2777
2789
دوست عزیز عنوان تاپیک یه چیز دیگس پس بهتره در همون راستا حرف زده بشه نه همه مسایل اگر این تبعیض ها ش ...

ببخشید شما چند تا جا یا مثلاً کشور رفتین که میگین هیچ جا برابری بین زن و مرد نیست؟؟؟

شب همه به خیر من این هفته از نظر روحی اصلا حال خوبی نداشتم به قول همکارم پر از خشم شدیم متاسفانه می ...

سامیه عزیزم متاسفانه در کشور ما انگار زندگی مشترک فقط به اسم مشترکه . اما در واقع بیشتر وظایف بر عهده خانوما است . با اینکه در حال حاضر هم خانوم هم آقا شاغل هستن و به قولی اقتصاد خانواده دو موتوره هست اما خب بیشتر وظایف به عهده خانونه خونه است . بنظرم باید همون اول زندگی همه وظایف خونه از خرید کردن گرفته تا ظرف شستن و رسیدگی به بچه ها ، کامل بین زن و مرد تقسیم بشه تا کم کم براش جا بی افته که اینجا دیگه خونه ی مامانش نیس همه چی حاضر و آماده باشه.  . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستان عزیزی که قبلاً خودشون کسب کاری داشتن یاهمسرشون کاری شروع کردن ولی مجبورشدن جمع کنند اگر تجربه ای دارین واینکه علتی که خودتون فکرمیکنید دلیل شکستتون شده لطف کنید درگروه قراربدین 

مثلا نبود برنامه ریزی 

یاتورم یاهر علت دیگه ای 

متشکرم 

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم 😘

شب قشنگت بخیر

عزیزم واقیعت ما چند روزی اومدیم مسافرت

فرصت نکردم بیام سایت ...فعلا هم برنگشتیم

ولی به خاطر رضای خدا گفتم دو سه سطری تند تند بنویسم برات ❤️

گفته بودی که مشکل دارم و بهم ریختم ...و اکه نوشتن بذارم سایت که ببینی

عزیزم بهم بگو ببینم تو چرا اینقدر ناشکری می‌کنی ؟

چرا وقتی تریلیون ها سلول داری که عین ساعت منظم کار می‌کنه

اومدی تمام تمرکزت رو گذاشتی به اون عضوی که یکم حالا نیاز به مراقبت بیشتر داره

البته اینم بگم ها به این هم نمیشه گفت مشکل

مشکل ندیدی فدات شم ❤️

خدارو توکل کن انشالله با یه عمل جراحی خوب میشه

تو فدات شم به این فکر کن که اگه خدای ناکرده

میخواستن رحم ات رو بردارن که دیگه نتونی بچه دار بشی چی میشد ؟

یا خدای ناکرده بازم میگم هزارو یک مریضی ها هست

(سرطان دهانه ی رهن می‌گرفتی )چی میشد ؟

اگه میخواستن دوا و درمان بشی مثلا میگفتن یه سال دو سال نباید با همسرت رابطه داشته باشی

اونوقت چه حالی داشتی ؟

در خوشبینانه ترین حالت بعد گذشت چند ماه همسرت به ازدواج مجدد فکر میکرد .

. یکی از آشناها مون اینطوری مریض شد ❤️ بچه هم داشتند دوتا

بعد آقا علنا رفته بود با حضور خانم خودش یکی رو عقد کرده بود ...خیلی سخت ها در صحبت یه کلمه است

چرا ناشکری می‌کنی عزیزم ؟

وقتی یه کیست ساده است با یه عمل جراحی بر میدارند دیگه خود رو باختن یعنی چه ؟

تو فامیل نزدیک یکی همین طور کیست داشت با یه عمل جراحی ساده برداشتند یه روز بیمارستان بستری شد و چند روزی استراحت کرد تمام شد

اون سری هم می‌گفت ...می‌گفت روزی که فهمیدم اونقدر گریه کردم که همه رو اذیت کردم اِلا مادرم

می‌گفت وقتی رفتم دیدم هیچی نیست ..گفتم ای بابا من چرا این همه خود خوری کردم

تو هم بزرگش نکن عزیزم ❤️ خدارو خوش نمیاد

به جای اینکه متمرکز همون نقطه بشی بیا عضوهای سالمی که داری و تا حالا بابتشون هیچ وقت شکرگزار نبودی

بیا عمیقأ خدارو شاکر باش و به اون قسمت هم که نیاز به درمان داره ...انرژی مثبت بفرست روی کاغذ بنویس

خدایا بابت مثلا تیروید سالمم بی نهایت بار شکرت

خدایا شکرت که تیروید ام به راحتی کار خودش رو در بدنم انجام میدهدد.‌..به این شکل عزیزم

از همین امروز هم قشنگ بیوفت دنبال کارهای خونه

خودت رو ضعیف نشون نده ❤️ترسو نباش

برو تو دلِ ترس

به بچه ات و همسرت فکر کن

اونا هم گناه دارند که تورو دایم در بی حالی یا افسردگی ببینند ...یا در حال اشک و آه و ناله ببینن

قشنگ برنامه ریزی کن ...هدف گزاری کن ...محکم بچسب به زندگیت ...هر وقت هم وقت عمل جراحی ات شد

برو به عملت برس

بزرگش نکن ...یه دوستی دارم میگه من نمیذارم حتی همسرم قرص خوردنِ  ساده ام رو ببینه .فردا بخواد سرکوب کنه آره تو مریضی و فلان 👌

خیلی با اعتماد به نفس برخورد کن ...و اینطوری لحاظ کن که یه پیام بازرگانی وسط این همه هیاهوی زندگی ات 😊

من خودم چهار سال گره گردن  دارم

هر شش ماه یا سه ماه یه بار چکاب میشم

هر دفعه میرم میگم انشالله دیگه تموم میشه

فعلا میگند دست نگه داریم اگه اندازه اش بزرگتر شد عمل کنیم ...آخرین بار که رفته بودم گفته بودند دوتا هم گره همون کیست ساده از بغلش در اومده

خب بیام دلخوری کنم ؟بیام زهر کنم خورد خوراک بچه هام و همسرم رو ؟ بیام آه و ناله کنم ...بیام ناشکری بکنم ؟

خب خدا درد داده درمان هم داده عزیزم ❤️.

وقتی علم اونقدر پیشرفت کرده دیگه غصه و زاری چرا ؟

بهترِ که مغرور نباشیم و فقط خودمون رو نبینیم ...یه مادر خودش رو به خاطر خوشحالی و خوشبختی بچه هاش

همیشه قوی نگه میداره 👌

حداقل به خاطر بچه هامون باید قوی باشیم و محکم ❤️

منم چهار سالِ طی درمان هستم عزیزم ❤️

هر چی پیش آید خوش آید عزیزم 😍

و تند تند میگم راضی ام به رضای خدا 😍

یه مهمون ناخوانده دارم که اومده جا خوش کرده 😀

زیاد سخت نگیر که با سخت گیری خودت رو به چالش می‌کشی

و اینو دکترم بهم گفت که این کیست داشتن ها طبیعی

یکی مثلا کیست رحم داره

یکی مثلا کیست گردن داره

یکی کیست زیر بغل داره

.یکی کیست سینه داره

و ده ها جای دیگه

پس خودت رو اصلا ناراحت نکن ❤️

و بهونه دست اطرافیان نده

اینو از من آویزه ی گوشت کن عزیزم

فردا سر خانواده ی شوهرت بدونن فکر میکنند چه خبر ..پیششون حرفی نزن ..طوری رفتار کن که انگار یه سرما خوردگی ساده است 👌

واقعا هم اینطوری ها فقط دارم میبینم فعلا نتونستی باهاش کنار بیای

پس یادت باشه اصلا نذار چیزی بدونن ...خودت رو ضعیف نشون نده به هیچ وج

..فکر می‌کنی دلشون به حالت میسوزه ؟

آخرش میگند طفلکی پسرمون بدبخت شد 😕

حال جسمیت رو ببازی حرفهایی میشنوی که دلت می‌شکنه

پس قوی باش و محکم .باز خدارو شکر که تو مادر داری پدر داری

پیشت هستند ❤️ خدا خافظشون باشه

من چی ؟که ندارم

ولی یه درصد هم خودم رو نمیبازم چرا که همه کس و کار من خداوند بلند مرتبه است ❤️

@royayezendegi    

ببخشید شما چند تا جا یا مثلاً کشور رفتین که میگین هیچ جا برابری بین زن و مرد نیست؟؟؟

گلم میشه این بحث رو تموم کنید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ازتون خواهششششش کردم 😔😔😔

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید

سلام شبتون بخیر باشه

این تاپیک رو دوسال پیش دیدم و کم و بیش فعال بود ولی مشکلاتی پیش اومد و دیگه سرنزدم

از معصومه جان یک نظر خواهی دارم و اگر دوستای دیگه نظری دارن خوشحال میشم کمک بدن

ما یه خانواده ۵نفره هستیم ، مستاجر و با بدهی درحد ۷۰،۸۰تومن

خودم خونه دارم و بچه شیرخوار دارم

و نمیتونم مثل سابق کار کنم

شغل همسرم ازاده ، و مدت زیادی بیکار بود 

الانم زیاد بیکار میشه اوضاع کاریش روبراه نیست چندان

درماه شاید ۲۰،۱۵تومن بیاره که ماهانه ۳تومن کرایه خونه میدم و باقی مخارج با یه بچه شیرخوار خیلی هزینمون بالاست

هیچ جوره با این درامد نتونستم کنترل کنم 

فقط ۲ماهی میشه تقریبا هر پولی تو کارتم میریزه ازش ۳۰درصد بابت بدهی و ۱۰درصد بابت خیریه و شادی بچه ها میزارم کنار

۶۰ درصد دیگه میره برای خرج خوراک خونه که چون خورد خورد میرسه بهم و تاریخ معین نداره نتونستم بابت چیز دیگه کنار بزارم

دیگه اگه بازم درصد بندی کنم پولی واسه مخارج نمیمونه

ازینطرفم هیچ کدوممون این دو عید گذشته هیچ لباسی نگرفتیم

هیچی هیچی

نمیدونم کارم درسته یانه

چطوری به بقیه واجباتم برسم

سلام خانما ‌. تولد کوچولوی خونمون چند روز قبل بود ولی پول نداشتیم که براش تولد بگیریم.الانم حقوق ارد ...

سلام ، راستش من نطری نمیدم تو سایت ولی برا شما ناراحت شدم ، میتونید سه نفری همونطور که گفتید عمل کنید و به کسی نگین ، عکس بگیرید که خاطره شه برا بعدا ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام شبتون بخیر باشهاین تاپیک رو دوسال پیش دیدم و کم و بیش فعال بود ولی مشکلاتی پیش اومد و دیگه سرنز ...

عزیزم بنظرم الان توی موقعیتی نیستی ک به خودت سخت بگیری . بچه ی شیر خوار هم هزینه ی زیادی داره و هم انرژی زیادی میبره . دور از جون مریض بشه خیلی باید پول خرج کنی  

همیشه باید پول آماده داشته باشی 

سعی کن مخصوصا توی خورد و خوراک یک برنامه ی کامل داشته باشی هم خودت هم بچه ها و مکمل ویتامین حتما استفاده کن . سلامتی بزرگترین ثروته . اصلا غصه نخور . بچه بزرگتر بشه دگ پوشک نخاد یا غذا کامل بخوره اونوقت میتونی پس انداز کنی . لوازم ضروری مثل لباس یا خرید خونه رو بنویس کم کم بخرشون . اگ بچه کوچیک نداشتی میگفتم همون اول یه مقداری پس انداز کن بقیشو خرج کن ولی الان همچین توصیه ای ندارم میگم اگ اضافه اومد پس انداز کن . بازم دوستان بهتر بلدند راهنمایی میکنند موفق باشی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بیشتر ببینید
سلام خانما ‌. تولد کوچولوی خونمون چند روز قبل بود ولی پول نداشتیم که براش تولد بگیریم.الانم حقوق ارد ...

ایجانم.مبارک باشه تولد کوچولوی نازنینتون.اصلا اشکال نداره گلم.مگه قراره هرسال با بقیه جشن بگیرید؟من اکثرا مناسبتهامونو خونوادگی میگیرم خودمون چهارتا.مشکل مالی هم نداشته باشم باز ترجیحم خانوادگیه.بقیه هم دوست داشتن کادو میدن دوست نداشتن نمیدن.اتفاقا بیشتر هم خوش میگذره.مهم اون کیکو عکسو خاطرشه عزیزم.انشاالله برای سال بعد قلک بزارو از الان شروع کن.و اینکه بچه سه ساله تولد شلوغ بهش خوش نمیگذره 

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

خانم معلم منظورم ایران بود 

اگر منظورم همه جا بود می‌نوشتم هیچ جای دنیا 

دنبال زیر بغل ماری 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

دوستان جان میشه لطفا اگر ایده ای برای کار دارید اینجا مطرح کنید تا بقیه استفاده کنن؟

مثلا تو محله ما ی مغازه کوچولو ینفر اجاره کرده و فقط تخم مرغ میاره و ارزونتر از همه جا میفروشه.با اینکه معازه داخل کوچه هست مشتری زیاد داره و خودش میگفت درامد خورده فروشیم بیشتر از پخشه در حالی ک مغازه رو بعنوان انبار داخل کوچه گرفته بود فقط بعنوان انباری ازش استفاده کنه

حالا شما مثال دیگه ای اگر دارید و جایی دیدید مطرح کنید لطفا

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️