2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@masumehjoon معصومه جون عزیزم لطفا اگه امکانش هست برگرد به تاپیکاینجا بدون شما کم صفا شده🥰من از قو ...

مگه چی شدل؟؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ممنون عزیزم درسته اتفاقا ماهم همینطوریم حالا شاید مال پدرمه روم بشه ولی خوب دختر خواهرم یمقدار پرو ه ...

وای دختر خواهرتون چند سالشه

وقتی بچه های کوچیک حرفای بزرگ میزنن بدونید که این حرفا رو قبلا بزرگتراشون زدن.

اگر واقعا نیاز به ماشین دارین که پس ماشینو الویت قرار بدین

و اینکه باتوجه به حرف خواهرزاده تون پس کاملا جدی بشینید فکر کنید که ایا عاقبت این شراکت خوشه فردا نگن ما دونگ بیشتری دادیم

بعدشم  اگه ادمایی هستین که خیلی سفر میرید و بهتون نزدیکه شریک بشید اگر خیلی دوره نمیتونید تند تند برید چون پولتون برای هدف دیگست پس بیخیال بشید

احتمالا طلام تو سال پیش رو بیشتر از ملک سود داشته باشه.

حالا فوقش وقتی همه خواهر برادرا جمع بودن اونجا شمام برید.

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
ببخشید انقد تگ تون میکنم دی جی پی با سفته هم وام میده یا فقط با صیادی بنفش

عزیزم بعضی طرح هاش تا سقف ۳۰ میلیون با سفته هم میده باید طرح هاش رو برید داخل سایت د ی ج ی پی ببینید نوشته زیر هر طرح .

ممنون گلم مثلا الان بخرم اگ زنده باشم مثلا برا بیست سال دیگه برا پسرم.....ارزش داره

اره عزیزم ایشالا ۱۲۰ سال عمر با عزت داشته باشین❤

ببینین طلا همیشه تو این ۱۵سال اخیر رشدش نسبت به همه چی بیشتر بوده من قبلتر هم تو تاپیک گفتم سال ۹۰ طلا گرمی ۴۰ تومن بود 

اپارتمان ۴۰ متری تو محل ما ۴۰ میلیون بود ینی با پول اپارتمان ۱کیلو طلا میشد خرید و الان اون یک کیلو طلا ۳میلیاردو ۶۰۰ ارزششه اما اون اپارتمان ۱میلیاردو ۹۰۰

همینطور نسبت به ماشین و...حساب کنین طلا بی دردسر و سودمنده

شما به قیمت تابلو نگاه نکن چه گرون بود چه ارزون هر زمان پول داری فوراا تبدیل کن

یکم سکه هات که جمع شد ببر بفروش تبدیل کن به ربع سکه تا سکه امامی و...

من تمام کادوهای چشم روشنی بدنیا اومدنش که براش اوردنو، تولد های پسرم و کادو های جشن دندونی و عیدیاشو تبدیل به طلا کردم البته الان پسرم ۶سالشه سرمایه ش از من بیشتره

من سال ۹۷ سکه امامی خریدم واسش دونه ای ۱میلیونو ۳۵۰

الان دونه ای ۴۲ میلیون

فقط تو ۶ سال

سلام ، طلای قسطی که معمولا سود زیادی داره به خصوص از سایت ها مگر اینکه بتونید طلا فروش منصفی پیدا کن ...

مامان سبحان جان 

وام‌رسالت رو‌از کجا میتونم بخرم ؟ چنروزه دنبال همین موضوع و‌اگهی و‌تبایغاتم ولی نمیتونم اعتماد کنم همشون شهرای دور هستند من‌جیکار کنم ( بین صد الی دویست ) میخام 😢

سلام عزیزم برید نمایندگی که بیمه کردید یا مرکزی ایران اونجا درخواست دام پر میکنید دو روزه پرداخت میش ...

عزیزم سلام خوبین با تامین احتماعی نمیشه وام‌گرف !؟ بابام در حال واریز بیمس و بازنشسته نشده ولی بیشتر از ۱۲ ساله بیمه پرداخت کرده

2810