2777
2789
عنوان

هفته چندم بارداری هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 65 پست
از این به بعد دیگه نگو من سالها درگیر مرکز ناباروری بودم اینو از خیلیا شنیدم    

به خدا که سخته همش حالت تهوع بدن درد سردرد همین تلان هوس کردم به برنج شوید خشک زدم دلم میخاد بالا بیارم بوش پیچیده انقد حالم بده تنهام تو خونخ کسیم نیس حوصلم سر رفته زمان نمیگذره

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا دیگه بچه سوم رو نیار وقتی هیچ کمکی نداری شوهرت هم باهات همکاری نمیکنه اینقدر خودتو از بین ...

نه دیگ همینم میگم کاش بیافته 

هر روز خودمو لعنت میکنم 

سر بچه اول اینجوری نبودم سرحال بودم کارامو خودم میکردم کلی پتو خونه تکونی 

الان یه اتاق رو گفتم تمیز کنیم رفته سوراخ موش شبا دیر میاد ک کمک نکنه 

منم دوست ندارم به کسی رو بندازم وگرنه خواهرزاده اینا هستن 

قبلا ک گفتم نیومدن چه برسه به الان 

ولش میگذره...

به خدا که سخته همش حالت تهوع بدن درد سردرد همین تلان هوس کردم به برنج شوید خشک زدم دلم میخاد بالا بی ...

اخی انشاالله زود میگذره نه ماهتم تموم میشه دخمل داری ؟

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
نه دیگ همینم میگم کاش بیافته  هر روز خودمو لعنت میکنم  سر بچه اول اینجوری نبودم سرحال بو ...

نه اینو نگو نی نیت گناه داره بزار این روزا هم میگذره ولی دیگه بعد اون عمرا فکر بارداری رو نکن من خودمم چیزی بخوام اینقدر غر میزنه عصبی میشم ولی میگم اینم میگذره 

نه اینو نگو نی نیت گناه داره بزار این روزا هم میگذره ولی دیگه بعد اون عمرا فکر بارداری رو نکن من خود ...

شمام غر غروشدین الکی عصبانی و استرسی میشین

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
نمیدونم دیشب پاشدم برم اشپز خونه سمت راست انقد درد گرف داشتم میمردم😭

خب داره رحمت بزرگ میشه کش میاد برا اینه ک درد داری دیگه نی نیت داره بزرگتر میشه ان شاالله به خیر و سلامتی این روزا رو بگذرونی

برو جای دیگه

والا اينقدر چشمم از دكترا ميترسه چند سال بهم سر فيبروم ميگفتن بچه دار نميشي و كلي عمل اشتباه انجام دادم اين دكتر خيلي خوب و معروفيه ولي به شدت شلوغ وقت خوب نميزاره اگر تهران هستيد سمت شرق دكتر خوب كسي ميشناسه ممنون ميشم معرفي كنه برم 🙏🏻

نه اینو نگو نی نیت گناه داره بزار این روزا هم میگذره ولی دیگه بعد اون عمرا فکر بارداری رو نکن من خود ...

باور کن دستمو داغ گذاشته بودم نمیدونم چرا خل شدم دوباره 

ولی به خاطر تنهایی بچه اولم بیشترش باعث شد 

2810