2777
2789
تو اون حین خواهر شوهرم زنگ زدکه معصومه حقوق هامون رو نریختن ...تورو خدا دارییه ملیون بده به من ...بچ ...

معصومه جون خواهرشوهرت پولتو پس می ده؟ چون از افراد نزدیک بوده ازم قرض گرفتن بعد پشت گوش انداختن.

آدم نمی دونه چکارکنە

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جون خواهرشوهرت پولتو پس می ده؟ چون از افراد نزدیک بوده ازم قرض گرفتن بعد پشت گوش انداختن. آدم ...

عزیزم به نظر من اول باهاشون طی کن مثلا ۱ آبان قسط داری و این پول برای قسطتون هست و اگه پرداخت نشه به ضامن ها زنگ میزنن و آبروتون میره. یعنی یکم پیاز داغ رو زیاد کن

بعد اگه دیدی به روی خودشون نیاوردن ۲۹ مهر براشون شماره کارت بفرست.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دعوا ندارم شما کامنتهای من رو اول بخونین بعد نظر بدین. اشتباهاتمون رو نباید اینجوری تعمیم بدیم به بق ...

ببخشید که نظر دادم من از شما معذرت می‌خوام 

میترسم جواب بدم تاپیک به بیراهه بره دوستان عزیزم دلخور بشن 

پس شما راحت باشین 😊مستند علمی جواب همون آزمایش بود که گفتم عجبا واقعا عجبا 

کجای حرف من اطلاعات نادرست یا عجیب بود من فقط گفتم دوستان حواسشون به این نکته باشه که قطعا هست جهت یادآوری بود حالا دلیل اینهمه توپ وتشر رو متوجه نمیشم 

البته حوصله ای هم برای این مدل بحثا ندارم شما به نظراتت بپرداز

منم صد ام رو گذاشتم تو زندگی و خیر ندیدم الان دیسک ات بهترین بهانه اس ک کارت رو کم کنیالبته ب نظر من ...

اتفاقا پیش برقعه ای هم رفتم اون هم گفت فعلا با فیزیوتراپی بگذرون سالی دو‌ سه بار برو زود بخوای جراحی کنی 

البته سه سال پیش بود رفتم پیشش الان شرایط دیسکم بدتر شده 

خودش که بداخلاق یه طرف منشی خیلی رو مخی هم داره 

اره سامیه جاناین مشکل ما زنای شاغله من شبیه شما هستم و اخیرا خیلی درگیر پول دراوردن شدم و کمردرد و گ ...

دقیقا الان مشکل من همینه 

اول باید روی خودم کار کنم که بتونم کار رو کم کنم 

واقعا این برای من یه چالش بزرگ 

چند روز قبل داشتم فکر می کردم اگه بخوام کارم رو کم کنم بهتر دیگه تو تاپیک نیام چون اینجا که میام ناخودآگاه از نظر روانی هی به فکر پس انداز و خرید طلا و ارتقا خونه و ماشین میافتم بعد میگم باید درآمدم آنقدر بشه پس بیشتر کار کنم 

اتفاقا پیش برقعه ای هم رفتم اون هم گفت فعلا با فیزیوتراپی بگذرون سالی دو‌ سه بار برو زود بخوای جراحی ...

خوب حالا ک برقعی گفته عمل نکن پیشنهادم ابوالحسن (فرید) صادقی متخصص کایروپراتیک هست کلا با یه روش جدید درمان میکنه خیلیا پیشش نتیجه دیدن واقعا فیزیوتراپی در مقابل کایروپراتیک سوسکه مطب اش هم هفت حوضه میتونی بری نظرات رو بخونی

اتفاقا پیش برقعه ای هم رفتم اون هم گفت فعلا با فیزیوتراپی بگذرون سالی دو‌ سه بار برو زود بخوای جراحی ...

سامیه جون درک میکنم خیلی سخته همسر همراه نباشه

همسر منم همین بود ،اهل ریسک نبود همش قانع بود میگفت همینی که داریم بسه

ولی من الان اونقدری قسط برداشتم که مجبوره قسط بده

نه اینکه نخواد، بلد نبود،ترسو بود 

به مرور که دید پیشرفت ما نسبت به همکاراش بیشتره ایشونم همراه شد

اگر میتونی کم کم حقوقت رو دیگه تو خونه خرج نکن

باهاش صحبت کن ،بگو من و تو با هم ما میشیم 

من جدا، شما جدا پس انداز کنی که نمیشه

زندگی مشترکه 

شوهر من که یه روزی از وام و قسط می‌ترسید الان یه ماشین سه و نیم میلیاردی دیده میگه ببین میتونی برنامه ریزی کنی بخریمش

خنده ام گرفت

سر خرید ماشین قبلی چقدر حرص خوردم چقدر اعصابم به هم ریخت ،آخرش چند میلیون گرونتر خریدیم 

ایشون اصلا عین خیالش نبود میگفت همینی که داریم بسه

الان که سوار ماشین بهتر میشه انگیزه پیدا کرده که همینم ارتقا بدیم

مادرشوهرت چون شرایط شما رو داشته حتما شما رو درک میکنه به ایشون بگو با همسرت صحبت کنه ،شاید حرف مادرش تاثیری داشت

امیدوارم به زودی خبرای خوبی برامون داشته باشی 😘😘😘😘

بنظرت اگه خودت رو کنار بکشی بهتر نمیشه؟چون مثل پدرش خیالش راحتهپدرش هم همین بود خیالش راحت بود خانوم ...

امکان نداره خرج خودم رو بده 

آخه اصلا نمیتونم بگم پول ندارم چون مطمئنه پول هست حقوق مدرسه رو که معلومه دارم شاگردی که میاد خونه کاملا مشخصه چقدر به حساب میزنه تازه این وسط ها پول نقد هم میدن همه اینا جلوش هست 

تلفنم زنگ میزنه شاگرد قیمت میگیره پشت تلفن میگم متوجه میشه حق التدریس چقدر 

بعد هم بارها شده برای خرید چیزی واقعا پول نداشتم پول نمیداد مثلا ماشین رو عوض کردیم من رفتم زیر بار قرض شروع کردم پس دادن قرض های این و اون 

به چشم میدید چه جوری دارم کار می کنم چه جوری دارم قرض ها رو صاف می کنم ولی مثلا بهش می گفتم فلان چیز رو میخوام می گفت میخوای چیکار می گفتم لباس میخوام می گفت اون همه لباس داری هر چی شما فکر کنی رو می گفت داری 

فقط یادمه عید دو تومن داد برای هزینه آرایشگاه دو تومن هم بهم عیدی داد 😂😂

دیگه کار من از قلق گذشته بخدا اصلا بعضی ها اصلا انعطاف پذیر نیستن من اتفاقا اعتقاد دارم آدم ها رو نمیشه زیاد تغییر داد اون که تغییر می کنه پتانسیلش رو داشته کلا حرف گوش کن بوده 

میبینی طرف وقتی مجرد بوده به حرف پدر مادرش گوش میداده بعد هم که ازدواج کرده بعد یه مدت به حرف خانمش گوش می کنه خانمه فکر می کنه خوب من یه کاری کردم که الان به حرفم هست نه اون از اول ذاتا اینجوری بوده فقط شما بعد یه مدت تونستی نقش والدهای قبلی رو بگیرید 

مادرشوهر من لیسانس مشاوره داره سی سال کار کرده مشاور بوده 

هیچ وقت نتونسته شوهرش رو تغییر بده همیشه خودش میگه از هر راه و روشی رفتم اصلا عوض نشد 

من هم طبیعتا تمام این سال ها تلاشم رو کردم قهر کردم محبت کردم صرفه جویی کردم پولم رو آوردم تو زندگی پولم رو نیاوردم تو زندگی 

سر بارداری استراحت مطلق شدم کار نکردم همه این راه ها رو رفتم تغییر  نکرد 

منم یه گزارشی بدم❤️❤️❤️❤️

همکار همسرم باغ دارن 

برامون گوجه و بادمجون آورده بودن گوجه ها زیاد بودن و اگر تو یخچال برای استفاده روزمره میموندن قطعا خراب میشدن و نعمت خدا حیف میشد

منم امروز رو اختصاص دادم به اینا

تمام بادمجون ها رو( به جز سه تاش گفتم بعدا برای قیمه لازم میشه )کبابی کردم

که برای بورانی و میزارقاسمی و کشک بادمجون استفاده میکنم

گوجه ها رو پختم پوره کردم برای هر وعده املت بسته بندی کردم

پسرم خیلی املت دوست داره، پس زیاد تو فریزر نمیمونه

کلا هر چی تو فریزر میزارم سعی میکنم زود استفاده کنم

چند کیلو پیاز سرخ کردم 

چون توی طول هفته مدام با درس بچه ها مشغولم موقع پخت غذا این پیاز سرخ کرده ها خیلی کمک کننده است

سرعت کارم بالا میره

یخچال رو بررسی کردم

مقداری میوه کمی شل شده بودن اونا رو هم به لواشک تبدیل کردم

امکان نداره خرج خودم رو بده آخه اصلا نمیتونم بگم پول ندارم چون مطمئنه پول هست حقوق مدرسه رو که معلوم ...

واقعا ناراحت میشم اینارو میشنویم چون خودم یه گنده شو دارم باز شوهر شما خوبه پول داره.

امسال سایپا برامون ماشین دراومد من اولش گفتم گرون و بدون برنامه در توان ما نیست بگیریم گفتش خدابزرگه دیگه ۷۵ملیون قرض گرفت با فروش طلاها اون قسط اول رو داد.حالا خودمون یه پراید داریم نهایت ۱۵۰بخرن میگم بیا اینو نگه داریم ۲۰۰ملیون وام بگیریم از ویپاد اون قسط دوم بدیم بعدش ۳۰تومن هم از قرض مون بدیم میگه من نمیتونم قسط بدم دوتا ماشین نمیتونم بیمه بدم.در حالیکه ما چندین سال دوتا ماشین داشتیم .حالا میگم این قسط وام تموم شد ماشین صفر رو میفروشیم با یه وام جدید خونه یا زمین میخریم.

تو کتش نمیره همه ش میگه من نمیتونم قسط بدم.

دیگه منم بیخیال شدم گفتم به درک پول جمع میکنم طلا میخرم مخفی حالا چند سال طول می‌کشه عیبی ندارد خونه برا خودم میخرم

عزیزم پست های قبلتون رو خوندم نگاه کردن تو آینه مخصوصا شب خوب نیست مخصوصا صحبت کردنند یکی از ...

اره من خیلی با خودم صحبت می کنم.اروم میشم اینطوری.قبول نشدنم خیلی ضربه بدی بهم زد چون نزدیک به 7ماه از همه چیم گذشتم و فقط خوندم.حتما سوره بقره رو امتحان می کنم ممنون دوستم از راهکارت

واقعا ناراحت میشم اینارو میشنویم چون خودم یه گنده شو دارم باز شوهر شما خوبه پول داره.امسال سایپا برا ...

اینا همه در حالی که پدر شوهرم خیلی آدم زرنگی تو این مسائل و همیشه یه پولی در حد ۲۰یا ۳۰تومن نقدی داره.همیشه خوب میخورن و خوب میپوشند.

برادر شوهرم هم خداییش از شوهرم کوچیک تره ولی پیشرفت مالی خوبی داشته یه ماشین صفر داره دوتا خونه داده مستاجر و خدایی اونام از لحاظ خوراک و پوشاک خوبه ن چیزی که ما می‌بینیم خسیس نیستن.

حالا ما😑🤕

البته من چند وقته که شروع کردم بیشتر به تغذیه خودمون و بچه ها رسیدن  برام مهم نیست که از کجا میاد بالاخره مجبوره پول بیاره دیگه وظیفه شه.حالا من خودمم کار میکنم ۴تومن قسط میدم😑

2810