2777
2789
عنوان

من همونم که پدرشوهرم وکیل بود +++ ضبط صوت دایی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 71843 بازدید | 333 پست
نوشتم

اگر میخوایی برگردی برو با شوهرت دوتایی پارکی جایی بشینین حرفاتونو بزنین سنگاتونو واکنین

یه مدت هم با خونواده هر دوتون قط ارتباط باشبن تا بگذره اوضاع اروم شه

اگر هم ک قصدت جداییه 

این خونواده فکر نکنم مهریه بدن

مهرت حلال کن جونت آزاد 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
وقتی پسرش اون همه زدت ری اکشنش چی بود ؟ یکم زیادی حرمت ها شکسته پدر شوهرت کینه کرده شمشیر از رو بست ...

دعواش کرد 

و طبق معمول دیگ بهش پول نداد و ماشین و ازش گرفت 

کلا تنبیه های مالی 

آقایون پیام واسه دوستی ندین حوصله ندارم 🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
دعواش کرد  و طبق معمول دیگ بهش پول نداد و ماشین و ازش گرفت  کلا تنبیه های مالی

😑کاش زود دادگاه نمیرفتی پس

زیاد هواتو داشتن

هم اینکه شوهرت هنوز دوس داری

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
اگه واقعا زندگیت دوس داری نمیشه بری از پدرشوهرت عذرخواهی کنی؟  چون بزرگتره باید بیشتر کوتاه بی ...

مرسی که 

تاپیک های من و میخونی و وقت میزاری ❤🥺

آره دوس ندارم جدا بشم 

این چیزی ک میگی خیلی تو ذهنم اومده برم دفتر وکالتش 

اما یاد حرفایی ک میزد تو دادگاه 

مثله ۷ سکه بیشتر نمیارزی 

تورو ب ما انداختن 

متاسفم تو عروسی 

از این حرفا میزد 😢

اسی بنظرم زیر ی سقف هم دوباره بری دوباره به مشکل میخوری چون بعید می‌دونم پدرش دوباره ساپورتش کنه چر ...

چون باباش قول داد ک ساپورتمون میکنه 

وکیلی واقعا؟ ببخشید یه خرده باورش برا من سخته از صحبتاتون حس کردم انگار هیچی از حقوق نمیدونی اون صدا ...

وای خدا 

نه وکیل نشدم هنوز 

گفتم مدارک دیگم دارم 

مشخصه چون من و نمیخواد  چون ی جورایی لج کرده  داره با زندگیم بازی میکنه

عزيزم وقتي دو ساله درگير دادگاهي و اين همه خانواده ها باهم دشمن شدن الان چرا طلاق نميگيري؟! چرا ميخواي رجوع كني ؟ همسرت و دوست داري؟! خب پس چرا اينقدر طولاني دعوا و دادگاهي داشتين ..؟ به هر حال خيلي از اين زخم هاو كينه ها به راحتي درمان نميشه و تا سالها باقي ميمونه چون حرمت يه سري چيزا از بين رفته 

چون باباش قول داد ک ساپورتمون میکنه 

خب پس کوتاه اومده

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
اگر میخوایی برگردی برو با شوهرت دوتایی پارکی جایی بشینین حرفاتونو بزنین سنگاتونو واکنین یه مدت هم ب ...

نه من هیچ وقت نمیگم مهرم حلال جونم آزاد 

ما خیلی وقته ۶ ماهی میشه با شوهرم میرفتیم بیرون و رابطه هم داشتیم 

ولی دوباره بعد دادگاه تمکین بلاک کردیم 

ببخشید این سوال میپرسم،دوس نداشتی جواب نده،شوهرت دوستت داشت و داره؟

نمیدونم قضاوت با شما 

اگر تاپیک هامو خونده باشی 

میدونی که من با وجود دادگاه ما پنهانی باهم بیرون میرفتیم 

ولی همچی خراب شد 

2809