2777
2789
سلام مامان سبحان جونسکه های ویپادم فردا میشه ۴۵۰۰ تایعنی وام ۱۰ تومنی م فعال میشه؟طریقه استفاده از ا ...

در مورد تاریخ پرداخت قسط خواستم بگم حتما دقت کن هر ماه یک روز میاد جلوتر و اینکه یه طوری تنظیم کن که بعد مهلت استفاده و یک ماه بعدش که تاریخ قسطه با حقوقتون یکی بشه

چون من دقت نکردم و خیلی برای پرداخت اذیت شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عیکم 

صبحتون بخیر وشادی

خانما لطفا منو راهنمایی کنید دیشب یه جفت گوشواره نوزادی گرفتم  حلقه ای ۶۶۰سوت شد ۲۴۵۰ بنظرنون خوب گرفتمش یا نه حتی به طلا فروشم نگفتم برام کم کنه یا ...

فقط گفت ۷درصد 

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...

دوستان جان صبحتون بخیر🥰

بالاخره صفحات عقب مونده رو تموم کردم 

ولی خداییش یکم مراعات کنید صفحات آخر شده مثل تاپیک دورهمی

اونایی که تازه واردن ،قدمشون سر چشم ولی وقتی با یه چیزجدید آشنا میشین برای تکمیل اطلاعاتتون یکم سرچ کنید لطفا

هم صفحات تاپیک بیخود جلو نمیره هم بسسسسسیاری از سوالات تکراری🙄🙄🤐🤐🤐

یا دیدم اول پست مینویسن در راستای موضوع تاپیک(که دوستان گارد نگیرن😐) فلان کالا رو از کجا بخرم مناسبتره !!؟

برای این جور مسائل یا بگین تاپیک دورهمی سوال پرسیدین که دوستان جواب بدن یا تاپیک جدا بزنید

لطفا ناراحت نشین فقط قصدم یادآوری برای بیراهه نرفتن تاپیک هست

ممنون از وجودتون❤

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

سلام خانوما میشه منم راهنمایی کنید اگه شما ضروری ماشین لازم داشته باشین با ۱۵۰ پراید میگیرین که بعد دو سال عوضش کنید چون تا یه ساله دیگه قسط داریم البته دو ماهه دیگه این ۱۵۰ جور میشه 

[QUOTE=349315197]سلام دوستان صبح بخیر دوستم 50 تومن داره میگه بذارم مهر بعد 6 ماه 50 تومن وام بگیرم بعد میشه 100 و ا ...[/QUOTE

چرا نمیذاره ویپاد تا سریعتر‌وام بگیره ،چون طلا بعد ابان گرون میشه

بانک مهر هم خیلی کند امتیاز میده

من خودم الان یک سالو خورده ای با حساب مهرم کار میکنم هنوز ۵۰ تومن نشده امتیازش

سلام وقتتون بخیر 

من دیشب تو اعتبار سنجی چک کردم برای وام رسالت ۴۰ تومن بود 

میخوام وام رو برداشت کنم و کارمندم ولی تو قسمتی که اپلود فایل هست بعنوان گواهی برای شغل نمیدونم چی باید بفرستم.

شما چه فایلی فرستادید تو سایت مرات؟؟

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
سلام دوستان صبح بخیردوستم 50 تومن داره میگه بذارم مهر بعد 6 ماه 50 تومن وام بگیرم بعد میشه 100 و اون ...

اگه اهل ریسک هست من یه پیشنهاد عالی براش دارم 

یه شرکت خارجی از شهرداری مجوز گرفته و شرکت ثبت کرده برای ورود دوچرخه های مشترک اجاره ای که تو سطح شهر هستن

مثل شرکت بایدو که الان چندساله تو مشهد  دوچرخه هاش تو سطح شهر اجاره میرن

میتونه سهام شرکت رو بخره و برای یکسال روزانه درامد دلار داشته باشه . ماه اول اصل پولش رو درمیاره ۱۱ ماه بعدی فقط سود

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
تروخدا خانما جوابمو بدین ما دارو ندار زندگیمون ۷۰۰ میلیونع ک اونم نصفش وامه ۱۰۴۰۰ قسط میدیم با حقوق ...

راستش من ملک قولنامه ای نخریدم 

ولی استعلام بگیرید  

از چنتا بنگاه  و محضر بپرسید و مشورت بگیرید که از لحاظ قانونی مشکل نداشته باشه 

وقتی توانشو دارید بخرید. 

بعداً ارتقا می‌دین 

دقیقا منم تو همین شرایطم یه همسر مهر طلب که هر کی ازش قرض بخواد میده البته اگه من بدونم نمیزارم چون‌ ...

اول یه نکته اقتصادی بگم سکه پارسیان واسه پولهای کم خیلی خوبه 

همین یه تومن دو تومن که هزینه خرت و پرت و خرید از دستفروش میشه میتونیم تبدیل کنیم به پارسیان که واسه من خوب بوده 

از الان هم میتونیم قلک بزاریم یا تو یه کارت جدا پول انتقال بدیم واسه سال جدید که دستمون پر باشه برای خرید و مسافرت 

من خودم می‌خوام پس انداز کنم واسه اینکه وقتی خواهر عزیزم برگشت یه مهمونی خوب بدم به امید خدا   

الان که من این پست رو میذارم وسط جنگ غزه هستم    

یه خونه دو خواب شیک که تازه با وام باز سازی کردیم شهرک اطراف شهر داریم که گذاشتیم واسه فروش. 

گفتم حیفه بدم دست مستاجر صفر تا صد باز سازی کردیم. 

می‌خواستیم ارتقا بدیم 

نگو قوم مغول تا دیدن خونه خالی شده نقشه کشیدن تصرف کنند 

برادر شوهر و جاریم به همسرم گفتن خونه رو بده به ما رهن  

اینم قبول کرده  پرده هم تازه زدیم  

آدم اینقدرررررر بی عقل که مال بچه هاشو دو دستی تقدیم کنه 

واااای خدایا    

آدم چقدرررر بجنگه 

مگه یکی دوتا هستن 

لازم به ذکر هست که برادر شوهرم خونه خریده داده رهن. 

مسکن ملی ثبت نام کرده 

خونه ای که توشه هم‌رهنه اجاره نامیده 

تو نوبت خونه سازمانی هم هست 

هنووووز چشمشون دنبال یه دونه خونه ما هست. 

مجبورم برم تو خونه خودم 

مدرسه بچه هام و کل برنامه هام به هم می‌ریزه 

زنگ هم به کسی نزدم  

این آدما رد دادن  

والا مردم با شرایط اقتصادی و ...میجنگن 

ما علاوه بر اینها با یه ایل مغول 

با شوهر مهر طلب و نادان. 

با هزارررر مشکل  

2810