2777
2789
بچها میخوام یچی تعریف کنمپدربزرگ من که فوت شد زمین تقسیم شد یکی از بچهاش سهم زمینشو فروخت گذاشت بانک ...

سلام من خیلی عقبم از صفحات ولی خواستم اینو بنویسم ک زندگی همه مثل هم نیست خود من دنبال وام مثلا تاحد۱۰۰یا۲۰۰میگردم تا پول بزارم سپرده و سودشو بگیرم خرج خودم کنم چون همه مردها خرجی درستی نمیدن و خرج خونه دست خانم نیست درسته اینجا گروه پس اندازه و هرکسی یجوری۲۲تا۴تا میکنه ولی ارامش روانی ک ادم پول میاد به حسابش تا راحت تر خرج کنه یا با همون پول کم پس انداز کنه اصلا قابله مقایسه نیست با اینکه طلا بگیری ولی هزاری هم تو جیبت نباشه بنظرم شرایط هر زندگی فرق میکنه(ببخشید اینو رو پست شما ریپ زدم گفتم بگم خیلی هم پس انداز زیاد داشته باشی ولی پولی برای خرج نداشته باشی خوب نیست)بقول معصومه جون هرکسی قبله زندگیش یجوریه

چون خودم اینجوریم🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما امروز تاریخ سررسید قسط ویپاد وام برآیند بود بود من اصلا یادم نبود که حسابم رو شارژ کنم ا ...

هیچی عزیزم پول رو بریز خودش برمیداره

تا ۵ روز مهلت پرداخت داری بعدش اخطار میده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دارم یک تاپیک میخونم نوشته مردا همشون آشغالن؛فقط بعضی هاشون آشغالای بهتری اندکه دستشون هنوز رو نشده. ...

چقد این پست ها و توهین کلی ناراحت کننده اس 

واقعا در شان یک خانم نیست که به  ( همسر پدر برادر پسر ) خودش 

همچین القابی بده 

شاید آدم اشتباهی تو مسیر یکی قرار بگیره ولی اینکه اینو تعمیم به همه بده واقعا زشته 

پس چرا از نظر من طعم و بوش با مرغ فرق میکنه؟ چند بار تا حالا سینه و رون بوقلمون گرفتم با روشهای مختل ...

من هم اصلا بوقلمون دوست ندارم 

تمام مدل گوشتی رو دوست دارم جز گوشت بوقلمون 

تو رستوران هم خوردم اصلا نتونستم طعمش رو تحمل کنم 

طعم و بافتش خیلی با مرغ فرق داره 

هم خیلی بافت سفتی داره هم به نظر من خیلی بو میده 

هر کاری هم می کنی اون بو فقط با ادویه ها قاطی میشه 

البته ذائقه ها فرق داره 

من به شخصه اصلا بوقلمون دوست ندارم 

عزیزم ۶ملیون هزینه درمان؟؟؟؟؟؟گل من همون رو ماهانه بیمه تامین اجتماعی بریز و از طریق مراکز تامین اجت ...

عزیزم همسرم از محل کارش سالهاس که بیمه تامین اجتماعی هست

بچهای من بدمریض هستن پسر من ۴شبانه روز تب میکنه بی وقفه فقط پیش این دکتر میبرمش اب رو اتیشه شاید اشتباس اما پنی سیلین میزنه تبش قطع میشه اما اونجا این دارو و سرمایی ک این دکتره میده رو نمیدن اصلا منم توان ندارم با بچه کوچیک ۴شب نخوابم چون بچم سابقه تب تشنج داره

هر دفعه هم میریم با ویزیت و تزریقات و داروهای ازاد یکو خوردی درمیاد دوتا بچه دارم

از وقتی رفته مهدخدا شاهده سه بار سرما خوردن تو یک ونیم ماه دخترم هنوز سینه اش خرابه 

عزیزم همسرم از محل کارش سالهاس که بیمه تامین اجتماعی هستبچهای من بدمریض هستن پسر من ۴شبانه روز تب می ...

سلام عزیزم سیستم ایمنی بدنشون ضعیفه بهشون شربت تقويت سیستم ایمنی بدن بدید یا زینک ساده. آبلیمو و عسل خیلی خوبه 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
سلام من خیلی عقبم از صفحات ولی خواستم اینو بنویسم ک زندگی همه مثل هم نیست خود من دنبال وام مثلا تاحد ...

عزیزم اقوام ما دستش خالی نبود از قبل هم دستش میچرخید و خیلی هوای خواهراشو داشت من مطمئنم این پولی هم که میگرفت نصفشو خرج بقیه میکرد حالا بازم من با نظرشما موافقم ارامش روانی از هرچیزی مهمتره خودم امسال ده گرم طلا فروختم چون کشش استرس رو نداشتم اصلا هم پشیمون نیستم الانم باید تا عید جبرانش کنم

من نگفتم که از خالم خورده بگیرم ایشون نظرشون این بود و محترم الانم وضعیت بدی نداره همسرش زمینای قیمتی داره به اندازه خودشون..منظورم رشد طلا بود و قیمت زمینی ک الان به اون نرسیده البته اینم باز برای همه نمیشه یه نسخه پیچید شاید کسی ملکی داشته باشه که بیشتر از طلا رشد کرده

بچها میخوام یچی تعریف کنمپدربزرگ من که فوت شد زمین تقسیم شد یکی از بچهاش سهم زمینشو فروخت گذاشت بانک ...

عزيزم خيلي دوس دارم شمال زمين يا ويلا بخرم

كجاي شمال زمين٢٣٠ ميليونه؟؟ ويلا تا يك ميليارد پيدا ميشه؟ روستاهم باشه اشكال نداره

سلام عزیزم سیستم ایمنی بدنشون ضعیفه بهشون شربت تقويت سیستم ایمنی بدن بدید یا زینک ساده. آبلیمو و عسل ...

شربت سیستم ایمنی گرفتم براش هفته پیش ولی دخترم ۱۴ماهشه گفتن نده بهش

متاسفانه مهد همکاری نمیکنه و بچهای مریض و قبول میکنه در صورتی که روز اول گفت هرکی سرما خورده تا روند بهبودی نیاد!ولی فقط در حد حرف بود بارها تو عکسایی ک فرستاده گروه دیدم یکی ماسک داره 

از اونجایی که جشن داشتن پسرم گریه میکرد برم من به مربیش گفتم گفت ماسک بزنه بیاد فهمیدم قضیه از چه قراره

حالا منم دوتا بچه کوچیک دارم هردفعه سه تومن سه تومن باز فدای سرشون اما دخترم گوشت تنش اب شد قشنگ نصف شده بچم

میشه بگی ۲۰ درصدشو چجوری جمع کردی و چی پس انداز شده؟

خودم گفتم حدود ۲۰درصدش.

ولی نشستم حساب کردم قیمت چیزایی که میخوام رو و چیزی که دارم شد۳۵درصد😅بسی خوشحال شدم😂

گفتم یه خونه داریم و یه ماشین و مقداری طلا.

خورد خورد جمع کردیم وام گرفتیم قرض گرفتیم و شد اینا.قبل از عقد شوهر تقریبا فقط یه بدهی داشت😐

راستش اینکه بیام پول های خرده ریز رو پارسیان بخرم بعدش تبدیل کنیم به خونه و ماشین من ده سال پیش انجام میدادم وقتی ۱۶یا۱۷سالم بود.نمیدونم چی میشد و چجوری ولی عاشق طلا خریدن هستم و بودم نه به عنوان پس انداز کلا دوست دارم.و اینا جمع میشد به اضافه یه وام میشد مثلا ماشین بعد همون ماشین و می‌فروختیم با طلای که دوباره جمع شده بود و وام مجدد شد یه خونه.البته بچه نداشتیم دیگه آدم بچه دار میشه یکم روند رشدش کند میشه. مخصوصا یکم بیشتر بخوای برسیم و هزینه کنیم برا بچه ها هزینه کلاس و باشگاه و مدرسه خوب و...

عزیزم همسرم از محل کارش سالهاس که بیمه تامین اجتماعی هستبچهای من بدمریض هستن پسر من ۴شبانه روز تب می ...

میفهمم متاسفانه سال اول که میرم مدرسه همینجوری آن بعدش بهتر میشن.

2810