2777
2789
ملک می خری همسرت متوجه میشه؟

فعلا به اون مرحله نرسیدم ولی خب براش این برنامه رو در نظر دارم که مثلا بهش پیشنهاد بدم بگم از یکجا وام گرفتم قسط هاشم خودم میدم ولی بریم فلان جا ملک بگیریم ب نام خودم باشه میدونم قبول میکنه ولی اگر یک درصد قبول نکنه و قرار باشه خونه رو بگیریم میگم قسط هاش رو خودش بده

یا مثلا میگم از کسی پول قرض میخوام بگیرم با وام که بتونیم فلان زمین و بگیریم پول فلانی رو باید تا اخر ماه دیگه بدیم و قسط های وامم مثلا خودش بده که بزنه به کارتم دوباره با همون پولا میرم طلا میگیرم یا قرعه کشی مینویسم دوباره 

اینجوری مدیریت مالی میشه داشت و همیشه رو به جلو پیشرفت کنه آدم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما اومدم زندگی خودمو به طور خلاصه بگم 

من مرداد سال ۹۸ عقد کردم . همسرم یه آپارتمان بدون پارکینگ و آسانسور و قدیمی ساخت داشت . یه ماشین هم پیش فروش ثبت نام کرده بود( دنا) اون زمان ۲۴ میلیون داده بود . آذر ماه قرار بود دعوت نامه اش بیاد برای مابقی پول که پرداخت کنیم 

ما وام ازدواج گرفتیم هر کدوم ۳۰ میلیون تومان . ۶۰ میلیون رو گذاشتیم سود تو بانک. قبل از ما قیمت کارخونه دنا ۴۷ میلیون بود . برای دعوت نامه هاي آذر به بعد قیمت فرق کرد و ۷۸ میلیون شد 

ما آذر ۹۸ پنجاه و چهار میلیون به حساب ایران خودرو پول واریز کردیم (از وام ازدواج)

اردیبهشت ۹۹ تحویل دادن و همه میگفتن بفروشین حیفه ماشین صفر میزنین اون ور اینور . واسه عروسی پول چطور میخواین جور کنین و فلان . ما به حرفشون گوش ندادیم و یه عروسی مختصر گرفتیم و رفتیم خونه زندگیمون 

فروردین ۱۴۰۱ دنا رو به قیمت ۵۰۰ میلیون فروختیم و همسرم ۲۰۰ میلیون وام گرفته بود و کمی پس انداز داشتیم و هایما اس ۵ ثبت نام کردیم به قیمت ۹۰۰ میلیون . همین روزا هایما رو هم فروختیم به قیمت ۱ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان . ما از ۷۸ میلیون به این قیمت رسیدیم . من اسفند ۹۸ که طلا شروع کرده بود به گرون شدن رفتم و سرویس هامو هم گرفتم به قیمت گرمی ۶۱۰ هزار تومان . کلا ۳۴ گرم . بازم خواهر شوهرم میگفت ارزون میشه و فلان . 

الان که میخوایم خونمون رو عوض کنیم طلاها و ماشین رو فروختیم و ۲ میلیارد جور کردیم . 

خونه خودمون هم ۲.۸۰۰ معاوضه کردیم 

۲۳۰ میلیون هم موند واسه سند چون خونه تازه ساخته 

۴۰۰ میلیون هم وام داره 

مبلغ کل خونه جدید شد ۵.۴۳۰

سلام اولین روز هفتتون بخیر و شادی. یه سوال داشتم به نظر شما خانه های مسکن مهر ارزش خرید دارن؟

]

نظر شخصيه من نه هست... چون تعداد واحدها زياد... اكثرا آسانسور خرابه... كيفيت ساخت ضعيف البته بعضيا جديدا نمادار ميسازن... اگه بخري رهن بدي هي مدير بايد زنگ بزنه فلان چيز خرابه فلان سروصدا فلان چيز كلا من نميپسندم 

امااا اگه ساختمون محكم با شرايط خوب پيدا كردي تعدا واحد كم باز از هيچي بهتره اونم رشد خودشو داره....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام دوستان عزیزم

لطفا کمکم کنید. نمی خوام اینجا پست اضافی بزارم و صفحات الکی جلو برن. خواهش می کنم به تاپیک آخرم سر بزنید. دورکعت نماز و یه آیه الکرسی می خونم و ۱۰۰ صلوات می فرستم به نیت حاجت رواییتون

سلام دوستان عزیزم لطفا کمکم کنید. نمی خوام اینجا پست اضافی بزارم و صفحات الکی جلو برن. خواهش می کنم ...

رویا جون، معصومه جون، مامان سبحان جون، سوسو جون، مادرخانمی، امیدوارجون و سایر دوستان لطفا کمکم کنید

سلام دخترا روزتون بخیر♥️

حدود ۶۰ گرم طلا دارم یسریاش نو واقعا کم استفاده شده با نو فرقی نداره طلا فروشای بی انصاف خیلی پایین برمیدارن ب نظرتون کجا بفروشم ب قیمت؟ تا پنجشنبه باید نقدشون کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید 

عزیزم منم قراره این وامو بگیرم شما تسه یا اوراقو فروختین بعدا؟

تسه رو میخری و به بانک اطلاع میدی اونا هم چک میکنن دیگه برا ما نیست که بتونیم بفروشیم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
2810