2777
2789
نشاسته بگیر و با گلاب و زعفران حلوا مسقطی درست کن کیک خانگی، چیپس خانگی، مغزیجات پودر شده با بستنی ...

با کیک که درست میکنی کیک بستنی هم میتونی درست کنی 

من اینجوری درست میکنم :

تو لیوان پهن یک لایه کیک یک لایه بستنی مغزیجات و موز دوباره کیک و بستنی روش  

منم کسر شانم میشد و بسیار کم رو بودم اما دوره زمونه جوری شده که مجبوریم یکم متواضعتر رفتار کنیم اقای ...

سلامت باشید خدا به مال شما هم برکت بده 🌼🌸 

والا من روم میشه و مشکلی ندارم یک مدت هم خواستم شمع درست کنم برای فروش ولی متاسفانه همسرم مخالفه این کارهاست و اون روش نمیشه :)))

شغل خودم گردشگری بود هر وقت رونق بگیره برمیگردم سر کارم 

ولی برای الانم بازم فکر میکنم چه کنم و چه شغلی دست و پا کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من دوتا بچه ی 3سال و نیم و 2سال ونیم دارم بنظرتون در طول روز چه خوراکی های بدم بهشون که ...

سلام من که سعی میکنم بیشتر بچه هام غذاشون رو خوب بخورن به اضافه میوه و بادام و کشمش و اینطور چیزها .

تنقلات هم نه که اصلا نخورن میخورن ولی نه اونقدر زیاد .

سلام من که سعی میکنم بیشتر بچه هام غذاشون رو خوب بخورن به اضافه میوه و بادام و کشمش و اینطور چیزها . ...

عزیزم چقد شما با حوصله و خوب و مهربونی، تک تک سوالات رو جواب میدی ، حتی سوالات بانکی که چند بار تکرار شده.

مرسی که هستی ،خدا به زندگی و عمرت برکت بده ❤️❤️❤️❤️

عزیزم چقد شما با حوصله و خوب و مهربونی، تک تک سوالات رو جواب میدی ، حتی سوالات بانکی که چند بار تکرا ...

شما لطف دارید به من ، به هر حال اینجا جمع شدیم که همه به همدیگه کمک کنیم . 🌹🌹🌹😍😍😍 

خانمهاامروزرفتم طلافروشی وسوال کردم راجب سکه که گفتم بهتون بهش میگن سکه بازاری عکسشم هم به طلافروش نشون دادم بهش گفتم براتون بیارم میخرین ازم مشکلی نداره گفت نه اصلن من برمیدارم اگه داریی واینکه طلای 22عیاره وبهتره ازسکه بانکی هست نه حباب داره ونه احتمال فیک بودنش هست چون برراساس وزنش برمیدارن طلافروشهاولی بهم گفت بیامن بهت طلای شکسته میدم بافاکتورصدبالای تابلوهرچقدرپول داشتی همونقدبهت طلای شکسته میدم.

صدبالای تابلوبنظرتون خوبه؟چندرصدمیشه وعرف طلای شکسته چقدره کلن

عزيزم اگر دستوري داري كه كيك عالي و خوشمزه بشه دورهمي بذار تگم كنبقيه دوستان هم بگنمن عاشق كروسانم د ...

خمیر کروسان درست کردنش آسون نیست عزیزم و مثل خمیرهایی که تو خونه برا پیراشکی و .... درست میکنیم نیست ، درست کردن خمیرش چندین مرحله داره ..... 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام خانومای زبر زرنگ‌ 😃خداقوتبچه ها اومدم با گزارش خرید نان و تره بار💃🏻خب عزیزان من از اون هفته ...

عزیزم بازم شهر شما خوبه بخدا تو شهر ما هلو شلیل کیلو ۱۲۰

گوجه ۳۵ افتضاح گرون یه شهرستان کوچیک تو جنوب افتضاحه قیمتا

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

سلام دو تا قسط دیگه از وام ده تومنی ویپاد مونده سه ملیون و خرده ای مونده به نظرتون یجا تسویه کنم وام بیست تومنی آمادست برای ارتودنسی دندونای دخترم؟ یا ارزش نداره 

دخترم عاشقتم

سلام دوستان پولی که به حساب بلو میریزیم وقتی داخل باکس ها باشه هم امتیاز وام جمع میشه؟ یا حتما باید تو حساب اصلی باشه؟ 

@مامان_سبحان7    

@masumehjoon    

8 میلیون سه ماه تو حساب باشه چقدر وام میده بلو؟

کلا کارکردش چطوریه در موردش بهم میگین؟

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام دو تا قسط دیگه از وام ده تومنی ویپاد مونده سه ملیون و خرده ای مونده به نظرتون یجا تسویه کنم وام ...

من باشم اگر پول داشته باشم تسویه میکنم وام جدید رو میگیرم 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام خانومای زبر زرنگ‌ 😃خداقوتبچه ها اومدم با گزارش خرید نان و تره بار💃🏻خب عزیزان من از اون هفته ...

سلام قیمت ها خوبه سمت ما گلابی ۱۵۰ هلو ۱۰۰ لیمو ترش ۷۰ گوجه ۳۲ و الی آخر گرونن

خرید خوبی کردید 👌👌👌

سلام دوستان واقعا ممنونم از همه ی کسانی که فعالند و ما ازشون درس میگیریم یه سوال دارم هرکسی اگه نظری داشت ممنون میشم کمک کنه

ما یه زیر زمین داریم که روی خیابونه اما متاسفانه اجاره نرفت بخاطر اینکه مستاجر قبلی دیر تخلیه کرد و مستاجر جدید قرارداد رو لغو کرد نهایتا الان خالیهِِِِِِِِ

بنظرتون زیرزمین برای فروش چه چیزی مناسبه. چون دید و ویترین نداره؟ میخایم فروشنده بزاریم و اینکه سررشته و هنر خاصی هم نداریم

2810