سلام دوستان صحبت از شجاعت و ریسک و دل داشتن همسر شد.... هرکسی شخصیت به خصوصی داره
من دل ندارم حرکت خاصی بزنم
.البته همسرم دل داره ولی چون زیادی دل داره نمیتونم بهش اعتماد کنم 😬 میترسم خدای نکرده کار بده دستمون
منم واقعا مجبورش نکردم و زور سرش نگذاشتم خرید سنگین و معامله بزرگ داشته باشه
البته اطرافم کسانی هستن که خییلی دل دارن تند تند زمین میخرن میسازن میفروشن خونه میخرن عوض میکنن
خرید و فروش انواع ماشین که دیگه نگم براتون ....
ولی ما به داشته هامون قانع هستیم و خداراشاکریم...
فقط تموم تلاشم کردم و میکنم که پس انداز ماهانه مون داشته باشیم و باز در کنارش هرچی دیگه هم جمع شد باز پس انداز یشه با خرج زندگی و.... بشه
اصراف و ریخت و پاش در زندگی ما معنا نداره😅
چشم و هم چشمی هم اصلا....
خداراشکر از زندگی راضی هستیم و با پس اندازی که داریم میتونیم یه خونه نسبتا بزرگ یا زمین نسبتا جای خوب بخریم
البته هدفمون تعویض خونه هس
یعنی اگر دل داشتیم خونه و هرچی که داشتیم بفروشیم یه خونه بزرگ و عالی تو بهترین نقطه شهر میتونیم بخریم ولی نمیدونم چرا پا جلو نمیزاریم
همسر من دل سنگین هس یعنی تو هر کاری من باید هولش بدم ولی اینجا انگار میترسم یکاری بکنیم و دست دست میکنم
شایدموابستگی به پس اندازم دارم ودلم نمیاد بفروشمشون 😬☺️
واقعا از خدا میخام خودش به دلمون بندازه محکم بریم دنبالش...یا خودش یه مورد خوب بزاره سر راهمون
میخام بگم آدما ویژگی ها وشخصیتهای خاص خودشون را دارن
ما نمیتونیم با غر غر و بحث و دعوا کسی را تغییر بدیم ولی خودمون را میتونیم تغییر بدیم اونم با سختی☺️
هیچ وقت هم همسرمون را با کسی مقایسه نکنیم چون نتیجه عکس میده. خداراشکر من هیچ موقع همسرمو با هیچ کس مقایسه اش نکردم ، اونم همینطور. در صورتیکه افراد نزدیکمون حتی بچه هاشون ریسک پذیری بالایی دارن ولی ما نه...
بسیار محتاط هستیم... بنظرم خودمون که تغییر کنیم اطرافیان خصوصا همسرمون هم تغییر خواهد کرد و البته همش زمانبر هس و نیاز به حوصله و تمرین داره
موفق باشید