سلام عزیزم
چند صفحه پیام های شما رو خوندم
بنظر من شما خسیس نیستید🌹فقط یکم محتاطانه خرج میکنید و نگران آینده هستید و بفکر پس انداز کردن که حق هم دارید اما بهتره یکم تغییر رویه بدید🌹نه افراط و نه تفریط ،حساب شده خرج کنید
باکس بندی کنید ،مثلا یه جا گفتید مانتوی ۴۰۰_۵۰۰ تومنی میخرید ،که مانتو با این قیمت فکر نمیکنم جنس خوبی داشته باشه و زود خراب میشه🙁
پیشنهادم اینه یه مانتو جنس خوب بخرید
چند نفر گفتن مانتو رو نباید چندبار پوشید
که بنظر من هیچ اشکالی نداره ، چون ما مانتو با قیمت نسبتا بالا و جنس خوب میخریم که ازش استفاده کنیم، حیف نیست فقط یکی دوبار از اون مانتو استفاده کنیم؟ این اسمش اصراف میشه🌹
یا عینک آفتابی وسیله ای نیست که فقط توی سفر ازش استفاده کنیم ، توی این تابستون واقعا استفاده از یه عینک آفتابی ضروریه
پس حتما یه عینک آفتابی بخر و خوب ازش مراقبت کن که نشکنه ، همون عینک سالها برات میمونه💚
لوازم آرایش هم اگر استفاده نمیکنی، نخر
تاریخشون میگذره و باز نمیتونی ازشون استفاده کنی و باز میشه اصراف
بجاش یه روتین پوستی خوب داشته باش حتی اگر پوستت مستعد جوش و... نیست ، داشتن یه روتین پوستی واقعا ضروریه و باعث میشه پوستت شاداب بمونه تاثیرش رو حتی وقتی سنت بالاتر رفت هم میبینی👌🏻🌹شاید یکم هزینه اش بالا باشه اما همون روتین پوستی تقریبا یک سال برات میمونه👌🏻
درباره ی تفریح و رستوران هم
بنظر من خرج اضافه نیست
شاید پس انداز کردن مهم باشه اما باکس بندی کن و یه بخشی رو به تفریح و رستوران اختصاص بده
خیلی روی روحیه تاثیر داره
الان تفریح نکنید پس کی تفریح کنید؟🙁یهو به خودتون میاید میبینید سنتون رفته بالا و دیگه از وقت تفریح گذشته🙁
اما تفریح و رستوران هم باید حساب شده باشه❤