خب به خاست معصومه خانم ک گفتن از خودمون و تجربیاتمون بگیم منم مختصر توضیحی بدم
من خیلی سال هست ک توی تایپیک های پس انداز هستم
توی تایپیک ساغر ام بودم
اشنایی من با تایپیک ساغر مصادف بود با اختلافای شدیدم توی زندگی با همسرم
و خب همیشه فکر میکردم زندگی همش همینه دیگ
دو روز قهر دو روز دعوا دو روز اشتی
من از اوایل ازدواجم همیشه یه نیمچه پس اندازی داشتم ولی اصلا چیزی به نام تبدیل کردن بلد نبودم
و همیشه هروقت همسرم لنگ میموند اون پولارو بهش میدادم با افتخار ک کارش راه بیفته ک الان باور کنید حتی یادشم نمیاد ک من فلان جا کمک حالش بودم
یاد آوریشم بی فایدس چون نهایت میگه پول خودم بوده
تا اینکه کاربری به نام سیندرلا که هرجا هست الان بهترینارو براش آرزو میکنم مارو با واژه پس انداز مخفی اشنا کرد
و من کم کم هوشیار شدم ک با پول کمم میشه یه کاری کرد
فقط هوشیار شدم ولی اونکارو عملی نکردم چون بازم تحت تاثیر ناله های شوهرم از نداری بازم پس اندازامو میدادم بهش
حتی همیشه قلک تو خونه داشتم یه وقتی ک من دلخور بودم خونه بابام همسرم قلک من رو پاره کرده بود و با پولا وضعیت گذاشته بود توی وات س ا پ ک امشب وقت خوش گذرونیه
سرتونو درد نیارم بچه ها خاستم بگم منم از اوناش بودم ک فرد دلسوزی نداشتم کنارم ک راهنماییم کنه ک پس انداز مخفی یادم بده تبدیل کردن یادم بده
ب لطف نی نی سایت و تایپیک ها تونستم این بارو داشته باشم ک میتونم ک با پولای کوچیکم طلا خرید همه قرار نیست تحمل کنن همه زندگیا مثل هم نیستن من حدود دو سال پیش اوایل اشنایی با این تایپیک تونستم با فروش وسایل اضافه و پول خورده هایی ک جمع کردم یدونه ربع سکه بخرم به قیمت فک میکنم ۳۷۰۰ ک حتی ۱ ملیونشم قرض گرفتم ولی به خودم قول دادم باید بخرم و استارت رسیدن به هدفمو بزنم
هنوز به نقطه امن خودم نرسیدم شاید ۵ سالی طول بکشه یا بیشتر شاید اصلا اتفاق نیفته ولی من تلاشمو میکنم
چرا ک هدف داشتن یکی از لذت های زندگی انسانه
و اینکه حس کنی پشتت گرمه حس اعتماد بنفس میده بهت🙂🪽
بازم براتون مینویسم حتما🙂🙂🙂❤️