2777
2789
سلام خواهرام، میخوام تجربه از ۱۵ سال زندگی مشترک خودمو براتون بگم؛ هرگز دخترتونو به پسری که حامی مال ...

مهم کار خوب هست .

وگرنه حمایت پدر و مادر روش حساب نکن الان پدر و مادرشوهر من وضعشون خوب کلی مال و اموال هر زمان میان خونه ما یک پفک برای بچه های من نمیارن 

نکات مثبت زندگیت نگاه کن .خودتم کار کن .سخت کار کن ولی چشمت به بقیه نباشه .من که سالهاست کور کردم چشمی که بخواد نگاهش به دست بقیه باشه .

پست های گزیده معصومه جون بخون امیدوار میشی به زندگی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام دوستان گلم من خواننده ی خاموش و پر و پاقرص این تاپیک هستم اومدم هرچند با تاخیر گزارش سال قبل رو ...

آفرین وهزارآفرین ماشاالله به شما

فقط اون ۱۸کیلوچطورکم شد من ۶ماه وقت دارم ده کیلویی کم کنم😭خیلی سخته

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام عزیزمببین هر آدمی توی زندگی زخم‌هایی داره که خودش به تنهایی نمیتونه درمانش کنه و طبیعی هم هست ن ...

خوشحالم که بر مشکلاتت پیروز شدی 💛💚💙

تو یک دختر مهربون و خوش قلب و قوی هستی

نمیدونم چرا بعد دیدن فیلم لولیتا خوانی در تهران یاد شما افتادم 😘

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام عزیزماینکه شهر غریبه خوب باشهکشور خارجه ک نرفتیتازه رفته باشی بازم بنظر من مشکلی نبود چ برسه ب ...

تیتان جان مرسی که برام وقت گذاشتی 😘

میدونی گلم واقعیتش ایشون خواهرمه و دوسش دارم ولی اخلاقن زمین تا آسمون فاصله داریم نمیخوام از دستش بدم سعی میکنم حد حدودمون براش یاد آوری کنم شاید این رابطه حفظ بشه اگر نه ارامش همسرم و بچه‌ام برام مهم تر هستن بهاشون قطع ارتباط میکنم البته همسرم خیلی احترام نگه می‌داره ولی متاسفانه متوجه شدم از اخلاقش سواستفاده میکنن این احترام نگه داشتن و سکوتش باعث بیشتر مشکلاتم شده بهاش حرف میزنم قانعش میکنم سکوتش بشکنه و نزاره رو خط قرمزمون بقیه پا بزارن.. بازم تشکر نازنینم ❤️

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
خوشحالم که بر مشکلاتت پیروز شدی 💛💚💙تو یک دختر مهربون و خوش قلب و قوی هستینمیدونم چرا بعد دیدن فیل ...

قربونت برم عزیزم

خیلی تعریف قشنگی بود کلی ذوق کردم😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دوستان

من یه باگی که تو مدیریت و برنامه ریزی مالی دارم اینه که متاسفانه برنامه غذایی ندارم 

بعد این هفته داشتم دقت میکردم که چطور اینهمه در هفته و روز چون برنامه غذایی ندارم هدررفت دارم

من به میزان مصرف پروتئین روزانمون توجه میکنم و رژیم خاصی نداریم و خب توجه میکنم که مثلا چقدر باید پروتئین بخورم و چقدر میوه و سبزیجات 

چون اصلا روی خورد و خوراکمون پس انداز نمیکنم ولی خب از اونور هدر رفت هم زیاد دارم متاسفانه

داشتم دقت میکردم میدیدم در هفته چقدر شکلات و شیرینی و انواع نانهای فانتزی و چیزهای بدون ارزش غذایی هم دارم در کنار پروتئین مصرفی میخرم و خودمو سرزنش کردم که باید هوشمندانه خرید کنم.

مثلا بجای خرید پیراشکی اومدم خرما خریدم رفتم 250 تومن یه جعبه خرما خریدم و روزی یکی با چای میخورم و بجای اینکه هر بار چای رو با یه شکلاتی یا تکه کیک بخورم خرما میخورم درسته شیرینه ولی جایگزین خیلی بهتریه 

یا بجای چیپس و پفک اومدم ماهانه اجیل رو جایگزین کردم

درسته قیمت اجیل گرونتره ولی خب تا مدتی برامون میمونه 

چون الان شما هر باری سوپری بری تنقلات بخری کمتر از 200 تومن نمیشه و به چشم نمیاد و همون 4 بار 1 تومن خرید تنقلات رو با اجیل جایگزین کردم.

بعد از اونور بجای خرید بستنی و پاستیل  موز میخرم میدونم ربطی بهم ندارن   و بستنی بستنیه ولی میزان مصرفش رو خیلی کم کردم در ماه 1 یا 2 بار و جایگزین بهتری رو به جاش گذاشتم 

خلاصه خواستم بگم مدیرت و برنامه ریزی هزینه ها هم خیلی مهمه فقط و فقط اگر دستمون به دهنمون به اصطلاح میرسه مواظب خورد و خوراکمون باشیم و کم نگذاریم

چون هدف نباید فقط خوردن بدون دریافت مواد مغذی و پروتئین و سبزیجات روزانه باشه  کیفیت و میزان مصرف از هر کدوم از گروههای غذایی هم خیلی مهمه 

مثالی براتون میزنم:

زن دایی من از نظر مالی الان استیبل هستند و همیشه دستشون به دهنشون میرسیده

ولی تا یادمه مثلا هر وقت برای بازی میرفتم خونشون (بخاطر دختر داییم) ناهار کله جوش میگذاشت شام سیب زمینی سرخ کرده فردا ناهار ماکارونی با یکم سویا اونم بیشتر همون ماکارونی و کربوهیدرات غالب بود و شام مثلا کوکو سیب زمینی 

منظورم اینه با اینکه میتونست ولی اصلا توجه نمیکرد که بابا به بهونه پس انداز نباید از میزان پروتئین و تغذیه روزانت  بزنی 

الان کلی طلا و النگو داره ولی دندوناشو در سن شاید 55 سالگی کشید و دندون مصنوعی گذاشت 

یا همش بیماره 

یعنی باید اینقدر میگشتی یه نقطه گوشت تو خورشتهاش پیدا میکردی قیمه با کلی لپه و بادمجون برای هر نفر یه حبه گوشت!

از نظر مالی هم کاملا اکی هستند و حتی وضعشون جز خوبها هم محسوب میشه

خلاصه میخوام بگم اگر از نظر مالی اکی هستیم باید  به مصرف سبزیجات و پروتئین و چربی های مفید روزانمون هم توجه کنیم

آفرین وهزارآفرین ماشاالله به شمافقط اون ۱۸کیلوچطورکم شد من ۶ماه وقت دارم ده کیلویی کم کنم😭خیلی سخته

مرسی عزیزم من با کالریشماری برنامه کرفس این وزن رو حدود ۵ ماه یعنی از اولای اردیبهشت پارسال تا شهریور کم کردم کنارش هم روزی نیم تا یساعت پیاده روی می کردم رژیم هر نوعش سختی و گرسنگی داره به هرحال ..یه گروه دوستم معرفی کرده بود تو روبیکا اونجا عضو شدم خیلی خوب بود خانوما به هم انگیزه میدادن و گزارش میدادن و..‌

ان شاالله شماهم میتونی فقط کافیه بخوای راحت توی ۶ ماه حتی بیشتر از ده کیلو رو کم می کنی ان شاالله موفق باشی

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
واقعا😕😬مایی که طلا گرفتیم دچار استرس نکنید

منم گرفتم الآنم 200تومن پول دارم ک برج 7لازم دارم نمی‌دونم چیکارش کنم

هر کی یچیزی میگه ترجیح میدم ریسک نکنم 

البته اگه برای پس انداز خودم بخام بخرم میخرم 

ولی این پول ولازم دارم نمیدونم چیکار کنم 

ی همکارم دارم همش میگه طلا یک تومن میشه

دلم میخاد خفه ش کنم 🤣

مرسی عزیزم من با کالریشماری برنامه کرفس این وزن رو حدود ۵ ماه یعنی از اولای اردیبهشت پارسال تا شهریو ...

مرسی نوشتی عزیزدلم 

بله اتفاقا دانلودکردم ۱روز همراهش بودم ۳روز ولش کردم به امیدخدااز فردامیرم دنبالش واگرخدابخواد تاشهریور بهت گزارش میدم 

الهی ربی ومن لی غیرک💖