2777
2789
۲۶ سالمه عزیزم فاند گرفتم ولی کمه یعنی فقط شهریه رو برام ویو کردن و خوابگاه رایگان البته خوابگاه پره ...

یاس قشنگ خیلی خیلی خوشحالم که به ارزوت رسیدی

لطفا اگه برات ممکنه یک تاپیک بزن و عکس قشنگ بذار 

من خیلی کبف میکنم جدا 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان روزتون بخیر خوب هستید ایام به کامتون 

عزیزان یه محاسبه میکنید 

یه النگو ۵ گرم و ۲۰۰ صوت که نو و مدل اماراتی هست 

از ۱۲ درصد طلافروش گفت زده 

فی طلا ۴۴۰۰  وزن ۵ گرم و ۲۰۰

شده ۲۵ ملیون و ۱۵۰ چطور زدن عزیزان

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
۲۶ سالمه عزیزم فاند گرفتم ولی کمه یعنی فقط شهریه رو برام ویو کردن و خوابگاه رایگان البته خوابگاه پره ...

سلام یاس عزیز تبریک میگم بهت خیلی خوشحال شدم

تنهایی سخت نیست ؟؟؟همسرت راضی شد که تنها بری؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

سلام خانوم ها تو رو خدا هر کی میتونه راهنماییم کنه یه عمل دارم یهویی تا یک ماه دیگه و یه چک ۹۰ میلیونی دارم یه کم پول کم دارم   وام فوری زیر یک ماه لازمم اگر میشه راهنماییم کنید 🙏🙏🌼

خدا خیرتون بده .

سلام گروه تو تلگرام اینا ندارین خیلی تجربه هاتون که در اختیار همدیگه میذارین خوبه همش دلم میخواد پس انداز کنم ولی پولم الکی خرج میشه البته خودم خانه دارم درامدی ندارم ولی شوهرم پول میریزه ب کارتم 

اصلا نمیدونم چطور هست

خودت یا همسرت هر کدوم که بخواد وام رو برداره 

شاغل باید باشه  فیش حقوقی باید داشته باشه 

و اینکه حساب رسالت باز کنه  اعتبار سنجی میشه  بعد یه سری مراکز که امتیاز میفروشن از کسی امتیاز ش رو میخری  از خود  پول وام  هزینه اش رو پرداخت میکنی به طرف 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانما طلا شد ۴۴۰۰ رفتم تو اپلیکیشن میلی ۵۰۰تومن طلا بخرم دیدم رفته بالاتر از دیشب هی میگفتم صب کن ی ...

دقیقاً منم دیشب دیدم گفتم ی کوچولو میاد پایین منم ی خرید کوچولو میزنم البته ی روز در میان یا هروز دارم خرید میزنم در سوت های خیلی پایین ولی خوب بازم‌گرون شد🙄

2810