2777
2789
عنوان

الان یه متن روانشناسی دیدم که میگه خانواده های تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 60 پست

چه خنده دار🤣🤣 ما تو فامیل مون یه خانواده بودن دختره تا ۱۱ سالگی تک فرزند بود همش یه غمی داشت خموده بود الان داداشش به دنیا اومده یه سالشه انقدرررررر تغییر کرده لبخند میزنه سرشو بالا میگیره  واقعا انگار خوشحاله 

یا بچه های خواهر من جونشون به جون همه پسره میگه تا خواهرم نباشه من جایی نمیرم 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا هر بچه خودش یه غصه س

بچه کمتر آرامش روانت بیشتره

پیر هم شدی چه یه بچه چه ده بچه آخرشم پرستار و حقوق ماهانه ت بدادت نیرسه

چه بسا خیلی خیلی سالمند دیدم که اصلا نیاز به پرستار ندادن چون از جوونی سبک زندگی درست و زیر نظر پزشک بودن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم از این جماعت تعجب میکنه اگ استارتر الان میگفت بچه دوم بیارم یا در راهه و فلان همه میریختن سرش ک ...

آنقدر راحت تهمت نزن همه رو با یه چوب نمی‌زنن

وقتی طرف وضع مالیش اوکی نباشه شاید ظلم باشه 

یا همکار من کمردرد داره خب اون ظلم هست در حق خودش و دخترش که دومی رو بیاره.

ولی وقتی وضع مالی روبراه باشه و مادر هم شرایطش اوکی حتی سومی هم بیاد ایرادی نداره.

اسی هم نگفت وضع مالی اوکی نداره.

چه خنده دار🤣🤣 ما تو فامیل مون یه خانواده بودن دختره تا ۱۱ سالگی تک فرزند بود همش یه غمی داشت خموده ...

منم دخترم همین حالت را داره تو خونه همش حوصلش سر می‌ره الان تا شکمم رو بوس نکنه نمیره مدرسه همش باهاش حرف میزنم لحظههههه شماری می‌کنه براش نمی‌دونم با اومدنش چطور میشه خدا کنه همه چی خوب پیش بره

جان جانانم💗💕

از روانشناسی و اینا سر درنمیارم 

فقط میدونم یه خواهر و یه برادر دارم کلی ام باهم خوش میگذرونیم و حالمون خوبه اصلا ام کمبودی حس نکردیم از هیچ لحاظ

وقتی ناراحتم اینقدر مسخره بازی درمیارن از خنده دل‌درد میگیرم😍😂

اگه تک بچه بودم قطعا از زندگیم خیلی راضی نبودم

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
ن با اینکه خودم مشاورم میگم شرایط مهمتره تا تعداد ولی تا خودآگاه گفتم نکنه اشتباه کردم چون هیچ جا نگ ...

تک فرزندی اصلاخوب نیست من تودور وبریام دارم میبینم برادرزاده ی خودم زنداداشموکچل کردانقدرگفت چرامن خواهریابرادرندارم زنداداشم دومی روبرخلاف میلش آورددومی هم دخترشدالان دوتاخواهربزرگ شدن همه جاباهمن ولی قبلابزرگه تنهابودباهمه دعوامیکردالان آروم وخوش اخلاق شده من یه خواهرزاده ام دارم تک فرزنده مدام میگه چرامن خواهروبرادرندارم مثل بقیه ولی خواهرم زیربارنمیره الان بچش شده ۱۲سالش چون خونشون سوت وکوره مامان وباباش سرکارمیرن اصلاپاشوخونه نمیذاره صبح تاشب بیرونه وپرخاشگرشده،، اصلافکرنکن اشتباه کردی 

منم دخترم همین حالت را داره تو خونه همش حوصلش سر می‌ره الان تا شکمم رو بوس نکنه نمیره مدرسه همش باها ...

اگر توجه تون رو به دوتاشون بدید 

وقتی بوسش میکنه محکم واکنشی نشون ندید 

از طرف خواهر یا برادر کوچولوش براش کادو بخرید 

شاید اولش یکم حسادت کنه ولی بعد عاشقش میشه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30