2777
2789

سلام سلام خانومای پولدار🥰😍🩷

چندروز پیشا دیدم پیج طلای رضوان گردنبند کارتیه گذاشته ۵/۵ درصد نوووو😍چشام دقیقا همینجوری شد…

بعد دیدم یه شعبه جدید هم زدن سعادت آباد دیگه گفتم من باید برم بخرم ،رفتم تو سایت تمام مدلهاشون دیذم و به نسبت پولم انتخاب کردم صبح ساعت ۹ بیدار شدم اول زدم اسنپ دیدم ۱۸۰ تومن میشه🤕 پس یه اسنپ گرفتم و رفتم ایستگاه مترو و با مترو رفتم و یکمم پیاده روی برگشتمم با مترو کلا هزینه رفت و برگشتم شد ۱۱۰ تومن✅

رفتم مغازشون گردنبند رو برام آوردن یکم از انتظارم ظریفتر بود اما بازم خوشحال بودم که دارم طلای موردعلاقمو با کلا پنج درصد و نیم میخرم ،ناگهاااان چشمم خورد به یه پلاک ونکلیف🥲😍 دیگه اونم برام وزن کردن یک گرم و نیم  (۹/۵ درصد بود) 

خلاصه زنجیر و پلاک برداشتم شد  نه گرم و نیم ۳۶ تومن

پول همسر تو حسابم بود ۱۸ تومن ازون برداشتم😅خبر نداره

فقط بهش گفتم کم آوردم از حسابت برداشتم اما نمیدونه چقدر

🌸خلاصه خودمو تو چالش انداختم که بتونم تا اخرماه پول همسر رو بزارم سرجاش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزهایی که از جاریم یاد گرفتم ومیخوام براتون بگم.بچه ها این جاری من مدیریت اقتصادی عالی داره طوری که ...

چه خانم با سیاست و زرنگی، شوهرش نمیگه پولارو چیکار کردی؟ من شوهرم کنترل گره ب من پول میده و مثلاً کاری نداره اما یهو میگه الان باید ی ده میلیون داشته باشی😑 میگم زندگی خرج داره بچمون کوچیکه تو‌کتش نمیره ، میگه چیکار کردی به می دادی چه حرکتی کردی کجا خرجش کردی من کاری ندارم پول خودته اما بهم بگو چیکار کردی؟ بعد میگم ندارم میگه خوب نقش بازی می‌کنی ی روزی گندش درمیاد من حالتو میگیرم 😠

من تازه با توجه ب تاپیک و راهنمایی دوستان دو تیکه طلا کوچک در دو ماه خریدم مجموعا ۳۷۰۰که ی میلیون هم وام ویپاد بوده اما نمی‌دونم این شوهرم وی میگه الکی که میگه ده تومان داری رو نمیکنی ،، حالا با این شرایط چجوری مخفی پول پس انداز کنم؟؟؟

منم کاملا باحرفاتون موافقم.یه دوستی داشتم برام تعریف میکرد بعد فوت همسرش که بسیار جوان بود پدرومادر ...

سلام عزیزم در رابطه با فروش ماشین که الان راکده و کلا خریدو فروش صفره

یکماه دیگه که قیمتا یه تکون بخوره اونوقت راحت میان میخرن😅

الان انقدر تو سایتا کلاهبرداری میشه که هیشکی از طریق دیوارو شیپور و باما خرید نمیکنه معمولا از پیج های اینستا میخرن که میتونین ۲۰۰تومن هزینه بدی ماشینتو اگهی کنی یا از طریق خودرو۴۵ بفروشی

خودرو ۴۵ ماشینتو رایگان کارشناسی میکنه و تو کمترین زمان میفروشه و ۱درصد کمیسیون فروش ازت میگیره این از قضیه ی ماشین

حالا خونه رو اگه میخواین خودتون بشینین خب طلاهارم بفروش و بزرگتر بگیر چون بالاخره طلا پس انداز میکنیم که تبدیل کنیم دیگه چون اونم سرمایه س

اگه به عنوان منزل دوم میخوای بخری به نظرم طلاهارو بفروش و دوتا واحد کوچیکتر بخر 

اگه تهران باشین خونه های نقلی تر خیلی راحت با اجاره ی بیشتر میتونین اجاره بدینو خریدو فروش کنین

مثلا اگه خونه ی ۴۰ متری ۴۰۰ میلیون رهنش باشه خونه ی ۸۰ متری میشه ۶۰۰ میلیون و...

اول سال هدفم ۱۰۰ گرم گذاشتم خداروشکر ۷۰ گرم تا الان خریدم

انشالله بتونم تا اخرسال برسونم ۱۵۰ گرم🩷

بیشتر تمرکزم روی افزایش درآمد بوده؛آنلاین شاپ دارم 

سعی کردم بیشتر توی پیج فعالیت داشته باشم ،فعالیت اصولی

و با برنامه ریزی کارای خونه و … رو هم انجام بدم

قبل این تایپیک میچسبیدم به کار ،همسر از سرکار میومد یه غذای هول هولکی، خونه ی نامرتب😣 خیلی بحث و دعوا داشتیم

همیشه میگفتم این منو درک نمیکنه با بچه کوچیک دارم کار میکنم کنج خونه بجای تشکر دعوا میکنه😅😅😅

و یه چیز دیگه قبل این تایپیک منتظر میموندم پولم جمع بشه یهو ۵-۶ گرم طلا بخرم اما الان پولم به یک گرم برسه دم طلا فروشی ام😁

هدف گذاری-برنامه ریزی-نظم

این سه تا منو واقعا جلو انداخت

خب به خاست معصومه خانم ک گفتن از خودمون و تجربیاتمون بگیم منم مختصر توضیحی بدم

من خیلی سال هست ک توی تایپیک های پس انداز هستم

توی تایپیک ساغر ام بودم

اشنایی من با تایپیک ساغر مصادف بود با اختلافای شدیدم توی زندگی با همسرم

و خب همیشه فکر میکردم زندگی همش همینه دیگ

دو روز قهر دو روز دعوا دو روز اشتی

من از اوایل ازدواجم همیشه یه نیمچه پس اندازی داشتم ولی اصلا چیزی به نام تبدیل کردن بلد نبودم

و همیشه هروقت همسرم لنگ میموند اون پولارو بهش میدادم با افتخار ک کارش راه بیفته ک الان باور کنید حتی یادشم نمیاد ک من فلان جا کمک حالش بودم 

یاد آوریشم بی فایدس چون نهایت میگه پول خودم بوده

تا اینکه کاربری به نام سیندرلا که هرجا هست الان بهترینارو براش آرزو میکنم مارو با واژه پس انداز مخفی اشنا کرد

و من کم کم هوشیار شدم ک با پول کمم میشه یه کاری کرد

فقط هوشیار شدم ولی اونکارو عملی نکردم چون بازم تحت تاثیر ناله های شوهرم از نداری بازم پس اندازامو میدادم بهش

حتی همیشه قلک تو خونه داشتم یه وقتی ک من دلخور بودم خونه بابام همسرم قلک من رو پاره کرده بود و با پولا وضعیت گذاشته بود توی وات س ا پ ک امشب وقت خوش گذرونیه

سرتونو درد نیارم بچه ها خاستم بگم منم از اوناش بودم ک فرد دلسوزی نداشتم کنارم ک راهنماییم کنه ک پس انداز مخفی یادم بده تبدیل کردن یادم بده

ب لطف نی نی سایت و تایپیک ها تونستم این بارو داشته باشم ک میتونم ک با پولای کوچیکم  طلا خرید  همه قرار نیست تحمل کنن همه زندگیا مثل هم نیستن من حدود دو سال پیش اوایل اشنایی با این تایپیک تونستم با فروش وسایل اضافه و پول خورده هایی ک جمع کردم یدونه ربع سکه بخرم به قیمت فک میکنم ۳۷۰۰ ک حتی ۱ ملیونشم قرض گرفتم ولی به خودم قول دادم باید بخرم و استارت رسیدن به هدفمو بزنم

هنوز به نقطه امن خودم نرسیدم شاید ۵ سالی طول بکشه یا بیشتر شاید اصلا اتفاق نیفته ولی من تلاشمو میکنم 

چرا ک هدف داشتن یکی از لذت های زندگی انسانه

و اینکه حس کنی پشتت گرمه حس اعتماد بنفس میده بهت🙂🪽

بازم براتون مینویسم حتما🙂🙂🙂❤️

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام سلام خانومای پولدار🥰😍🩷چندروز پیشا دیدم پیج طلای رضوان گردنبند کارتیه گذاشته ۵/۵ درصد نوووو😍 ...

میشه ادرس،سایتش رو بدبد و هم چنین ادرس حضوری مغازه اشون رو

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
بابا میدونم دیگه میشناسمت 😊بیخیال عزیزم ❤️ می‌دونی که چقدر دوست دارم ؟ یکی از بهترین و بارزش ترین د ...

سلام معصومه جون من تازه عضو نی نی سایت شدم تقریبا یکی دوماهه دارم تاپیک مدیریت و میخونم از ایده هاتون استفاده کنم خصوصی من و قبول کن میخواستم ی مشورت ازت بگیرم 

سلام خانمای ثروتمند 🔥

امیدوارم ایام به کامتون پرازعشق باشه ...

منم یه قبل و بعد از آشنایی با معصومه جون وتاپیک بگم ...

بعد آشنایی با تاپیک خرج خرید خونه فقط خوراکی  رو از همسرم گرفتم که اگه بتونم خوب مدیریت کنم ،اضافیشو خودم پس انداز کنم ..💫💫

قبل این تاپیک هر وقت میرفتم بازار بدون حساب کتاب خرید میکردم ،اصلا نمیپرسیدم از خودم که واقعا لازم دارم یا نه ؟ اما الان میبینم چقدر پولها که من الکی خرج کردم ،حالا میخریدم و خوشم نمیومد و میبخشیدم به این و اون ،از لباس و رژ و پنکک گرفته تا کیف و کفش ...

الان حساب شده و به جا خرید میکنم ...💫💫

قبلا تصمیم به طلا خریدن که میگرفتم هر موقع میشد میرفتم خرید و پول اضافی هم داشتم میموند تو کارتم

الان سعی میکنم حداقل دوماه یکبار تبدیل کنم و امروز فردا نکنم ...💫💫

برای خرید خونه حواسم بیشتر جمع کردم که خریدام به جا باشه و قبل شام و ناهار به فکرشون باشم که هول هولکی نرم پول زیادی به غذای بیرون بدم ...💫💫

قبلا تشکر میکردم از همسرم ،الان سعی میکنم بیشترش کنم ،هرچند تا برسم به معصومه خیلی مونده 💫💫

اززوسایلم بیشتر مراقبت میکنم ،سعی میکنم این موضوع رو به بچه ها هم یاد بدم که قرار نیست هر روز یه وسیله جدید بخریم ،باید مراقب و شکرگزار داشته هامون باشیم و مصرف گرایی رو کمتر کنیم 💫💫

اینارو تایپ گردم که معصومه جون گزارش خواسته بودن ،بازم مینویسم

💫💫💫💫💫💫💫💫

سلام سلام خانومای پولدار🥰😍🩷چندروز پیشا دیدم پیج طلای رضوان گردنبند کارتیه گذاشته ۵/۵ درصد نوووو😍 ...

به به مباارکههه

ادرس دقیق سایتشون چیه؟باپست یاتیپاکسم ارسال میکنن؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
قربونت برم من چند ساله بیماریه سندروم روده ی تحریک پذیر دارم با کوچیکترین استرس و ناراحتی خیلی معذرت ...

عزیزم منم این‌جوریم ؛ اروم باش من اون پیامارو نخوندم نمیدونم چیه ولی استرس خیلی سمه برااین مشکل 

شما چه دارویی مصرف میکنی ؟ یدونه هست سبزه ازون‌میخوری ؟ اون خیلی خوبه و ادم‌اروم‌میشه💚

2810