2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مرمری جون و بقیه بچه ها و مامان سبحان و معصومه جون،عزیزم من احساس میکنم که خونه هایی که خریدیم ...

سلام عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکن 

تو بگیر وبنداز بمونه ...

اولا که رشد کردند ..دیگه چی میخوای عزیزم ؟؟..دوم بلاخره براتون شده یه منبع در آمد دیگه 

اگه زیاد ناراحتی که رشد نکرده که من میگم رشد کرده هدف بذار جمع کن ارتقا بده ... بجای ناراحتی ....شکر گزاری کن عزیزم 

میدونی عزیزم چند ملیون نفر آرزوشون که صاحب خونه بشند ؟

هیچ میدونی چند ملیون نفر هر سال دغدغه ی اینو دارند که خدایا صاحب خونه چقدررر اضافه خواهد کرد رو پول پیش 

چقدر اضافه خواهد کرد رو اجاره ؟

تلاش کن عزیزم هدف بذار 

تلاش کن تا طلاش کنی 😍

آخ آخ من انقدر ضرر کردم انقدر میسوزم سرویس نویی که انگشت شمار استفاده کرده بودمو تعویض کردم،طرف یه ذ ...

آخی عزیزم فدا سرتون...

همه زندگی درس و تجربه ست...

ایشالا بزودی زود خوشگلتر و بهترشو بخرید عزیزم 

سلام عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکن تو بگیر وبنداز بمونه ...اولا که رشد کردند ..دیگه چی میخوای عزیزم ...

معصومه جون من شاید با توکل بخدا و کمک خودش سال دیگه بتونم یه واحد با وام و رهن در حد دو تومن بخرم به نظر شما واحد دیگه بخرم با اون دو تومن؟یا نه یکی از واحدامو ارتقا بدم؟

دوستان پیج طلا معتبر سراغ دارین برای خرید طلا اجرت ۵ درصد 

انلاین 

ارسال داشته باشن

به غیر از نعنا کار 

خودتون خرید کردین و معتبر باشه 

لطفا معرفی کنید

شهر ما به هیج وجه دست دوم کم اجرت نیس 

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
سلام خانما کسی تا حالا تو صندوق کاریزما سرمایه گذاری کرده ؟معتبره این صندوق ها ؟البته وقتی رفتم بانک ...

عزیزم کاریزما سود ثابت نمیده و سودو زیان داره.البته تو کارگزاری اینجوریه ولی تو بانک ممکنه سود ثابت بده

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
سلام عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکن تو بگیر وبنداز بمونه ...اولا که رشد کردند ..دیگه چی میخوای عزیزم ...

معصومه جون ما ی زمین تجاری داریم 18 متره تو بازارچه اس همه ساختن ما موندیم 

من میگم یه چهار دیواری و جوازه دیگه بسازیم اجاره بدیم درآمد ماهانه ما به 30 تومن نمیرسه واقعا نیاز ب درآمد دیگه داریم همسرم میگه میخام زیر زمین داشته باشه با دو طبقه مغازه حالا صبر کن اینه که تا الان مونده

البته پاخورش عالی نیست و بدم نیست ب نظرت چطور راضیش کنم

بچه ها خیلی ناراحتم ۱۰۰میلیون سه ماه خوابوندم تو حساب کارت اعتباری بانک ملیامتیازم به ۱۲۰ دوساله ر ...

من ۳۱ مرداد کارهای این وام رو انجام دادم

از ۱ شهریور گزینه وام کارت اعتباری رو از بام حذف کردن و گفتن بودجه تمام شده

چند روز بعدش دوباره گزینه ش در بام فعال شد 

نگران نباشید زود به زود براش بودجه میزارن

ولی خب اینکه شما چک دارید یه مقدار قضیه رو حساس میکنه

سلام چک کردید؟ خیلی زیباست میشه آدرس پیجشو بزارید

بله عزیزم رفتم چک کردم گفتن طلائه خیالت راحت،  تو همین گوگل بزن گالری طلای رضوان میاره ، دو تا شعبه داره تجریش و سعادت آباد 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
2810