2777
2789
عالیسرخکن خودش پس‌انداز هست از بس که تو مصرف وقت و روغن صرفه‌جویی می‌کنیاسنپ‌پی قسطی هم داره

من سرخ کن فیلیپس از اسنپ پی قسطی خریدم 

واقعا این سرخ کن بدون روغن از هر لحاظ عالیه

مهم ترینش این که چه قدر برای سلامتی مون خوبه 

با یه اسپری کم روغن همه چی رو عالی تحویل میده

من برای مصرف روغن هم فقط روغن کنجد و روغن زیتون خوب می خرم قیمتش خیلی ببشتر از روغن معمولیه ولی عوضش سالم تر هست

خب هرکدوم یه جور دید منفی دارن اگر اقای پدر از نظر ظاهری تابلو نیست موجه هست و هرکسی متوجه نمیشه بهت ...

ترک معتاد زیاد هم آسون نیست زندگی با اونچه که تو فیلما می‌بینیم فرق داره 

خیلی جنم و غیرت میخواد که یه معتاد ترک کنه ولی غیر ممکن هم نیست ها

بستگی به طرف داره 

پدر منم از اونا بود که هزار بار ترک کرد ولی دوباره رفت 

زندگی بدی داشتیم 

الان هم با نزدیک 70 سال سن هروئین مصرف میکنه هر چند با هم رفت و آمد زیادی نداریم فقط تو مراسم شاید ببینمش ولی به خاطرش از شوهرم و خانواده شوهرم خجالت میکشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممم گزارش تابستون من:✅٢٠٠ میلیون بدهکاری داشتم که دادم بزرگترین دغدغه‌ی فکریم برطرف شد، وقتی بده ...

به به خیلی عالی منم بخاطر بارداری های پشت سرهم خیلی ازدندونام خراب شدن نیاز به عصب کشی دارن باید اونارو درست کنم

دوست عزیز ، اگه سوالی پرسیده شده برای آینده بچه هامون بوده،سرمایه گذاری روی بچه ام یک نوع پس انداز ح ...

عزیزم اولا من روی پیام شما ریپلی نکردم و منظورم با همه ی پیام ها بود.

دوما شما هم اگر از قدیمی های تاپیک باشی میدونی این مسائل متفرقه وقتی حرفش باز بشه چقدر کش دار میشه.

اصلا تاپیک آشپزی و بورس رو رویا جان برای همین مسئله زدند.

شما میتونی برای سوالت تاپیک بزنی یا تو دورهمی بپرسی.

هر کسی یک چیزی از نظرش پس انداز و سرمایه هست.

پس یکی برای پوستش بپرسه یکی برای روابطش و همینطور الی آخر.

اره عزیزم اتفاقا اسنپ پی رو هم گشتم قبلا دوسه تا کالا سفارش دادم ،راضی بودمولی سرخ کن چون وسیله برقی ...

من فیلیپس دارن خیلی راضیم

تقریبا همه چی رو با همین درست میکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من سرخ کن فیلیپس از اسنپ پی قسطی خریدم واقعا این سرخ کن بدون روغن از هر لحاظ عالیهمهم ترینش این که چ ...

من روغن نمی‌زنم اصلا مرغ رو توش درست میکنم میندازم تو خورش خیلی چیز خوبیه قشنگ عصای دست منه

به به خیلی عالی منم بخاطر بارداری های پشت سرهم خیلی ازدندونام خراب شدن نیاز به عصب کشی دارن باید اون ...

دندون از هرچیزی مهم‌تره من هر ۶ ماه یکبار میرم چکاپ اینجوری خیلی زود متوجه مشکل میشم

قبلا اینکار رو نکردم به دندونم به عصب کشی رسید خیلی اذیت شدم

سلام علیکم ایام به کامتون جیباتون پر پول باشه انشالله 

خیلی وقته گزارش ندادم 

شهریور برای من روزای خوبی نداشت متاسفانه 

همچنان  حقوقم و نگرفتم ک تا الان یه ضرر چند میلیونی بخاطر تبدیل نکردنش متحمل شدم

دکتری ک برای بارداری رفتم شدیدا بی شخصیت و غیر حرفه ای و پول پرست  بود و با حرفاش باعث شد دوبار پانیک بشم تا شب  و کارم به بیمارستان برسه دنبال یه دکتر دیگه ام 

شهریور بخاطر‌مخارج بالا مبلغ زیادی از خرج خونه پس انداز نشد  و به خاطر اینکه قرض دادم به کسی نتونستم تو پایین بودن قیمت طلا تبدیل کنم

وسایل فریزر هنوز‌تکمیل نکردم ولی این هفته حتما تکمیل میشه‌

لباس و‌کفش‌و شال و جوراب تهیه کردم چون پاییز زمستان  مهمان ناخونده زیاد میاد برای خانواده  همسرم 

خونه زندگیمو گرد گیری پاییزی‌کردم و حسابی تمیز‌شد لباسایی‌ک لکه داشتن و‌ با شستشویی عادی نمیرفتن‌و یک روز‌وقت گذاشتم تمیز کردم حسابی تعمیریا تعمیر‌شد 

دور انداختنیا دور انداخته شد و‌بخشیدنیا داخل‌یه کیسه گذاشتم 

منم در تلاشم یه سرخ کن بدون روغن( هواپز) بخرم ولی فعلا به دلیل وام سنگینی ک همسرم برای شغلش گرفته باید یکم‌رعایت کنیم 

لازمه ماشین و ارتقا بدیم  

برای اتاق خواب پرده بخرم و یا همینو تغییرش بدم 

یه خاطره ریزی هم بگم از ارزش قایل شدن برای خودمون 

شهریور یه مسافرت  یکی دو روزه رفتیم با برادر شوهرم و خانوادش

موقه خرید همسرم و برادرشون از لوکس ترین بوتیک دیدار  کردن😐😐😐 ک من به همسرم گفتم خیلی گرونه جو گیر نشو خواهشا 

خالا با همه قوا به یه خرید تی شرت تو تخفیف ختم به خیر شد 

وقتی از بوتیک اومدیم بیرون جاریم شرو کرد به گشتن ک برادر همسرم گفت ببرمت یه حا خرید‌کنی کیف کنی 

یه بازارچه حالت دست فروشی بود و ارزون 

ایشونم در حال خرید بود همسرم به من گفتن نکاه کن چیزی خواستی بخر 

زل زدم بهش و گفتم عزیزم چرا تو بوتیک پیشنهاد خرید ندادی اینجا چرا باید خرید کنم 

همین برادر و زن برادرت فردا نمیگن یکیمون از بوتیک خرید یکیمون از بازارچه ولی خرید منو با قیمت جار میزنن 

من خرید نکردم ولی قهر و این حرفا رو هم نداشتم شام خوردیم و برگشتیم شب دیدم پیام داده ک صب زود بیدار شو بریم جایی ما سوغاتی بخریم برای باباتینا زودتر برگردیم داداش نمیخاد سوغاتی بخره برای خانواده زنش ( انقد میشه حرف زد بابت کارای داداشش ک تاپیک پاسخگو نیست)

صبح فرداش رفتیم صاف منو برد  تو پاساژ گفتم عزیزم سوغاتی من خوراکی میخرم نه لباس گفت نه برای خودت اومدیم  راست گفتی دیشب درستش این بود  اول باید  برای شما چیزی میخریدیم  بهترین مغازه هارو  منو گردوند و منم واقعا خریدی نداشتم تهران قیمتاش بهتر بود ولی یه کتونی دیدم ک خوب بود راحت بود و قیمتشم معقول بود ینی تو تهرانم میگشتم همین قیمت میخریدم  ک قبل اینکه من بگم همسرم دید و خوشش اومد و پیشنهاد داد  خریدیم کذاشتیم ته کیسه خرید و اوردیم 

یکبار  تشکر کردم نه بیشتر 

این حرکت شاید عجیب بیاد ولی قبلا گفتم ما اوایل ازدولج با کلی قسط  و دست تنها زندگیمونو اداره کردیم و وقتی. به یک رفاه کم رسیدیم همسرم صرفا بخاطر اینکه شاغله و‌بیرون ریاد میره بیشتر برای خودش خرید میکرد و‌در اولویت نبودم ولی دو سالی هست  تغییر کرده و اهمیت میده ولی گاهی حافظشو از ذست کیده و لازمه یاد اوری بشه 😂😂

دندون از هرچیزی مهم‌تره من هر ۶ ماه یکبار میرم چکاپ اینجوری خیلی زود متوجه مشکل میشمقبلا اینکار رو ن ...

متاسفانه همسرمن آدمیه پول به هزینه ی پزشکی پول نمیده میگه برو بکش داستان داریم بخدا تا حالا سرهمین قضیه مجبور شدم 3تادندون بکشم با 23سال سن الآنم می‌خوام برم درست کنم کلا سرسنگینی شده جاشو جدا کرده حرف نمیزنه دیگه نمی‌دونم چیکارکنم

سلام دوستان گلممن اومدم با یک خبر عالیبه لطف و یاری خدا و تلاش های خودم و خانواده ام، توی ازمون است ...

به به واقعا تبريك ميگم نتيجه ي زحمتهاتو ديدي عزيزم 

خيلي زحمت كشيدي آخ اولين حقوق چه ميچسبه ارمغان جان حالتو خريدارم .....يه جايزه خوب براي خودت بخر به ما هم نشون بده ذوق كنيم ......هميشه خوش خبر باشي

هميشه بدرخشي 

خانم معلم مهربون👩‍🏫

پايه ششم عاليه 👌منم تجربه اش رو داشتم بچه ها عالي هستن بزرگ هستن بكن نكن نداري 😀

ان شاءالله تك تك بچه هاي تاپيك بيان خبر خوش بدن از قبوليشون از خونه خريدن از ماشين خريدن از طلا خريدن از پيشرفتهاي بزرگ زندگيشون بيان بگم ما هم ذوق كنيم خوشحال بشيم ....

الهي شكر .....🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
ممنون از جوابت دوست عزیز. شما خودتون پول داشته باشید سکه میخرید یا طلا مثل انگشتر و النگو و منظورم ب ...

خوب من طلای مصرفی و زینتی کامل داشته باشم.بعدش سکه میگیرم.یادم نیست اینجا یا تو گروه گفتم که چندین مرحله طلا جمع کردم به صورت پارسیان بعدش تبدیل به طلا کردم وبعدش فروختم حالا طی چند سال ولی وقتی حساب کردم چندین گرم ضرر کردم🥴

پس تصمیم گرفتم هرچی گرفتم نگه دارم دیگه تبدیل نکنم. چون صد در صد ضرره.

یبار تقریبا ده گرم پارسیان و طلا بردم با دوسه تومن پول طلا زیر دو تومن بود.

۸گرم طلا خریدم اومدم.چقدر هم خوشحال بودم.

آبشده هم خوبه اما واقعا چون بلد نیستم و ریسکش زیاده میترسم.

ولی سکه و ربع مخصوصا بهتره.

تو یوتیوب هم من چندتا کلیپ آموزشی دیدم میگفتن سکه بهتره.

البته شمش کامل از همه بهتره که پول ما نمی‌رسه بهش😅

دندون از هرچیزی مهم‌تره من هر ۶ ماه یکبار میرم چکاپ اینجوری خیلی زود متوجه مشکل میشمقبلا اینکار رو ن ...

منم تقریبا سالی یکبار عازم دندونپزشکیم 😒امابهتراز دردکشیدنه چاره چیه پیشگیری بهتره هم ازنظرجسمی هم هزینه ها

الهی ربی ومن لی غیرک💖

دخترا یه نظرم به من بدین

همسرم ادم ولخرجی نیست 

از محل کار۱۵تومن پاداش دادن مبلغو داده دست من میگه نگه دار، میگم فکرکن اصلاندادن برم بدم طلا نمیزاره

راضی نیست باهیچ مدلی هم راه نمیاد☹️

مقاومتش برام عجیبه

بگم میخوام لباس بخرم میگه برو بخر اماطلا .....

واقعا رد دادم ازدست اینکارهاش

منم اصلا آدمی نیستم بدون رضایتش هزارتومن جابه جاکنم

پیشنهادتون چیه دوستان😔

الهی ربی ومن لی غیرک💖
متاسفانه همسرمن آدمیه پول به هزینه ی پزشکی پول نمیده میگه برو بکش داستان داریم بخدا تا حالا سرهمین ق ...

وا عجب آدمیه   برا خودش هم اینجوری  میره دندون میکشه؟!

عزیزم اگه دفترچه تامین اجتماعی داری کارهای دندان رایگان

البته مثل پر کردنو جرم گیری

و اگه مرکز استان هستی دانشکده های دندان پزشکی هست

دانشجوهای سال آخر انجام میدن با قسمت خیلی کم

من چند ساله پیش ی روکش انجام دادم خیلی خوب بود 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810