2777
2789
سلام خانمهای که طلای قسطی برمیدارین شرایطتتون چطوریه باطلافروش؟باقیمانده روبه قیمت روزحساب میکنه طلا ...

منم همینجوری گرفتم اما اجرتش ٣٢ بود 

یک سوم رو میدی باقی مونده طلا رو تقسیم کرد به تعداد ماه‌هایی که میخوای پس بدی هر ماه این مبلغ رو به گرم پرداخت می‌کنی

بجای طلا هم دلار گذاشتم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانمهای که طلای قسطی برمیدارین شرایطتتون چطوریه باطلافروش؟باقیمانده روبه قیمت روزحساب میکنه طلا ...

ما  از یه طلافروشی خرید میکردیم قسطی نبود ولی گاهی پولم کم بود چون آشنا شده بود با ما و دیگه می‌شناخت می‌گفت بردار بقیشو بعداً بیار به قیمت روز حساب میکنم و هیچ وقت هم به قیمت روز حساب نمیکرد همون اصل پول رو می‌گرفت ما هم به نشونه احترام خیلی زود پرداخت میکردیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم قسطی برمیدارم هم وزن طلا که بمونه باید طلا ضمانت بزارم هم اینکه  معمولا کم اجرتا برمیدارم که نهایت سود اجرت مالیات ۱۳ درصد میشع با هم 

و اینکه بله به نرخ روز حساب میکنن

سلام عزیزم ۱۰ و ۱۲ میلیون برای اجاره خیلی خیلی زیادهههاونم لباس اجاره معلوم نیست کس پوشیده عرق کرده ...

نه  عزیزم ☺️برای اون کاری که دوست من خرید زیاد نبود ،

لباس تن پوش اول بود بخاطر بحث بهداشت  و هم مزون دوز بود 

من خودم قبلا مزون داشتم و اطلاعات دارم تو این زمینه 

اون پارچه رو با اون دوخت قوی هم بخای بدوزی همین حدود در میاد 🥰🌺

ممنون عزیرم حواب دادینمنظورتون اگر همون بیمارستان ازاد برم عمل کنندبعدا فاکتورهارو ببرم بیمه بعد از ...

عزیزم توی گوگل اسم بیمه تکمیلی رو سرچ کن که با کدوم بیمارستانا قرارداد داره

بعد با بیمارستان تماس بگیر بگو وصل کنه حسابداری،از اونجا بپرس که فلان عمل رو دارم با فلان بیمه هزینش چقدر میشه و اینکه هزینه رو انلاین کم میکنین یا باید خودم پرداخت کنم و بعد با فاکتور از بیمه بگیرم؟

البته ۸۰ درصده بیمارستانا انلاین کم میکنن

بیمارستان معیری

هاجر

میلاد

شریعتی

ضیائیان اینارو بپرس

من پیشنهادم ضیائیان هست

سلام عزیزای دل معصومه ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه به رسم یادبود یه حمد و سوره ای نثار کنیم برای ع ...

خدا به همراهتون دختر خردمند   توصیه ها وداستانهات حکم آژیر خطر داره   ممنون فدات شم

رکین جان میشه الان هم دنبال خونه بگردید زمستون خونه های بهتر و قیمت مناسبتری پیدا میشن مهم نیست که ا ...

سلام مینو جان ممنونم از همفکریت عزیزم 

باورت میشه تو همون تایم تیرماه من بالای ۳۰ تا خونه دیدم 

با قیمتهای متناسب برای خودمون 

اما یک مشکلی داریم که باعث شد همه خونه ها رد بشن.....حالا من یه کوچولو میگم که اگر دوستانی خوندن تعجب نکنند بگن بابا مگه میشه خونه پیدا نشه 

من مادرم پارکینسون دارن مشکل حرکت دارن.... و در سرویس گاهی هم در شستشو به کمک احتیاج دارن باید داخل سرویس هم میله بزنیم برای راه رفتن و بلند شدن و ..... 

خلاصه بگم که موقعیت قرارگیری سرویس فرنگی و شیرآب و روشویی برای ما از اندازه ی پذیرایی و تعداد اتاق خواب و حتی داشتن یا نداشتن پارکینگ هم مهم تره 

من هر خونه ای رفتم اول رفتم سرویسش رو دیدم و واقعا هیچکدوم اون شرایط رو نداشت 

برای همین به احتمال قوی تا جایی که زورم برسه باید همین خونه رو نگه دارم که هم خودم هم مادرم راحت باشیم در این زمینه 

اینجوریه که من خونه پیدا نکردم

وگرنه همین نزدیک خودمون واحدای ۸۰ متری خوب دیدم ۳۰۰ تومن با ده تومن اجاره.... حالا دورتر که اجاره ها کمتر هم بود.... اما صددرصد اون خونه ها با شرایط من سازگار نبود

دوست من تازگی عروسی اقوام درجه یک داشتن برای دخترش لباس خرید ۲۰ تومن برا خودش از همونجا لباس تن پوش ...

عزیزم اگر بتونین بدوزین خیلی بهتر از اجاره درمیاد ..... اجاره ده میلیون پول یک لباسه واقعا..... همین چند روز پیش خواهرم پارچه گرفت ۱۰ میلیون و ۲ میلیون هم دوخت....خیلی هم شیک و عالی و تمیز

خود من هم ۸ تومن پارچه و ۲ تومن دوخت 

تازه میشه نگه داشت در چند تا عروسی استفاده کرد، به دوستی قرض داد و  در نهایت به خیریه داد 

اجاره ۱۲ میلیون فکر کنم خیلی غیرمنصفانه ست.....تجدید نظر کنین حتما اگر قصد اجاره دارین

سلام دوستان هر کی میدونه وام ۱۰ملیون ب ل و چطورفعال میشه بهم بگه ممنونم

عزیزم سه ماه ۱۰ تومن باید بذاری توی حساب بعد از سه ماه وام ۱۰ تومنی رو میتونید بگیرید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810