سلام دوستان
من یه باگی که تو مدیریت و برنامه ریزی مالی دارم اینه که متاسفانه برنامه غذایی ندارم
بعد این هفته داشتم دقت میکردم که چطور اینهمه در هفته و روز چون برنامه غذایی ندارم هدررفت دارم
من به میزان مصرف پروتئین روزانمون توجه میکنم و رژیم خاصی نداریم و خب توجه میکنم که مثلا چقدر باید پروتئین بخورم و چقدر میوه و سبزیجات
چون اصلا روی خورد و خوراکمون پس انداز نمیکنم ولی خب از اونور هدر رفت هم زیاد دارم متاسفانه
داشتم دقت میکردم میدیدم در هفته چقدر شکلات و شیرینی و انواع نانهای فانتزی و چیزهای بدون ارزش غذایی هم دارم در کنار پروتئین مصرفی میخرم و خودمو سرزنش کردم که باید هوشمندانه خرید کنم.
مثلا بجای خرید پیراشکی اومدم خرما خریدم رفتم 250 تومن یه جعبه خرما خریدم و روزی یکی با چای میخورم و بجای اینکه هر بار چای رو با یه شکلاتی یا تکه کیک بخورم خرما میخورم درسته شیرینه ولی جایگزین خیلی بهتریه
یا بجای چیپس و پفک اومدم ماهانه اجیل رو جایگزین کردم
درسته قیمت اجیل گرونتره ولی خب تا مدتی برامون میمونه
چون الان شما هر باری سوپری بری تنقلات بخری کمتر از 200 تومن نمیشه و به چشم نمیاد و همون 4 بار 1 تومن خرید تنقلات رو با اجیل جایگزین کردم.
بعد از اونور بجای خرید بستنی و پاستیل موز میخرم میدونم ربطی بهم ندارن و بستنی بستنیه ولی میزان مصرفش رو خیلی کم کردم در ماه 1 یا 2 بار و جایگزین بهتری رو به جاش گذاشتم
خلاصه خواستم بگم مدیرت و برنامه ریزی هزینه ها هم خیلی مهمه فقط و فقط اگر دستمون به دهنمون به اصطلاح میرسه مواظب خورد و خوراکمون باشیم و کم نگذاریم
چون هدف نباید فقط خوردن بدون دریافت مواد مغذی و پروتئین و سبزیجات روزانه باشه کیفیت و میزان مصرف از هر کدوم از گروههای غذایی هم خیلی مهمه
مثالی براتون میزنم:
زن دایی من از نظر مالی الان استیبل هستند و همیشه دستشون به دهنشون میرسیده
ولی تا یادمه مثلا هر وقت برای بازی میرفتم خونشون (بخاطر دختر داییم) ناهار کله جوش میگذاشت شام سیب زمینی سرخ کرده فردا ناهار ماکارونی با یکم سویا اونم بیشتر همون ماکارونی و کربوهیدرات غالب بود و شام مثلا کوکو سیب زمینی
منظورم اینه با اینکه میتونست ولی اصلا توجه نمیکرد که بابا به بهونه پس انداز نباید از میزان پروتئین و تغذیه روزانت بزنی
الان کلی طلا و النگو داره ولی دندوناشو در سن شاید 55 سالگی کشید و دندون مصنوعی گذاشت
یا همش بیماره
یعنی باید اینقدر میگشتی یه نقطه گوشت تو خورشتهاش پیدا میکردی قیمه با کلی لپه و بادمجون برای هر نفر یه حبه گوشت!
از نظر مالی هم کاملا اکی هستند و حتی وضعشون جز خوبها هم محسوب میشه
خلاصه میخوام بگم اگر از نظر مالی اکی هستیم باید به مصرف سبزیجات و پروتئین و چربی های مفید روزانمون هم توجه کنیم