2777
2789
سلام یاسی جون خوبی؟❤️من میخوام ابرسان مرطوب کننده بگیرمبین کلینیک و سراوی موندمبرای پوست خشکبعد نمید ...

پریا جان کلینیک خیلی عالیه ولی من خودم انقدر بودجشو ندارم هزینه کنم

از ترکیه نوتروژینا و گارنیه گرفتم خوب بودن تموم شد حالا میخوام سیمپل بگیرم

اینجور چیزا رو تاپیک آخرم صحبت کنیم رویاجون دعوا نکنه😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
پریا جان کلینیک خیلی عالیه ولی من خودم انقدر بودجشو ندارم هزینه کنماز ترکیه نوتروژینا و گارنیه گرفتم ...

پس عزیزم یه تاپیک دیگه بزن بریم اونجا منم تگ کن دست گلت درد نکنه😘

اومدم دیدم تاپیک اخرت راجع به چیه

انشالله خدا به شما و همه مریضا سلامتی عطا کنه.

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گوش جان هم باید باز و شنوا باشهشما گوش جانتون باز بوده که نصیحت خیرخواهانه دیگران رو پذیرفتیدخ ...

عزیزم میشه بگی چجوری با اون قدر طلا پول درمیاری؟ 

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام خانم گلا لطفا راهنماییم کنینالان که فصل مدارسه برای بچه هامون کتاباشون رو از مدرسه تحویل گرفتم ...

اگه بچهاتون بانظم هستن و مراقبت میکنن از کتابا فکر نکنم لازم باشه زیاد هزینه کنی ...از هفتم به بعد کلا جلد هم نمیکنم

برای دبستان جلد اماده میگیرم...هم عروسم چسب ۵سانت مثل قدیما استفاده میکنه

سلام دوستان فبلا یک نفر گفته بود که چطور خودمون فیش پرداخت بیمه تامین اجتماعی رو بگیریم من یادم رفته ...

اپلیکیشن تامین من رو نصب کن و از اونجا به راحتی پرداخت کن و سابقه رو ببین و... 

سلام یاسی جون خوبی؟❤️من میخوام ابرسان مرطوب کننده بگیرمبین کلینیک و سراوی موندمبرای پوست خشکبعد نمید ...

من qvگرفتم راضی ام تموم بشه کلینیک میگیرم ببینم فرقی دارن یا نه البته از دختر عمه شوهرم خریدم جنس اصل میاره 

سلام دوستان عزیز و نادیده من😍🌸💗تو فکر بودم چطور برای این تاپیک مفید باشم و یه جوری محبت هاتون رو ...

دستت درد نکنه عزیزم چه عالی. خدا خیرت بده. بازم هر ایده ای به ذهنت میرسه بگو ممنونم. 

و یه خواهش اینجا یه سریا میان با حرفای بی مورد آدمو اذیت میکنن وآدم پشیمون میشه از کارش تورو خدا به حرفهای اونا بی توجه باش وکار خودتو انجام بده مطمین باش با ایده هایی که میدی دعای خیر خیلیا پشت سرت هست چون واقعا همه احتیاج داریم به کار ودرآمدمخصوصا ماهایی که خونه داریم. تشکر بسیار ویژه بابت لطفت❤❤❤

سلام خانم گلا لطفا راهنماییم کنینالان که فصل مدارسه برای بچه هامون کتاباشون رو از مدرسه تحویل گرفتم ...

کلاس چندمن اگر کوچیک هستن جلد کن 

ولی بچه ها راهنمایی که میرن دیگه  کلن کتاب ها سالم میمونه خیلی نیاز به جلد ندارع 

من خودم  اون موقع فقط دروس تخصصی جلد میکردم بقیه رو نمیکردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارسالی از دوستان ♥️بچه ها بخونید اگه مفید بود براتون حتما یه صلوات بفرستید در حق امواتشون مدیریت مال ...

اجازه هست من انتقاد کنم ؟

مشخصه خورد و خوراکتون خوب نیست سبک زندگی سالم و مقتصدانه صرفا خوش تیپ بودن نیست ....اخه با ماهی سه تومن چیا میشه خورد ...گوشت کیلو ششصد تومنه برنج یه کیسه ده کیلویی یکو پونصد شما میگین یه ماه گوشت و برنج یه ماه مرغ و ماهی ...واقعا برام سواله با وجودیکه دختراتون نوجوانن خورد و خوراکتون مثل اینکه خوب نیست .

اگه فک میکنید اشتباه میکنم و تغذیتون خوب و سرجاشه به منم بگین اگ بتونم با ماهی سه تومن خوراکمون رو راه بندازم ک خوب میشه

عزیزم از کجا میخرید؟ سایتی پیجی اگه دارین معرفی کنین لطفا

از فری شاپ فرودگاه میگیرم عزیزم قیمتش خیلی مناسب میفته مالیات نداره دیگه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
از فری شاپ فرودگاه میگیرم عزیزم قیمتش خیلی مناسب میفته مالیات نداره دیگه

فرودگاه استانبول؟شنیدم آدمام و نوشیدنیاش قیمتش مناسبه درسته؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
اجازه هست من انتقاد کنم ؟مشخصه خورد و خوراکتون خوب نیست سبک زندگی سالم و مقتصدانه صرفا خوش تیپ بودن ...

زن باشی تنهایی با اسنپ خرج سه تا بچه رو بدی بهتر از این میشه عزیزم؟

وگرنه منم دوست دارم هر روز گردن و برنج ایرانی بخورم خدمتکار و راننده هم میخوام

شما خودت درامدت چقدره

فرودگاه استانبول؟شنیدم آدمام و نوشیدنیاش قیمتش مناسبه درسته؟

آدمام چیه؟

نوشیدنی اره مناسبه کلا هرچیزی اونجا چون مالیات نداره مناسبه

ولی مثلا نوشیدنی رو بیشتر از یه بطری با یه پاسپورت نمیدن

یا مثلا عطر میخری ۱۰۰ میل رو نمیتونی تو پرواز ببری 

2810