2777
2789

من خودم معلمم . برای منم اولیا یه مبلغ جمع کردند و برا من کادو آوردن . از راضی یا ناراضی بودنش خبر ندارم ‌‌ و مثل همه کسایی که بهشون کادو می دن و خوشحال میشن خوشحال شدم مبلغش هم اصلا برام مهم نبود ‌‌

عزیزم فرزند شما یک سال تحصیلی هر روز به مدت ۶ساعت با معلم و مدرسه سر کار داره آیا پزشکی که بچه شما هم پیشش میره اینطوره ..‌‌ معلم براش هم آموزگاره هم مادره هم مشاور خانوادست و..... یک سال با ناراحتی بچه ها ناراحت شده با خوشحالیشون خوشحال . من معلم ابتدایی هستم چهل تا دانش آموز کلاس چهارمی دارم بله فقط دقت کنید چهل تا پسر بچه تو یه فضای کم نه قدرت خاصی دارم نه جادو می کنم صبر‌و‌حوصلم اندازه تک تک شماست ‌‌روزها بوده تا شب تپش قلب داشتم از شدت اذیت کردن بچه ها . 

حالا یه روز معلم می خوان از معلم یه قدر دانی بشه یکی میگه مفت خور یکی میگه لیاقت ندارن یکی میگه این پول حرومه . الان زمونه ی رو‌در وایسی نیست نمی خوای کادو بدی نده همین که بچه به نقاشی برا معلمش بکشه قدر دانی هستش . چقدر بعضی ها چشم و نظرشون تنگه . یکی داره کادوی میلیونی میده یکی هم به شاخه گل می ده . 

اونی که معلمه می دونه که کار معلمی از نظر زحمتی که کشیده میشه و اعصاب خوردیش قابل مقایسه با هیچ کاری نیست حتی بد ترین معلم هم همین که هر روز ۴۰ تا بچه رو ساکت در کنار هم نگه می داره تا چشم همو در نیارن به اندازه بقیه کارمندا زحمت میکشه

خانم معلم روزت مبارک، کادوتم حلالت.

ولی این نماینده های خودشیرین حتی روز مادر، تولد معلم و عید ما رو مجبور میکنن پول بدیم، برای هدیه.

ما از اونا شاکی هستیم.

ولی کادو روز معلم از دید خود من، برای خودم واجب میدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماست خانم معلم❤️روزتون خیلی مبارک مهربانو❤️

من که همیشه معلمامو مثل مامان دومم میدونستم چه خوش اخلاق چه بد اخلاق کلی ازشون تجربه یاد گرفتم

یه کلمه هم بچها از شما سواد یاد بگیرن حق گردنشون دارین❤️❤

خدا عمرتون بده

قشنگیش به سختی کشیدنشه🤍❤️

حالا یه هدیه برای کسی که به فرزندانمون درس میده به کجای دنیا برمیخوره معلم ها قشر مظلوم جامعه و زحمتکش هستن با حقوق نا چیز ادم یه ذره قدر شناس باشه بد نیست بعدم کسی که علم به بچه هامون یاد میده واقعا با شغل های دیگه قابل مقایسه نیست 

امام علی می فرمایند هر کس به من چیزی بیاموزد مرا بنده خویش ساخته این سخن نشون دهنده مقام و منزلت معلم هاست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

گله و شکابت بیشتر از اون خود شیرینیای کلاسه که پوست بقیه رو میکنن برای خریدن کادو برای معلم 

معلم که خوب باشه بچه ها با عشق براش هدیه میخرن 

دوران ما برای اون معلم هایی که هیچ خیری هم ازشون ندیدیم هم بزور پول میگرفتن ازمون 

روزتون هم مبارک خانوم معلم 🌱♥️خدا قوت .۴۰تا بچه سخته

خدا خیرت بده که مراقب بچهای مردمی تا چشم همدیگه رو درنیارن 

روزت مبارک

اما

معلمی که میگه پول جم کنید و تجملاتی تر از فلان کلاس برگزار کنید و پارسال فلان کلاس طلاخریدن شما کم نیاریدو شیرینی نگیرید برا بچها جشن برا معلمه و پولشو بدین به خودمو ...... اینا چی میگن البته من برا معلمی که واقعا زحمت بکشه هر کادویی رو کم میبینم ولی معلمی که دانش اموزای دخترش هر روز یکیشون با اسیب جسمی برمیگرده خونه چون معلم بالاسرشون واینمیسته و میشینه دفتر چای میخوره هل پوک هم اضافست 

واقعا درکتون میکنم روزتون مبارک هرجی کادومیگیرین مبارکتون هرچی تعطیلین حقتونه من یک پسر کلاس سومی دارم کل انرژیم رو میگیره البته معلم مسیولیت پذیرم باید باشه بعضیا مشق بچه نمیبینن میگن بفرستین اگه یکبار هم نفرستیم تذکری به بچه نمیدن بعضیا زیادی بی خیالن

اصلا این کار برام عجیبه  این کار

الان دختر من اوله، حتی تو پیش دبستانی هم همین داستان رو داشتیم.

روز مادر، من خودم ، باید به مادرشوهرم، مادرم ، کادو ببرم، حالا معلم هم اضافه شده.

والله خودم دیگه خجالت میکشم از شوهرم توقع کنم به منم چیزی بخره.

شما درست میگین این پول جمع کردنا و کادو دادنا نباید زورکی باشه

من خودم سال قبل یه مبلغ سبکی از والدین پول جمع کردم از سی نفر ده نفر ندادن هیچی بهشون نگفتم باهمون مبلغ یه کادو و شیرینی به تعداد بچه ها گرفتنم  هم معلم هم بچه ها خیلی خوشحال شدن

مثل مبحث ازدواج و جهیزیه و بعضی مراسمات دیگه که بارسومات جاهلی درکشور ما متاسفانه به معضل تبدیل شدن اینجام باز بعضی از نماینده های کلاسام هستن که ببخشید عن شو دراوردن و همین روزم تبدیل به یه چالش میکنن برای بچه ها و خانواده ها با کارایی مثل درخواست مبالغ سنگین کردن ، حتما اینکه کادو باید طلا باشه حتما ربع سکه باشه ، خریتایی مثل بحث تاپیک دیروز که اون احمقی که پول جمع کرده بود گفته بود بچه هایی که پول ندادن برن نمازخونه !! اینا مباحثین که نه خداپسندانه ست نه هم معلما رضایت دارن بهشون و نه هم دردین انسانیتی که اون عده شعارشو معمولا همه جا میدن پذیرفته ست

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

شما درست میگین این پول جمع کردنا و کادو دادنا نباید زورکی باشه من خودم سال قبل یه مبلغ سبکی از والد ...

دیروز میگم از ما عید و روز معلم و روز مادر هم پول گرفتن، یه خانم معلم اینجا میگه ، تو اعتماد به نفست پایین ، دادی، نمیدادی.

دیگه جوابش ندادم ولی اخه بچه ۷ ساله من چه میفهمه اعتماد به نفس چیه، وقتی، تو کلاس از بقیه جداش کنن.

فقط اونا که کادو روز مادر خریدن، وایسن و عکس بندازن و ....

جداگانه، جای دیگه جمع بشن.

طفل معصوم چی حالیشه اخه

خدا خیرت بده که مراقب بچهای مردمی تا چشم همدیگه رو درنیارن  روزت مبارک اما معلمی که میگه پول ...

اصلا نمی تونم تصور کنم یه معلم همچین چیزی بگه ‌‌من خودم گفتم برا جشن پایان سال یه هدیه کوچیک برا بچه ها بخرم که یه مقدار از کادوشون جبران بشه  

2810