیین شده ن ...

منظورتون فقط وام پشتوانه اس یا همه؟حتی برآیند؟

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه گندمک در باسلام،ترب و سایت فروشگاهی⭐️*گالری گندمک۲*⭐️