2777
2789

یه سال پیش داشت میومد منو ببینه تصادف کرد و فوت شد 

تو این یه سال شاید ۳بار خوابشو دیدم

خیلی دوسم داشت و حتی یکبارم پیش نیومده بود بهم بی محلی کنه همه میدونستن چقد عاشقمه خیلییی مهربون بود دیوونم بود

حالا دیشب خواب دیدم بهم بی محلی میکنه انگار از دستم ناراحت یا عصبانی بود با بقیه گرم میگرفت ولی منو انگار نمیدید

بهش گفتم میدونی تو این یه سال چی کشیدم؟

انگار واسش مهم نبود 

لاغرم شده بود

ان شا ٔ لله خیره

براش صدقه بده و فاتحه بخون و خیرات بده

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بیامرزش چقدر تایپک مردن عشق زیاد شده 

نتیجه میگیریم جوانمرگ شدن زیاد شده 😔

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

فقط من می‌دونم چی می‌کشی 92روزه دارم هرروز میمیرم خدارحمتش کنه

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
بمیرم برات🖤

خدانکنه عزیزم 😔

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
بله

شاید این حرفم واسه ت مفهومی نداشته باشه و خرافات بدونی..به خودت  مربوطه،،قضاوتت نمیکنم..

ولی روایتی از پیامبر وارد شده که هم شیعه هم سنی اون رو روایت صحیح میدونن👈(هر حرفی که بین دو نامحرم بدون ضرورت ،رد و بدل شده باشه باعث حبس در آتش با مقیاس هزار ساله در برزخ میشود)..

قصد قضاوت شما یا اون عزیز ندارم،،ولی محض تبادل نظر گفتم،،عذر میخوام🌺🌿🌼🙏🙏🙏🙏🙏

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌