2777
2789
عنوان

مصرف همزمان آزیترومایسین و سیتریزین خطرناکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 23 پست
الان خودمو گول نزنم یعنی چیکارکنم؟منظورت اینه که منتظر خطر جدی باشم؟

نبابا ۳ ساعت فاصله بوده باهم نباید خورده بشه..من بااون خانوم بودم ک گفته ای بابا هیجی نمیشه مشکلی نیس باهم

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤پسرم هامین
بدون اینکه سابقه ی مشکلی داشته باشه حالش بد شد؟بعد درچه حد بد شد؟

هیچگونه سابقه قلبی ندارن رفت سرقرصا سرماخورده بود دوتاشو باهم خورد یه نیم ساعت دیگه تپش قلب گرفت صورتش قرمز شد گفت فککنم نباید باهم میخوردم زدیم نت دید تداخل دارن

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤پسرم هامین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نبابا ۳ ساعت فاصله بوده باهم نباید خورده بشه..من بااون خانوم بودم ک گفته ای بابا هیجی نمیشه مشکلی نی ...

آها...اگه منظورش همزمان باشه باز بهتره!

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
2805
اصلا درباره زمان باهام صحبت نکرد. نگران نباش چیزی نمیشه.

مرسی🌸

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
هیچگونه سابقه قلبی ندارن رفت سرقرصا سرماخورده بود دوتاشو باهم خورد یه نیم ساعت دیگه تپش قلب گرفت صور ...

خوب خداروشکر که اونم جدی نبوده.مرسی🌸

چرا عزیزم خودشو گول نمیتونه بزنه ک خطرناکه تپش قلبو نامرتب میکنه

آزیترومایسین برای عفونت هست 

سیتریزین برای حساسیت 

هیچ تداخلی ندارن 

تو زمان کرونا ۱۰ تا دارو با هم مصرف میکردیم هیچ مشکلی پیش نمیومد

الحمدلله رب العالمین ...
آزیترومایسین برای عفونت هست  سیتریزین برای حساسیت  هیچ تداخلی ندارن  تو زمان کرونا ...

شاید شما براتون مشکلی پیش نمیومد ولی اعلام کردن همجا ک تداخل دارن ب چشم دیدم عوارضشو و میدونم هرکدوم براچیه پس چرانباید پیشگیری کنن حتما باید حمله قلبی پیش بیاد؟؟با دوسه ساعت فاصله مشکلی پیش نمیاد نباید باهم خورده شه

شاید شما براتون مشکلی پیش نمیومد ولی اعلام کردن همجا ک تداخل دارن ب چشم دیدم عوارضشو و میدونم هرکدوم ...

من نمیگم با هم بخوره اصلا هیچ دارویی نباید با هم خورده بشه 

به فاصله نیم ساعت ی ربع 

الحمدلله رب العالمین ...