2777
2789
رویا جان متخصص وام کیه تو تاپیک؟،😁😁😁اخه میخام ببینم پول ۱۵۰م تو ویپاد بمونه یا بانک های دیگع کدوم ...

عزیزم همون ویپاد کم دردسر هست چون ضامن نمیخواد و پولتون یک ماه بمونه میتونید ۵۰ میلیون وام برایند بگیرید و اگر همسرتون هم ۱۵۰ میلیون رو یک ماه بگذاره بمونه ایشون هم میتونه ۵۰ میلیون بگیره که روی هم میشه ۱۰۰ میلیون . 

چشم عزیزم ببخشید

مرسی از درک و همراهیت عزیززز دلم 😘🙏🏻🙏🏻🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام باشه عزیزم اینو خودم اختراع کردم راستشو بخواین جایی ندیدم کسی با دست بگیره همه میدن دستگاه میگ ...

مممنونم مهربون🙏🌸🌷

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
عزیزم همون ویپاد کم دردسر هست چون ضامن نمیخواد و پولتون یک ماه بمونه میتونید ۵۰ میلیون وام برایند بگ ...

ماه اول که پولم موند وام برآیند گرفتم. تا تسویه شدنش نمیتونم بگیرم دیگه؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
سلام عزیزم ، چقدر خوبه که به فکر خونه زندگی برادرتی ، الهی عزت و احترام خانوادتون همیشه پابرجا باشه ...

سلام گلم، ممنونم لطف داری، و ممنووووونم بابت راهنماییت حتما بهش میگم امیدوارم حالشو بهتر کنه، اتفاقا من خودم سفت و سخت پس انداز نمیکنم ، چون درآمد شوهرمم کارمندیه و مستاجرم هنوز ، خداساهده یکسال و نیم همسرم خونه بود و کارش به مشکل خورد، حتی بیمه بیکاریم نتونست بگیره چون صاحب کارش میگفت باید برگردی سرکار و راضی به رفتنش نبود، بیمه هم قبول نکرد میگفت باید برگردی سرکار ،شوهرم تو خونه خورده کاری میکرد و خانواده من و خانواده خودشو  .... هیچکس نزاشتم بفهمه بیکاره و خونه اس و حتی هزار تومن طلا هم به لطف خدا نفروختیم و انگاری خدا به اندازه قسط و کرایه خونه و بخور و نمیر میرسوند برامون ولی شوهرمو خار نکردم جلو بقیه،در حالی که از شهرستان هم مهمون میومد برامون و من گاهی خرج اون ماهم خرج مهمون میشد، شوهرمم میرفت پیش دوسناش خونه نمیموند هم مهمون معذب نشه، هم نفهمن بیکاره، الهی شکرررر گذشت ولی زنداداش من میره رستوران عکس میزاره... بعد بجان برادرم فردای رستوران رفتنش زنگ زده که برای قسط بیمه ماشینم یک و نیم داری بهم قرض بدی؟ خب من حتی اگه زن زندگیم نباشم بفهمم شوهرم پول نداره قسط ماشین بده نمیرم رستوران لاکچری که فقط یه تومن پول غذا بشه، ما که تو زندگیش نیستیم ولخرجیاش رو ببینیم ولی وقتی بعد از همچین خرجایی میفتن به قرض کردن آدم ناراحت میشه، مثال هارو زدم که فکر نکنن من دارم خواهر شوهر بازی درمیارم😅 که خداروشاهد میگیرم از گل نازک تر هم بهشون نمیگیم چون ما از این مدل هایی هستیم که اصلااااا عادت دخالت کردن تو زندگی همدیگه رو نداریم حتی خواهرا ، خونه پدرمم بهش بد نمیگذره چون پدرم تنهاست ، اتفاقا بودن اونا تو خونه پدرم سخت تره برای ما 🤣 چون ما هم راحت نیستیم و بخاطر معذب نبودن اونا دیر به دیر میریم خونه پدرم، داشتن دوتا بچه شیر به شیره هم از نداشتن برنامه ریزی درسته، بخدا نکفتم مریض میشن پول دکتر رفتنم از ما میگیرن... منم شوهرم غریبه اس هردفعه خجالت میکشم بگم برادرم قرض میخواد، هرزمانی که اوضاعمون بهتر بوده دریغ نکردم براشون ولی دیگه تا کی.. پیر هم بشن توان کار نداشته باشن بخاطر کهولت کی میخواد خرجشون رو بده.... بازم ما دلمون راضی نمیشه چیزی بگیم که خدای نکرده اختلافی تو زندگیشون بیفته ادج هنرم این بود اینجا خودمو تخلیه کنم😅😅، فقط دعا میکنم محتاج بقیه نباشن و بچه هاش عاقبت بخیر بشن

ولا من باشم حتما حتما بهش میگم براش توضیح میدم البته تنها،براش میگم خونه جدید چقدر خوبه چقدر کیف دار ...

والا اخلاقش طوری نیست حرف برنیم ، در واقع اکه حرف بزنیم تو دهنی زدیم به خودمون ، یکبار زنداداش بزرگم بهش گفته بود که یه کم پس انداز کنین خونه رو درست کنین والا تو این سرما بچه یخ زده تو این خونه که از هر طرفش باد میاد، بعدش گفت میخوام شروع کنم برای خونه جدید خرید کردن، ما هم خوشحال شدیم گفتیم بسلامتی چی میخوای بگیری 😍 گفت لوله اهرمی هارو بگیرم😅 چیزی که آخرین مرحله تو خونه نصب میشه🙃 همینم نگرفت،  زنددادش بزرگمم خیلی خانوم و فهمیده اس  شاید اگه اون بود میگفتیم... من خودم خیللللی چیزا ازش یاد کرفتم از نکات پس انداز و جمع کردن و...میرم خونه شون انکاری میرم خونه پدر دومم اینقدر که کنار هم حالمون خوبه

از حس رقابت با زن دادشت هم استفاده کن🙃

🤣🤣 نه بابا بعدش با زنداداش بزرگم دشمن میشه اون گناه داره، همینطوریشم هردفعه دور هم جمع میشدیم خونه پدرم از تو کیفش بی بی چک بچه اولشو درمیاورد که مثلا اون بچه دار نمیشه حرصش بده 🥺 میگفت حامله ام و... چند بار انجام داد ما هم چه میدونستبم تبریک و فلان... بعد فهمدیم واسه دختر اولیشه میاد اینو حرص بده، دفعه های بعد محل نمیدادبم کم کم شوخیشو جمع کرد

عزیزم. من این ماه ۶۵۰ دادم وردی باشگاه و ۵۰۰ برنامه بدنسازی جدا از مربی مردونه گرفتم حالا کلی مکمل ه ...

سلام.شما تهرانید؟

خیلی قیمت برنامه بدنسازیتون مناسبه

یا امام رضا
سلام عزیزم ، چقدر خوبه که به فکر خونه زندگی برادرتی ، الهی عزت و احترام خانوادتون همیشه پابرجا باشه ...

راستی اینم بگم الان هزار تومن طلا هم نداره، خداشاهده طلا هم میخره خیلللللی داشته باشه ۴۰ روزه بعد میفروشن خرج ماشین یا قرض و... میکنن، اون تک پوشم که خریده بود( الفته یه دونه النگو بود تا تک پوش) زمزمه عروسی پسرداییم که شد برد فروخت برای خودش و دخترش و شوهرش لباس ست گرفت ، و خرج ارایشگاه کرد و هدیه عروسی دادن

همه رو بخوام بگم دریایی از ندانم کاری میشه😅 نمیخوام تاپیک رو شلوغ کنم، شخصا خیللللی خوشحالم که با دوستای خوبی مثل شما آشنا شدم و خیلللی چیزا یاد گرفتم و هنوزم خیلللللی راه دارم تا برسم به هرآنچه که آرزو دارم ، برای هممممه دل خوش آرزو میکنم و خواهشم اینه باعث سربلندی و عزت همسرانتون بشین ، بهترین ها سهم قلب مهربونتون❤️❤️

قابل توجه کسانی که میگین از خود گذشتگی زیاد خوب نیست و مردا قدردان نیستن من توی ۶ماه ۱۰۰تومن پس اندا ...

افرین به تو زینب جان اتفاقا اسمم منم زینبم ولی تو کجا خانم با سلیقه زندگی جمع کن ولی من تازه چند ماه که شروع کردم البته من خیلی ساله تو تایپیکم و پس انداز میکردم ولی از وقتی که چند ماه پیش با شوهرم اختلاف شدید پیدا کردم و دست روم بلند کرد شروع کردم مخفی واسه خودم پس انداز میکنم 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
قابل توجه کسانی که میگین از خود گذشتگی زیاد خوب نیست و مردا قدردان نیستن من توی ۶ماه ۱۰۰تومن پس اندا ...

افرین😍😍 انشالله چند برابر بشه، مدل پس اخذاز کردنت رو میگی لطفا ، من تازه یه حساب باز کردم که جلو دستم نباشه و هر دفعه یه پولی توش بریزم یعنی زود میتونم برسوننش به اینقدر😍😍

ممنونم عزیزممن دیروز امامزاده حسن بودم رفتم فروشگاه ایرانیان کاپشناشو نگاه کنم زیر ۲تومن نداشت اونم ...

آرشیدا جان عزیزم اون جایی که میری واسه کاپشن عبدل آباد اگه میشه پیجشو بزار ممنون میشم