2777
2789
یجورایی میخوام تنبیه هم بشه بخاطراون دوران ک داشت دستی دستی خودشومعتادمیکردپسرعموی شوهرم خودش بسیارو ...

همون طلا بخر و مسافرت هم با قطار وهواپیما برین.یعنی چی کباب گذاشتم خودت رو برسون آدم زن وبچه دار دم به دیقه نباید بره با بقیه هرچی هست ونیست باید با زن وبچش بخوره.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
شما فقط باید برای شوهرت خرج بتراشید به نظرم

اره منم نظرروهمین ولی دوستم ندارم ولخرجی کنم 

هنوزبه اون چیزی که اززندگی میخوام نرسیدم 

واگه طلابخرم وبدون ماشین بمونه بازم حواسش خیلی جمع میشه براپس اندازچون ماشین دوست 

خونه قبلمون بنام خودم بودچون 70درصدازطلاهام بوذ

ولی خونه جدیدوخیلی اصرارکردبنام خودش باشه منم مخالفت نکردم ولی الان خودم هیچ پس اندازیاپشتوانه ایی ندارم شوهرم ادم خوبیه منم دوسش دارم ولی راحت بازیچه اطرافیان میشه دیگران روش تاثیرمیزارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون طلا بخر و مسافرت هم با قطار وهواپیما برین.یعنی چی کباب گذاشتم خودت رو برسون آدم زن وبچه دار دم ...

دوظهرتابستون ماجنوبیم وباسرعت صدوخرده ایی هران ممکن بودماشین چب بشه یبارخودم هم باهاش رفتم خیلی بدبوداین پسرعموش وبداموزی داشت براشوهرم 

الان قطع رابطست ولی قبلشم قطع رابطه بودن تااینکه عموی شوهرم مردواین بهش میگفت حالم بده تنهام نزاروبعدم ت ری اک بکشیم اروم بشم 😓😓

مرسی عزیزم خودم تو لیستشب اول رو قرمه سبزی گذاشتم با سوپ(همه چیشو دارم)نهار کتلت،شامش زرشگ پلو با مر ...

روزی که می خوایید برید خرید 

صبحانه رو مفصل بخورید مثل عدسی تخم مرغ و غیره

اسنک هیجان انگیز درست کنید 

برای هر کی یک سس تک نفره قرمز و سفید و دوست داشتید نوشابه تک نفره بذارید اینجوری خوششون میاد 

اما خیلی وسیله نبرید 

غذا هم تو خونه آماده کنید تا رسیدید بخورید 

سلام‌دوستان عزیزم‌وقتتون‌بخیر🤗

جونم براتون‌بگه که دوهفته پیش موعد پرداخت پنجمین قسط وام بلوم بود وقتی پرداخت کردم پیش خودم گفتم بزار قسط اهرم بریزم تا وام بعدیم فعال بشه

خلاصه جونم‌براتون‌بگه که قسط ششم‌رو‌هم‌پرداخت‌کردم

فکرکردم احتمالا فرداش وام بعدی فعال میشه ولی نشد

پشیمون بودم از اینکه‌چراقسط اخرم زودتر ریختم تااینکه امروز ازبلو‌برام‌پیامکی‌اومد که وام برام‌فعال شده😍

خوشحال‌و خندان مراحلشوانجام دادم و وامو گرفتم(دوباره وام ده‌میلیونی بهم تعلق گرفت منتظر بیست تومنی بودم😏)

خلاصه ۹۷۰۰واریز شد و‌من راهی طلافروشی شدم 

یه انگشتر به‌وزن یک‌گرم‌و هفتصدوپنجاه سوت(مستعمل)

و یک‌پارسیان صدسوتی گرفتم 

کلاشد ۹۱۰۰

نمیخاستم‌پارسیان بردارم ولی گفتم غنیمته نزارم ریال توکارتم‌بمونه و‌خرج نشه

البته اقای طلافروش‌که اشناهم هستن گفتن که پارسیانو دفعه بعدبیار همراه باپول نقد بجاش طلابردار

یدونم‌صدسوتی‌توخونه دارم انشالله این‌دفعه که پولی دستم‌اومد این دوتا پارسیانم‌میبرم تبدیل میکنم

من شاغل نیستم‌و فقط باپول هایی‌که‌همسرم‌بهم‌میده وصرفه جویی هام تونستم هدفم‌روتیک‌بزنم

هدف امسالم ۱۵گرم طلا بود(درسته کمه ولی خب برای منی که هیچ‌پس اندازی نمیکردم خیلی به حساب میاد😬) که تاالان ۱۴گرمشو‌ به یاری خدا و‌کمک و‌راهنمایی شمادوستان‌تونستم‌بخرم 

انشالله یک گرم باقی مانده رو هم‌تاپایان سال میخرم 

عکسشم‌میزارم برای انگیزه انشالله بیشترش نصیب شما دوستان مهربونم😍❤️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
من یه داستان در مورد پس انداز عروس داییم واستون تعریف کنم اگر دوست داشتید بخونیدایشون و خواهر بنده س ...

چقد جالب که عروسی و بچه دار شدن و حتی کارشون یکی بوده

بنظرم دلیلی نداشت به همه اعلام کنه طلا میخره

سلام عزیزای دلم ،دوستای خوبم ...خانما پسر من شهریور ماه از سایت خانومی یه کرم ترمیمی برای جای جوش سفارش داد به مبلغ یک میلیون که قرار شد دو هفته ای برامون بفرستن ..دو هفته گذشت و خبری از کرم نشد ،پیام که می دادیم میگفتن موجود نیست ،بارمون از دبی نرسیده ...والان دیگه اصلا اون شماره خاموشه...ایا راهی هست که پولمون رو پس بگیریم 

اره منم نظرروهمین ولی دوستم ندارم ولخرجی کنم هنوزبه اون چیزی که اززندگی میخوام نرسیدم واگه طلابخرم و ...

ل خاطر همین میگم خرج بتراش براش کمتر سراغ دیگران بره یا خودت پایه باش براش مسافرت بوسن گردش ی روزه و ...

با هم برید بیرون از مغازه طلافروشی رد شدنی بگو واااای این دستبند و خوشگله بعد دیگه پی شو نگیر ببین برات مبخره 

یا از مانتو فروشی رد شدنی بگو واااای این مانتو چقدر خوش دوخت و ...

با ذوق از وسیله هوایی که میخوای تعریف کن 

یا بگو فلان چیز چ لازم دارم 

یا پیشنهاد بده مثلاً امروز بریم توچال 

امروز بریم دربند 

امروز بریم لواسان 

امروز بریم فشم 

که پایه باشی واسه گردش و ...

سلام‌دوستان عزیزم‌وقتتون‌بخیر🤗جونم براتون‌بگه که دوهفته پیش موعد پرداخت پنجمین قسط وام بلوم بود وقت ...

واااای من ذوق مبارکت باشه انشاالله پشتش واست تند تند بیاد😍😍

سلام عزیزای دلم ،دوستای خوبم ...خانما پسر من شهریور ماه از سایت خانومی یه کرم ترمیمی برای جای جوش سف ...

همین سایت خانومی معروف؟

من چندین بار خرید داشتم آوردن البته بهار

داخل سایتشون چت دارن اونجا با پشتیبان چت کنید

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
همین سایت خانومی معروف؟من چندین بار خرید داشتم آوردن البته بهارداخل سایتشون چت دارن اونجا با پشتیبان ...

البته الان نگاه کردم پشتیبانیشون شماره ثابته،موبایل نیست

فکر کنم از سایت فیک خرید کردید متاسفانه🙁

باید بری فتا شکایت کنی و هزینه داره،اگر پیداشون کنن پولتونو با هزینه شکایت ازش میگیرن.اگرم پیدا نکنن ک هیچی

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810