من خودم معلمم . برای منم اولیا یه مبلغ جمع کردند و برا من کادو آوردن . از راضی یا ناراضی بودنش خبر ندارم و مثل همه کسایی که بهشون کادو می دن و خوشحال میشن خوشحال شدم مبلغش هم اصلا برام مهم نبود
عزیزم فرزند شما یک سال تحصیلی هر روز به مدت ۶ساعت با معلم و مدرسه سر کار داره آیا پزشکی که بچه شما هم پیشش میره اینطوره .. معلم براش هم آموزگاره هم مادره هم مشاور خانوادست و..... یک سال با ناراحتی بچه ها ناراحت شده با خوشحالیشون خوشحال . من معلم ابتدایی هستم چهل تا دانش آموز کلاس چهارمی دارم بله فقط دقت کنید چهل تا پسر بچه تو یه فضای کم نه قدرت خاصی دارم نه جادو می کنم صبروحوصلم اندازه تک تک شماست روزها بوده تا شب تپش قلب داشتم از شدت اذیت کردن بچه ها .
حالا یه روز معلم می خوان از معلم یه قدر دانی بشه یکی میگه مفت خور یکی میگه لیاقت ندارن یکی میگه این پول حرومه . الان زمونه ی رودر وایسی نیست نمی خوای کادو بدی نده همین که بچه به نقاشی برا معلمش بکشه قدر دانی هستش . چقدر بعضی ها چشم و نظرشون تنگه . یکی داره کادوی میلیونی میده یکی هم به شاخه گل می ده .
اونی که معلمه می دونه که کار معلمی از نظر زحمتی که کشیده میشه و اعصاب خوردیش قابل مقایسه با هیچ کاری نیست حتی بد ترین معلم هم همین که هر روز ۴۰ تا بچه رو ساکت در کنار هم نگه می داره تا چشم همو در نیارن به اندازه بقیه کارمندا زحمت میکشه