2777
2789
عزیزم توشرایط سخت زندگی کردن ونباختن ونترسیدن هنرهنه که پول لیادتوحسابت هیچ سختیم براش نکشی تندتند و ...

ببخشید روی پیام شما ریپلای کردم

منم دقیقا اوضاع روحیم بخاطر وسایلام خونه کوچیک حتی قالی های ۱۵ سال پیشم خراب 

همه پبشرفت داشتن جز من

روی صحبتم با اون دوستمونه ک گفتن مبلام خراب و قالیم قدیمی

عزیزم شما تنها نیستی من و خیلی از خانم های دیگه هم همین طوریم

من دیدم واقعا نمیتونم قالی بخرم از بس گرونه و ما هم قرض و وام زیاد داریم 

اتفاقا امروز دست ب حرکت انتحاری زدم و یک میلیون برا حال دل خودم خرج کردم

اگه همسرم بفهمه غر میزنه انا مهم نیست

حال خودم باید خوب کنم

ی رو فرسی فعلا ۳ متری خریدم ۳۵۰با ی حوله تن پوش برا خودم 

باورت میشه حوله تن پوشه من از ۱۵ سال پیش بود  

کلا نخ نما شده بود و همه جاش جرواجر شده بود  

اینترنتی سفارش دادم یکم حالم خوب تر شده ان شالله ب دستم برسه بهترم میشم😁😁

قالی نمیتونیم عوض کنیم روفرشی ک میتونیم بخریم 

من ی روفرشی هایی دیدم بسیار شیک حدود ۲ تومن 

ک برا آینده مد نظرم هست

♦️ #فکت| زنده ماندن از تورم

1️⃣ به جای استفاده از کارت‌های بانکی معمولی، کاریزما کارت بگیرید و وصلش کنید به صندوق طلا یا درآمد ثابت، اینجوری با بالا پایین شدن قیمت دلار و طلا سرمایه‌تون ایمن میمونه.

2️⃣ وقتی پول بادآورده داشتید مثل پاداش یا هدیه، تبدیلش کنید به دارایی با ارزش

3️⃣ مرتبا دارایی خرد برای خودتون و بچه‌هاتون بسازید، ساده‌ترینش خرید منظم ماهانه صندوق طلا

4️⃣ نگهداری سپرده ریالی بیش‌از ۳ ماه ینی خیانت به خودتون، اگر نمیدونی چیکارش کنی، گزینه ۱ رو بخون یا از کراود فاندینگ دونگی سرمایه‌گذاری کن.

5️⃣ به جای جهیزیه فقط لوازم ضروری بخرید

6️⃣ تولد و مهمانی و عروسی رو با نزدیک‌ترین دوستان خودتون برگزار کنید.

7️⃣ وسایلی که در خانه دارید ولی استفاده نمی‌کنید رو بفروشید و تبدیل به دارایی باارزش کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

♦️ #فکت| زنده ماندن از تورم1️⃣ به جای استفاده از کارت‌های بانکی معمولی، کاریزما کارت بگیرید و وصلش ک ...

سلام کاریزما کارت آنلاین سفارش بدیم بعد چه جوری وصل کنیم به صندوق طلا 

بچها ما تصمیم گرفتیم طلاهامو هرچند کمه با ماشینمون بدیم برای یه مدل ماشین دیگه چند مدل بالاتر 

قبلا هم برای خرید پراید طلاهامو فروخته بودم 

الان حساب کردم طلاهامم بود هم قیمت همین ماشین الانمون بود

ماشین هم ب موقعش افزایش قیمت خودشو داره

همسرم قراره شنبه بره پیش دوستش که نمایشگاه دارن 

همونطور ک دوستان گفتن طلا رو میشه گرم گرم گرفت اما ماشین و.... نمیشه

دوباره انشاالله به کمک میلی و ویپاد دوباره طلا میگیرم ما تا قبل عید خیلی چک و قسط داریم برای خرجی که برای خونمون کردیم بعد عید قسطامون تموم میشه هر ماه یه طلای کوچولو هم شده میخرم الانم تو میلی دارم سکه جمع میکنم تو چند روز حدودا ۸۰۰سوت  گرفتم

بنظزتون کارم درسته؟ماشین الانمون مدل پایینه سال ۸۵

دوست اقام گفت ۹۰اینا میتونی برداری

یکی از دوستای خانوادگی مون عروس خانواده ای شده که داستانش رو براتون میگمایشون میگفتن وقتی عروس آین خ ...

اخ چه داستانیی ادم میشنوه قلب ادم هزار تیکه میشه💔

من تاپیک عقبم،داستانی که شما و بقیه دوستان تعریف کردین رو خوندم فقط در عجبممممممم از تموم زن های این داستان ها که چجور پلیدن،چجوری میتونن سرشون رو شبا راحت بزارن رو بالشت بخوابن،ما هزارتومن به کسی بدهکار باشیم والا خواب خوراک نمیمونه برام ،بعد بعضی زنا راحت میان رو ارث میراث یکی دیگه سوار میشن،،از حلقمشون در نمیاد اینجور مال جمع کردن

سلام عزیزم ممنونم برای راهنمایی قشنگتون و دلسوزی شما ، عزیزم حرفاتون کاملأ درست و بجاست و آینده ی نا ...

اتفاقا من عاشق این دیدگاهاتون شدم،سرشار از عشقو علاقه ،

میدونید شما لذت کامل میبرید از زندگی،بقول خودتون دنبال مال دنیا نیستید، و اینم که گفتید به مادرتون گفتید سهم ارثشو نگیره نشون دهنده اینه شما یک انسانید که داییتون رو درک کردید،

تو چند صفحه اخیر صحبت های شما خیلی به دلم نشست😍میشه بیشتر برامون بگی،بلاخره هرکسی یه دیدگاهی داره،من نه به اندازه شما از مال دنیا سیرم نه خیلی چشم دارم که هی مال و اموال اضافه کنم(البته اینکه پولم ندارم بی تاثیر نیست😂😅)

من به یه ماشین بهتر🥰و یک خونه بخرم تو شهری که دوست دارم ازش استفاده کنمو لذت ببرم برام کافیه،

یه سوال دیگه این دیدگاهتون  و این نگرش به زندگیتون رو از چه زمانی به دست اوردید؟

♦️ #فکت| زنده ماندن از تورم1️⃣ به جای استفاده از کارت‌های بانکی معمولی، کاریزما کارت بگیرید و وصلش ک ...

سلام میشه در مورد کاریزما  کارت یه کم بیشتر توضیح بدید 

ممنون میشم 

عزیزم کاملأ حق داری اگه ناراحتی ، اگه غصه میخوری ، اگه استرس داری ، اگه احساس افسردگی میکنی ، اگه نا ...

نمیدونم تو پیام قبلی که براتون گذاشتم ازتون پرسیدم یا نه،ولی جسارتا شما خیلی مذهبی هستید؟

فکرکنم دلیل این ارامشتون و جَوِ خونه اتون برای اینکه شما خیلی به خدا نزدیک هستید،نوش جونت بشه این ارامش و زندگی پر از عشقی که دارید،

و صد حیف و افسوس برای منی که چندسالی از خدا دور شدم💔😓

سلام منم این پیام رودیدم ولی این کانال خبری یه مدت انگارپیام های اینجارومیزاره توکانالش پایین تراین متن تلاش کن طلاش کنی رونوشته بودکه دیگه مطمئن شدم

به به مبارکتون باشه میتونم بپرسم شغل خودتون و همسرتون چی هست؟

ممنون عزیزم.خودم به اون صورت شاغل نیستم گاهی پورسانتی کار میکنم همسرمم شغلش ازاده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
میدونی عزیزمقبل‌تر نوشتم بخونبله اگه خرج ماشین بشه یا تعویض خونه تا چیزای دیگه حرفی نیستاما. بچم با ...

عزیزم پیام هاتو خوندم، اول ازت خواهش میکنم پیش بچه ات هی نگو که خونه ام خرابه کابینت خرابه فرش کهنه اس،با اینکه بچه های الان خیلی باهوشن ممکنه شمام نگید متوجه بشه ولی شما بگید تاثیرش خیلی بیشتر میشه ذهنشو از الان درگیر این چیزا نکنید.

دوم بنظرم اگه امکانش رو دارید حتما یه تراپیست برید.خیلی خیلی بهتون کمک میکنه.شما چون یه مشکلاتی ام با شوهرتون دارید این مورد رو حتما بریدددد

سوم والا با کل خواهر برادرا ارتباطتون رو خیلی کم کنید.

2810