2777
2789

سلام خانومای عزیز....دلم حسابی تنگ شده بودوکلی ازتاپیک عقب مونده بودم وتازه تموم کردم.‌🙂...خب معصومه جون گزارش خواستن

خداروشکرنیمه اول سال به بهترین نحوگذشت جداازبحث پس اندازمن کارزیبایی انجام دادم که روحیه مو۱۰۰۰برابربهترکردوهمینطوراعتمادبه نفسمواینجابه جای پس اندازپول من برای روحیه خودم وخانوادم خرج کردم که عالییییی بودوباهربارتوایینه دیدن خودم کیف میکنم😍😍😍😍 وحس میکنم ارزشم برای همسرم بیشترم شده🤩🤩🤩 خداروشکروخب رابطه موباخانواده خیلی بهترکردم وکمترغرمیزنم..واماازنظراقتصادی هم طلامخفی برای اولین بارخریدداشتم.🌺...النگودخترم تعویض شد.🌺..پس اندازنقدی برای ودیعه منزل تقریبااماده است اخه قراردادمونم دوماهه دیگه است انشالله بازتااون موقع بیشترم میشه🌺..دورریزموادغذایی روبه حداقل رسوندم😍 و به دخترم مکمل تقویتی شومنظم میدم😍 به لباس پوشیدن وخریدنمون بیشتراهمیت میدم😍...من تاقبل این تاپیک پس اندازوفقط به صورت نقدی میدیم حتی فکرمیکردم برای پس اندازبایدازلباس واثاث وقروفرگذشت😐😐😐 اماازبعداین تاپیک برای همشون الویت دارموازتون ممنون دوستای خوبم مخصوصامعصومه ی عزیزم😇😇😇.خداروشکرراضی بودم وبه امیدخداپیش به سوی نیمه دوم سال😎😎😎

سلام عزیزم. بنظرم اگر در توان همسرتون می‌بینید که قسط هارو بده حتما وام بردارید و طلاهارو نگه دارید ...

اخلاق همسرم خیلی بده هرکاری هم بکنن باز پشت خانوادش هست .دوراهی بدی قرار گرفتم توکل برخدا

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب کلا تهران از نظر درامدو شغل خیلی بهتره اما گول اینکه بیمه داره رو نخورینشما بیکارم که باشی میتونی ...

شیداخانم شرمنده مزاحم میشم .داستان زندگی شما رو خوندم تاحدودی شبیه زندگی همسرم با خانوادش بود ازتون راهنمایی خواستم ولی ندیدین پیاممو 😭واقعا چکنم موندم مغزم هنگ کرده شما جای من بودین چیکار میکردین.

خوبه دوسال دیگه هم طلا جمع کنم بعد به فکر آپارتمان باشم یا نه خیلی از تورم عقب موندیم

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
چه بد یعنی من اگه با ۲۰ سال سابقه چون سنم زیر ۵۰ حقوق بازنشستگی نمیگیرم،یعنی باید ۵۰ ساله بشم بعد شر ...

عزیزم اگه شما بیست سال سابقه پرداخت بیمه داشته باشید و سنتون ۴۲ سال باشه میتونید بازنشسته بشید با ۳۰سال سابقه 

یعنی یکماه رو کامل بهتون میدن .

بیمه اجباری یعنی تو شرکت یا اداره باشید که از طریق اونا پرداخت بشه 

این قانون اما شامل بیمه زنان خانه‌دار نمیشه 

خب کلا تهران از نظر درامدو شغل خیلی بهتره اما گول اینکه بیمه داره رو نخورینشما بیکارم که باشی میتونی ...

عزیزم بیمه مشاغل آزاد ماهی حدودا ۲/۵هست و بیمه زنان خانه دار حدود ۱/۲۰۰ که هر سال این مبالغ بالاتر می‌ره 

اپلیکیشن تامین من رو نصب کن و از اونجا به راحتی پرداخت کن و سابقه رو ببین و...

عزیزم این اپلیکشن رو دارم ولی فقط سابقه رو می تونم ببینم بلد نیستم چجوری فیش پرداخت رو ازش بگیرم 

دخترا امروز رفتم ۲۰میلیون وام کارگشایی گرفتم طلاهای عزیزمو گذاشتم و تنها برگشتم فوری رفتم این پلاک ب ...

سلام گلم 

چقد طلا بزارم وام میدن من هدفم وام نیست بیشتر برا نگهداری از طلاها 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
عزیزم بیمه مشاغل آزاد ماهی حدودا ۲/۵هست و بیمه زنان خانه دار حدود ۱/۲۰۰ که هر سال این مبالغ بالاتر م ...

بیمه ی اختیاری ۲۵۰۰ هست عزیزم که منم دارم پرداخت میکنم

بیمه مشاغل ازاد ۱۸ درصدس که بالاترین درصده مبلغش همون حدوداس که گفتم 🌼

سلام معصومه خانم عزیز و دوستانی که انگیزه میدین درمورد هدف های ۶ماهه دومتون بنویسین تا یه چالشی باشه ...

من که قراره فعلا طلا جمع کنم تا جایی که میتونم واسه سال اینده که هدفم خرید اپارتمانه

شهریور یکم بدهکار بودم 

قبلا گفته بودم ۴۵ تومن داشتم واسه همسرم سیمکارت خریدم،گوشیشم سوخت

یدونه گوشی هم از مغازه ی دوستش خرید حدود ۱۵تومن که پریروز پولشو دادیم

دوماه حق بیمه مون عقب بود حدود ۵تومن اونو دادم

۵تومنم به مامانم بدهکار بودم دادم

حالا میخوام از اول مهرخرید طلارو شروع کنم 

طبق حساب کتاب خودم ایشالا تو ۶ماه دوم بتونم ۷۰ گرم طلا بخرم

چون شب عید و خریدو .. هم هزینه بر هست و الا میشد ۸۰ گرمم خرید

بله پسر ۶ ساله دارمنوش جونتونبستگی به مقدار رفت و امد و مقدار خوردو خوراکتون دارهمن همسرم زیاد برنج ...

سلام دوستان ، ارشیدا جان ببخشید روی پست شما ریپلای میکنم .

دوستان عزیزم به نظرم اصلا سبک زندگی و میزان خرج خونه خودتون رو با هم مقایسه نکنید .

ما فقط باید یاد بگیریم از خرج های غیرضروری پرهیز کنیم وگرنه زندگی هر کس با دیگری و مخارجش واقعا فرق داره .

مثل این میمونه من الان با خودم فکر کنم چرا من نمیتونم خرج خورد و خوراکم رو با ۳ میلیون جمع کنم .

خوب الان ارشیدا جان که میگه با ۳ میلیون خرج رو میبنده ۳ نفر آدم هستن و شرایط خرج و مخارجشون با زندگی من فرق داره .

ما یک خانواده ۵ نفره هستیم با ۳ تا بچه زیر ۷ سال که فقط خرید شیر پاستوریزه در خانه ما میشه حدودا ماهی ۲ میلیون .

حالا بچه های من تنقلات خور هم نیستن اصلا ولی همون بستنی که فقط هم بهار و تابستان میخورن و خودمون هم گاهی میخوریم ماهی ۲ میلیون میشه .

خرید میوه باز کم کم ماهی ۲ میلیون هست توی خونه ما 

دیگه بقیه چیزها رو نمینویسم و تازه خرج خونه با من نیست اینها رو حدودی مثال زدم ولی خوب خرج خونه ما قطعا با ماهی ۳ میلیون بسته نمیشه .

تازه همسر من بازنشسته هم هست و در اکثر موارد خونه هست و کلا ما نهار و شام در اکثر موارد خونه هستیم پس مخارج خونه ما خیلی خیلی بیشتر هست .

ولی من که نمیام با خودم فکر کنم چرا اینطوری هست و فقط سعی میکنم اسراف نکنم و توی مسیر پس انداز باشم ولی هیچ وقت من نمیتونم سالی ۳۰۰ گرم طلا پس انداز کنم همون ۱۰ گرم هم اگر پس انداز کردم باید مطمئن باشم کارم درست بوده .

2810