سلام خانما اومدم زندگی خودمو به طور خلاصه بگم
من مرداد سال ۹۸ عقد کردم . همسرم یه آپارتمان بدون پارکینگ و آسانسور و قدیمی ساخت داشت . یه ماشین هم پیش فروش ثبت نام کرده بود( دنا) اون زمان ۲۴ میلیون داده بود . آذر ماه قرار بود دعوت نامه اش بیاد برای مابقی پول که پرداخت کنیم
ما وام ازدواج گرفتیم هر کدوم ۳۰ میلیون تومان . ۶۰ میلیون رو گذاشتیم سود تو بانک. قبل از ما قیمت کارخونه دنا ۴۷ میلیون بود . برای دعوت نامه هاي آذر به بعد قیمت فرق کرد و ۷۸ میلیون شد
ما آذر ۹۸ پنجاه و چهار میلیون به حساب ایران خودرو پول واریز کردیم (از وام ازدواج)
اردیبهشت ۹۹ تحویل دادن و همه میگفتن بفروشین حیفه ماشین صفر میزنین اون ور اینور . واسه عروسی پول چطور میخواین جور کنین و فلان . ما به حرفشون گوش ندادیم و یه عروسی مختصر گرفتیم و رفتیم خونه زندگیمون
فروردین ۱۴۰۱ دنا رو به قیمت ۵۰۰ میلیون فروختیم و همسرم ۲۰۰ میلیون وام گرفته بود و کمی پس انداز داشتیم و هایما اس ۵ ثبت نام کردیم به قیمت ۹۰۰ میلیون . همین روزا هایما رو هم فروختیم به قیمت ۱ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان . ما از ۷۸ میلیون به این قیمت رسیدیم . من اسفند ۹۸ که طلا شروع کرده بود به گرون شدن رفتم و سرویس هامو هم گرفتم به قیمت گرمی ۶۱۰ هزار تومان . کلا ۳۴ گرم . بازم خواهر شوهرم میگفت ارزون میشه و فلان .
الان که میخوایم خونمون رو عوض کنیم طلاها و ماشین رو فروختیم و ۲ میلیارد جور کردیم .
خونه خودمون هم ۲.۸۰۰ معاوضه کردیم
۲۳۰ میلیون هم موند واسه سند چون خونه تازه ساخته
۴۰۰ میلیون هم وام داره
مبلغ کل خونه جدید شد ۵.۴۳۰